Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 145.
-
Redmi note 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΜου το χαρισε.Επικοινωνια θα εχω αλλα σε λιγες μερες.Ως τοτε υπομονη.....Θα σας ενημερωσω παιδες.Ευχαριστω πολυ
-
Redmi note 3 [SOLVED]
Μήνυμαθα το κοιτάξω αν και δυσκολο
-
Redmi note 3 [SOLVED]
Μήνυμασωστα
-
Redmi note 3 [SOLVED]
Μήνυμαναι έχει
-
Redmi note 3 [SOLVED]
Μήνυμαεδω αρχίζουν τα προβλήματα.δυστυχως δεν ξέρω γιατί το κινητό μας το έδωσε φίλος που έφυγε στο εξωτερικό.να κάνω;;
-
Redmi note 3 [SOLVED]
Μήνυμακλειδωμενος bootloader
-
Redmi note 3 [SOLVED]
Μήνυμαμου βγάζει το κινητό και ζητάει να συνδέσω το καλώδιο.λογικα αυτό εννοεις...Όχι ακόμα έχω μπλέξει και με τα δύο μικρουλα και τοντδεκαρω σπασμοδικα...
-
Redmi note 3 [SOLVED]
Μήνυμαοκ θα τσεκαρω αν όντως είναι ξεκλειδωτος ο bootloader και θα προχωρήσω...Ευχαριστώ πολυ =============== Απρ 9th 2017, 5:14pm =============== παντως τώρα που το τσεκαρα δεν έχει ούτε twrp
-
Redmi note 3 [SOLVED]
ΜήνυμαzaN2UphA6phhM3259
-
Redmi note 3 [SOLVED]
Μήνυμαχωρις ξεκλείδωμα χωρίς τίποτα;;Σίγουρα;;;
-
Redmi note 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδιά.θελω τη βοήθειά σας για να περάσω σε αυτό το κινητό τη καινούργια dev.ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;; Ευχαριστώ. zaN2UphA6phhM3259
-
Προσοχή.. Τα θέματα παρακάτω δεν μπαίνουν στις νέες εκδόσεις.. Προς το παρών το δοκιμάζουμε στο REDMI NOTE 3 PRO και στο μέλλον θα βγει και για τα υπόλοιπα. Όποιος το θέλει αν και ακόμη είναι υπο δοκιμή... Είναι το recovery 3.0.2-2 του michael με διαφορετικό θέμα και ενσωματωμένο το aromafm file manager. RECOVERY_KENZO_MIC_FULL+AROMA.zip
-
Καλημερα παιδια!!Ολα καλα σε kenzo!!!Εφτιαξαν και την αυξομοιωση ηχου ετσι???Δεν μου εφανιζει το μενου για να τη φτιαξω μονος μου αν και με ειχε βολεψει που αναβε το φλας...
-
Καλησπερα παιδια!Να ρωτησω απο την τελευταια dev (7.3.16) μπορω να περασω στη τελευταια stable???και αν ναι μονο με factory reset???
-
καλησπερα παιδιά!Το πρόβλημα με τις επαφές υπάρχει ακόμα έτσι;;