Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

GoDf4th3r - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

ναι ναι για δωσε

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

το τηλεφωνο ανοιγει μονο σε fastboot ή twrp δε μπορει να φορτωσει το λογισμικο. κολλαει κ πεταει μπλε οθονη αν περασω την official rom μεσω twrp θα γινει τπτ ή οχι..? =============== Φεβ 25th 2017, 3:42pm =============== δοκιμασα fastboot oem unlock εβγαλε αυτο =============== Φεβ 25th 2017, 4:02pm =============== τωρα ανοιξε το κινητο, μπηκε κανονικα. με τις ωρες του. στις επιλογες προγραμματιστη να ενεργοποιησω: 1) των εντοπισμων σφαλματων usb 2)ξεκλειδωμα ΟΕΜ επισης γινεται να περασω μεσω twr…

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

αυτο πως εγινε να κλειδωσει παλι απο μονο του? πφφφ... εχω εδω κ 2 μερες ειμαι χωρις κινητο. θα πρεπει να περιμενω τους κιτρινιαριδες να μου το ξεκλειδωσουν ξενεεεεερααααααααααααααααα

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

συνδεθηκα με τον λογαριασμο που ειχα κ μου λεει αυτο στην φωτογραφια γι αυτο ξανα εκανα αιτηση εγω

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

το ετρεξα παλι ξανα εκανα αιτηση κ πρεπει να περιμενω μεχρι 10μερες για να ερθει το μνμ το θεμα ειναι οτι δε ανοιγει καν το κινητο οποτε δε εχω κ κινητο για να βλεπω ποτε θα ερθει το μνμ γιατι μου κλειδωσε ο bootlaoder αφου τον ειχα ανοιξει γνησια οταν πηρα το κινητο?

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

πως κλειδωσε? το ειχα ανοιξει official με αιτημα στην xiaomi ειμαι σε φαστβοοτ δινω την εντολη αλλα τπτ κανεις για teamviewer? μπας κ βγαλουμε ακρη παρακαλωωω

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

τωρα βγαζει αυτο

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

καλημερα αλανια. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση κατεβαζω την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download θα παρει λιγη ωρα. καταφερα ανοιξα το κινητο με fast boot cable, το οποιο εχω φτιαξει εγω. τωρα ειναι σε fastboot κ συνδεδεμενο με τον υπολογιστη. παραθετω φωτο για το πως το διαβαζει. θα χρειαστω βοηθεια σιγουρα. εχω κατεβασει κ teamviewer. οποτε οποιος μπορει να βοηθησει μπας κ γινει τπτ κ λειτουργησει κανονικα. επισης μηπως θα ηταν καλυτερα να κανω απενεργ…

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

καλημερα, ποια απο αυτες εδω Xiaomi MIUI Official Forum ειναι η official ρομ για το redmi note 3 pro που εχω?

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

απο geekbuying το πηρα τον ιουλιο εχει ενα χρονο εγγυηση

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

ναι φιλε μου να με βοηθησεις ευχαριστως, αλλα τωρα δεν ανοιγει το κινητο. το συνδεω με το καλωδιο κ δε αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι οπως εχτες, μονο στην αρχη αναβει μια φορα κ σβηνει.. :(:

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

δωσε λινκ απο οφισιαλ ρομ παρακαλω

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

Καλησπερα καταφερα εχτες να ανοιξω το κινητο κ να περασω παλι ρομ μεσo twrp δουλεψε σωστα για καμποσο μετα κολλησε αρχισε μπλε οθονες, ξανα εκανα φορματ κ το αφησα για να κοιμηθω. το πρωι ηταν καλα για λιγο μετα ξανα ξεκινησε κ γενικα ολη η μερα ετσι πηγε σμρ. αυτο να κολλαει κ να πεταει μπλε οθονες κ εγω να το φτιαχνω κ να δουλευει για λιγο. υπαρχει κανενας τροπος να του κανω διαγνωστικο ελεγχο? μηπως φταιει κατι στο λογισμικο του κινητου? ιος? πειραχτηκε κανενα hardware?

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

χαχα, θα την δοκιμασω παλι. καθε φορα που βγαζουν καινουργια ρομ την περναω κ εχω παθει εναν ερωτα με το κινητο γιατι φυσσαει κ ξενερωσα λιγο, λεω εχει γουστο να μου χαλασε εντελως. τελος καλο ολα καλα, σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας κ τον χρονο σας. να στε καλα. καλο μεσημερι κ καλη ξεκουραση. ευχαριστω κ παλι

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

Τα κατεφερα με το Deep Flash Cable. Μπηκε σε fastboot δε μπορεσα να το φλασαρω την ρομ μεσω του miflash. το εκλεισα εκανα το σταυρο μου κ δοκιμασα να μπω σε twrp, μπηκε το ατιμο κ φλασαρα απο εκει την ρομ 6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.2.9.zip μολις τελειωσε κ ανοιξε κανονικα, ελπιζω να μην εχει θεμα παλι. να δοκιμασω να περασω παλι την 6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.2.16.zip λετε να εφταιγε η ρομ ή απλα να ετυχε? ειχε κανεις αλλος θεμα με την 7,2,16?

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

το εφτιαξα το καλωδιο. τωρα συνδεω με το καλωδιο τον υπολογιστη κ το κινητο, βραχυκυκλωνω πρασινο κ μαυρο. παταω καποια κουμπια ενω θα το κανω? επειτα τι γινεται?

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

λαμπακι αναβοσβηνει κοκκινο, μαλλον επειδη αιμοραγει χαχαχα το εχω ταραξει στις επαννεκινησεις το Pc το συνδεσα κ σε αλλον υπολογιστη το κινητο κ ουτε εκεινος το βρισκει =============== Φεβ 23rd 2017, 1:05pm =============== θα χρειαστει να κανω Deep Flash Cable? θα βοηθησει?

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

τπτ απολυτως, δε λεει να δειξει σημαδι ζωης

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

δε βλεπω πουθενα com χαχα

• Μπλε Οθονη [SOLVED]

Μήνυμα

δε διαβαζει το κινητο