Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 145.

• Redmi note 3 [SOLVED]

soiler - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

bmh3ahKJ9ajETJDs9 =============== Απρ 19th 2017, 3:08pm =============== Κανενας αλλος καμια ιδεα??

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Καλημερα!!!Οτι δεν ειναι ιδιος ο λογαριασμος στο κινητο.Ενω εχω βαλει τον ιδιο.με το mail βασικα....

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@soiler Ο λογαριασμός σου είναι στο 100% ?? Στο Ευρωπαϊκό forum έχεις κάνει εγγραφή ?? Στις ρυθμίσεις εκεί έβαλες την σωστή συσκευή ?? Κάνε και καμιά 30+ αναρτήσεις εκεί κάτι thx nice κ.λ.π. ” Done

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

ευχαριστω παιδες!!!Και ο Θεος βοηθος!!! =============== Απρ 19th 2017, 1:16am =============== Λοιπον την περασα.Παω για ξεκλειδωμαε με το unlock tool? =============== Απρ 19th 2017, 1:35am =============== Παλι φτανει στο 50% και δεν ξεκλειδωνει.....πφφφφφφφ

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα εχουμε ευκολο το link μην κανω καμια μπουρδα παλι???ευχαριστω....

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

δεν!!φτανει μεχρι το 50% και μου λεει οτι δεν εχει τον ιδιο λογαριασμο με το κινητο ενω εχω βαλειτον ιδιο ακριβως

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Αλήθεια;;;;Πωωωωωω και τώρα;;

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

ωχ με τρομαζεις λιγο!!!!Redmi Note 3 => hennessy_images_V7.0.22.0.LHNCNCJ_20151209.0000.6_5.0_cn_d37db5a1e1.tgz

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

λοιπον πέρασα με επιτυχία τη fastboot.μετα πρέπει να περασω και developer rom;;;Η πάω κατευθείαν στο unlock tool;;

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Σε ευχαριστω!!! =============== Απρ 18th 2017, 10:13pm =============== στο miflash μου βγάζει ακαθόριστο σφάλμα Missmatching image and device error

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Επειδή είσαι με Custom ROM, θα πρέπει να περάσεις μια Official China Developer πρώτα για να ξεκλειδώσεις με αυτόν τον οδηγό: => Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) Μετά, αφού περάσεις την επίσημη, μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό για το ξεκλείδωμα. ” Χρονια πολλα Γιωργο!Αληθως ο Κυριος!!!Λοιπον αρα κατεβαζω στο κινητο τη fastboot rom για hennessy και μετα προχωραω στο Ελληνικος οδηγος αλλαγης απο unoffi…

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

πηγαινω στις ενημερώσεις συστήματος πάνω δεξιά στις τελείες επιλέξτε πακέτο ενημέρωσης και μου βγάζει αδυναμια επαληθευσης του πακέτου ενημέρωσης

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Ευχαριστω!!! =============== Απρ 15th 2017, 10:23pm =============== Γιωργο αυτή κατεβάζω;; ERJAgoaqQQaPod5o6 =============== Απρ 15th 2017, 10:29pm =============== μου βγάζει αδυναμία επαλήθευσης του πακέτου ενημέρωσης

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Ξεκιανω κανονικα απο το βημα 1 ετσι???

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Πάρε την έγκριση με το καλό και μιλάμε ξανά. Δεν χανόμαστε ” Εφτασε και η εγκριση!!!Για παμε....

• Παράθεση από angeloscha: “Καμια βοηθεια κανεις? Το κινητο δε μπενει ουτε σε fastboot oυτε τιποτα.. Λογικά έχει κλειδώσει ο bootloader.ξεκλειδωσε το με το unlock tool ”

• Παιδια εμενα δεν μπουταρει.Αναβοσβηνει το σημα και μετα τιποτα..... κομπλε ξεκλειδωσε......

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

οκκκκ ευχαριστω.Περιπου 2 με 3 μερες αν δεν κανω λαθος κανουν να απαντησουν οι κινεζοι ετσι???Μετα πως προχωραμε???

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

Ωραια θα στειλω την αιτηση τωρα....

• Redmi note 3 [SOLVED]

Μήνυμα

@zisistil να εισαι σιγουρος οτι τους κωδικους θα τους βρω φιλε!!!Πειραματα ναι αλλα το υποσχεθηκα στη γυναικα οποτε καποια στιγμη να το εχει στα χερακια της ε??χαχαχαχα =============== Απρ 10th 2017, 5:17pm =============== Λοιπον παιδες σταθηκα τυχερος και τον βρηκα τον φιλο πολυ συντομα.Τους κωδικους του βρηκα μου τους εστειλε πριν απο λιγο.Προσπαθησα να ξεκλειδωσω το bootloader και μου εγραψε οτι δεν εχει δικαιωματα....Οποτε λογικα πρεπει να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα???