Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 123.
-
Mi Band 7 Ελληνική Γλώσσα
horrendous - - Mi Band
Μήνυμαπλέον δεν είναι απαραίτητο να έχεις βάλει το τηλέφωνο στα ελληνικά για να είναι και το band στην ίδια γλώσσα. εφόσον το band έχει το νεότερο λογισμικό, μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις του να του αλλάξεις την γλώσσα. settings > preferences > band's language
-
mi band 6 - πρόβλημα (firmware?)
horrendous - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από sgatz: “Καλησπέρα! Μετά την Δεκεμβρίου κάθε φορά που πατάω το ρολόι να μπω στα μενού κολλάει σε αυτή την ένδειξη. Κάνει στη συνέχεια μια μικρή δόνηση και μετά ξεκολλάει. Έκανα μόλις και νέα αναβάθμιση, έκανα και επανεκκίνηση τίποτα. Καμία ιδέα πριν αναγκαστώ να το κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Δε φαντάζεστε πόσο εκνευριστικό είναι Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν γενικά δουλεύει μια χαρά τότε μου φαίνεται ότι οι …
-
βλέπω στην ενημέρωση τηλεφώνου την έκδοση 12.0.2.0.RCXEUXM. λέει ότι είναι σταθερή έκδοση βασισμένη στο android 11. ήδη τρέχω 12.0.4.0.QCXEUXM android 10. ερώτηση, μιας και η νέα ενημέρωση δεν εμφανίζεται στην σελίδα με τις fastboot rom να υποθέσω ότι θα είναι Beta stable? γενικά διστάζω να την βάλω, ακόμα και να βγει σαν κανονική stable γιατί δεν έχω διαβάσει και τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτή την ενημέρωση.
-
κάθε νέα λειτουργία μετά από αναβάθμιση εμφανίζεται μόνο με hard reset.
horrendous - - Mi Band
Μήνυμααγόρασα νέο band το απόγευμα, μόλις αναβαθμίστηκε και έγινε επανεκκίνηση, όλες οι νέες λειτουργίες ήταν διαθέσιμες αμέσως χωρίς να χρειαστεί reset. οπότε πιστεύω ότι κάποια αναβάθμιση παλαιότερα προκάλεσε κοκομπλόκο ή απλά ήταν προβληματικό σαν συσκευή απ' την αρχή. και τώρα έχω ένα band που δεν το χρειάζομαι, λειτουργικό μεν, αλλά μου είναι άχρηστο. το θέλει κανείς να πειραματιστεί;
-
horrendous - - Mi Band
ΜήνυμαΠριν λίγες βδομάδες είχα κάνει διαγραφή δεδομένων στο λογαριασμό μου στη Huami και ξεκίνησα από το μηδέν, οπότε δεν πιστεύω να συγχρονίζει corrupted ρυθμίσεις. Λέω να κοιτάξω για αγορά νέου τότε. Γιατί με το σέρβις δεν νομίζω να βγάλω άκρη σε αυτό το θέμα και να γίνει αντικατάσταση. Αν και αναβάθμιση μια φορά το δίμηνο πχ δεν τρέχει κάτι να κάνω reset, παραμένει κάπως ενοχλητικό και χρονοβόρο.
-
horrendous - - Mi Band
Μήνυμαέχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα με το band 6. με κάθε αναβάθμιση η οποία φέρνει και κάτι νέο, πχ τώρα η 1.0.4.38 έφερε τον φακό σαν δυνατότητα, ή πριν μήνες με το Pomodoro timer, έχω δει ότι οποιαδήποτε νέα δυνατότητα υπάρχει στο λογισμικό ΔΕΝ θα εμφανιστεί παρά μόνο όταν κάνω factory reset. δεν έχει σημασία αν κάνω 20 reboot, οι νέες δυνατότητες θα εμφανιστούν μόνο με factory reset. είναι φυσιολογικό αυτό; δεν θα έπρεπε να φαίνονται αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση και κάνει αυτόματα επαν…
-
δοκιμάστε να με προσθέσετε να δούμε αν πιάνει. ίσως είναι κάποιο bug στους σέρβερ και δεν πιάνει πάντα. κάτι σαν το sms verification που στέλνει με κάθε επανεκκίνηση όταν έχεις κάνει επαναφορά συσκευής. off-topic έκανα φορμάτ στο κινητό πριν 2 μήνες και ακόμα δεν δέχεται το σμσ επιβεβαίωσης που στέλνει το τηλέφωνο, όποτε κάνω επανεκκίνηση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70194/
-
Παράθεση από NasDriver: “Από την στιγμή που κλειδώνει από το ίδιο το λειτουργικό δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να κάνεις κάτι, τουλάχιστον με official rom ” εκτός αν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της η εφαρμογή και τα βάζει στην κάρτα μνήμης πχ. σωστά;
-
ανοίγοντας την εφαρμογή file manager μου εμφάνισε μήνυμα ότι λόγω των νέων αλλαγών ασφαλείας στο android 11, δεν θα μπορώ να τροποποιήσω ή να δω τα δεδομένα του φακέλου internal storage > android > data > .... και η ερώτησή μου είναι, πώς θα μπορώ να περνάω custom faces στο MiFit από τη στιγμή που πρέπει να αποθηκευτούν σε αυτή τη τοποθεσία; έχω redmi note 8t & miui 12 (Android 10) (Hidden Content)
-
έχω το redmi note 8t και έβαλα για δοκιμή μια δεύτερη κάρτα. η συσκευή απ' ότι φαίνεται υποστηρίζει dual 4g δίκτυο και dual wifi-calling επίσης. πριν βάλω την δεύτερη κάρτα μέσα, η επιλογή για "dual 4g" δεν ήταν εμφανής. πόσο μου λείπουν οι εποχές που άνοιγες ολόκληρο τόμο οδηγιών χρήσης για να δεις αν κάτι το υποστηρίζει η συσκευή σου.
-
WIFI CALLING
Μήνυμαζητησα φωτό απο τις πληροφορίες μη τυχον είχες απο λάθος δοκιμαστική έκδοση λογισμικού. δεν βλέπω κάτι τέτοιο. το να ζητάει κάθε μέρα σημαίνει ότι κάτι δεν δουλεύει σωστά ή ότι είχες κάποια δοκιμαστική έκδοση. αυτό πάντως που χάνει wifi 2-3 φορές μέχρι να μείνει σταθερό εκεί που πρέπει το παθαίνει και μένα και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος. ως έσχατη λύση θα σου έλεγα να κάνεις φορμάτ στο τηλέφωνο και να περάσεις ξανά το λογισμικο της συσκευής στην πλήρη δημόσια έκδοση. μπορείς να πειραματιστείς με κ…
-
WIFI CALLING
Μήνυματι εννοείς ζητά συχνά πυκνά ενημερώσεις; δηλαδή κάθε πόσο σου λέει; φαντάζομαι ενημέρωση τηλεφώνου ε; ή μήπως λες για τις εφαρμογές του google play store? για πήγαινε στις πληροφορίες συσκευής και ανέβασε μια φωτό να δούμε τι γράφει.