Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Μπλε Οθονη [SOLVED]
Μήνυματωρα τι κανω, το κατεχεις να με καθοδηγησεις? πως μπαινω σε twrp? =============== Φεβ 23rd 2017, 12:21pm =============== πως μπαινω σε twrp?
-
Μπλε Οθονη [SOLVED]
Μήνυμααπο fastboot, εκανα wipe factory reset Κ πηγα να περασα την ιδια ρομ παλι απο την sd τωρα εκει κατι εγινε κ δεν την περασε, εκανε επανεκινηση αλλα κολλησε. η οθονη ειναι μαυρη, οταν το συνδεω με το καλωδιο αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι κ ο υπολογιστης δε το βρισκει. παταω το κουμπι power δε κανει τπτ, ουμε με vol + power & vol - power.
-
Μπλε Οθονη [SOLVED]
Μήνυμα@derveni Καταφερα το εκλεισα κ μπηκα σε fastboot, εκανα wipe κ πηγα να κανω παλι εγκατασταση της ρομ kenzo_V8_XTRVbeta2_7.2.16.zip απο την sd γιατι εκει την ειχα περασμενη κ ενω εκανε την εγκατασταση κολλησε εκλεισε πηγε να ανοιξει κ κολλησε μονιμα. μα ποσο καντεμια. Τωρα δε ανοιγει ουτε σε fast boot μπαινει Ουτε σε recovery. επισης το βαζω να φορτισει στην πριζα ή στον υπολογιστη κ αναβοσβηνει κοκκινο τι κανω τωρα?
-
Μπλε Οθονη [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλημερα, εχω εδω κ μερικους μηνες το redmi note 3 pro, το εχω κανει official unlock bootloader κ εκ τοτε περναω ρομς κ μεχρι τωρα δε ειχα καποιο σοβαρο προβλημα. Προσφατα περασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.2.16.zip αφου την περασα για μερικες μερες δουλεψε κανονικα αλλα προχτες μου εβγαλε μια φορα μπλε οθονη, κ εχτες παλι τα ιδια. Σημερα μου το εκανε πολλες φορες κ τωρα δεν ανοιγει το κινητο. τι μπορει να εγινε κ αν υπαρχει τπτ να κανουμε μπας κ το σωσουμε. Ευχαριστω εκ των …
-
Καλησπερα, τελικα κ με την καινουργια 7.1.5 δε μου ανοιγαν τα δεδομενα, οποτε πηγα κ πειραξα το πρωτοκολλο APN κ ολα καλα. Τωρα δουλευουν τα δεδομενα.
-
Καλησπερα, σημερα εκανα φορματ τον υπολογιστη, οποτε εχασα τους drivers κ τα προγραμματα που ειχα για το RedmiNote3Pro. Επειδη δε θυμαμαι τι προγραμματα κ οδηγους χρειαζεται να περασω παλι, αν ειναι ευκολο να μου τα πει καποιος μια ολα γιατι θελω να περασω καινουργια ρομ. Το κινητο το ειχα κανει official unlock bootloader κ του φοραω την RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.8.18 Θελω να περασω την καινουργια RedmiNote3Pro Kenzo 6.0.1 MiUi8-6.9.22, χρειαζεται να βαλω την MarshMallow ή να κρατησω την Lolli…
-
Καλησπερα παιδες, εχω περασει εδω κ 2 βδομαδες τουλαχιστον την RedmiNote3Pro_Kenzo_MiUi8-6.8.18.zip. Ολα καλα με την Rom αλλα εχω δυο προβληματακια κ δε ξερω αν οφειλεται στην Rom ή στην συσκευη. Το 1ο προβλημα που εντοπισα ειναι το εξης: ξεκιναω να βγαλω φωτογραφιες κ εχω ηδη επιλεξει απο τις ρυθμισεις να τις αποθηκευει στην εξωτερικη μνημη, το θεμα εδω ειναι οτι καποιες φωτο απλα δεν μου τις εμφανιζε λες κ καταστραφηκαν κ τις εμφανιζε σαν μαυρη οθονη κ εκανε το κινητο να κολλαει εντελως σχεδον…
-
Καλησπερα, εχω ενα Redmi Note 3 Pro το οποιο φορουσε την Stable Global_V7.3.7.0.LHOMIDD, την δουλεψα μερικες μερες, πολυ καλη ROM αλλα λεω να δοκιμασω κ καμια αλλη. εκανα αιτηση για να το κανω Unlock η οποια εγινε δεκτη μεσα σε 1-2 μερες και εκανα Unlock Bootloader αφου περασα την Dev Global 6.8.18. Σκεφτομαι να βαλω την Stable V7.5.2.0, ειναι καλη? μηπως εχετε να προτεινεται καμια αλλη ισως? κι αν θελω να την περασω πως θα μπορω να την περασω? Για να γυρισω στην Stable Global_V7.3.7.0.LHOMIDD, …
-
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Εβαλα miflash & adb-fastboot drivers Καταφερε να το δει το MiPcSuite, πηγα να κανω update κ μου βγαζει Screenshot by Lightshot Οποτε μπαινω σε cmd κ βλεπω οτι εχει κλειδωμενο bootloader, Screenshot by Lightshot Ετσι ενω ειμαι σε fastboot απο το κινητο κ μου βγαζει απο το MiPcSuite για την αναβαθμιση v7.5.3.0LHOCNDE STABLE παταω να την κανει κ δε μπορει. Τωρα τι κανω? να την κατεβασω απο εδω MIUI 7.5 China Stable V7.5.3.0.LHOCNDE Redmi Note 3 SD: Change…
-
Καλησπερα σε ολους, Επιτελους σημερα ηρθε το κινητο μου Redmi Note 3 Pro, απο Κινα απο το geekbyuing (δε τους κανω διαφημιση), μεγιες μου λοιπον, χαχα (τα εχω κανει πανω μου απο την χαρα μου, τι κινηταρα ειναι αυτηνννν) Θελω να σας πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολους, εχετε κανει υπεροχη δουλεια κ ενα μεγαλο μπραβο στους διαχειρηστες του site, απιστευτο. Να σας ενημερωσω οτι παλια ειχα ξαναασχοληθει με root & new roms στο παλιο μου κινητο HTC Desire, αλλα εχω μερικα χρονια που δε ειχα επαφη οποτε θα χ…