Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 123.
-
Mi bad 5 παρακολούθηση ύπνου
horrendous - - Mi Band
Μήνυμααυτό που κάνει το 4 και φαντάζομαι γίνεται το ίδιο στο 5 είναι το εξής. μετράει τον βαθύ και ελαφρύ ύπνο, αν ανοίξεις την εφαρμογή θα δείς ότι θα σου λέει Χ ώρες ελαφρύς και Χ ώρες βαθύς. εσένα σου εμφανίζει κάτι άλλο; για ανέβασε μια εικόνα απο την εφαρμογή. επίσης για να μπορέσει να λειτουργήσει το βραχιόλι 100% αποτελεσματικά πρέπει να χρησιμοποιείς την λειτουργία behaviour tagging που επιτρέπει στον αλγόριθμο να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου. (Hidden Content)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από horrendous: “κατεβάζοντας το ζουμ στο 80% ξε-κρύβει την μπάρα και φαίνονται όλα. επειδή έχω συνηθίσει το πορτοκαλί δεν θέλω να το αλλάξω. ” Τώρα πρέπει να είναι εντάξει, για δοκίμασε και πες μας. ” όχι δεν είναι. κάνοντας όμως αποσύνδεση τα εμφανίζει μια χαρά. ίσως τα έξτρα στοιχεία που εμφανίζονται όταν κάνει login ο χρήστης να κρύβουν τα άλλα; (Hidden Content)
-
τελικά έχει τιμή 1. γύρισα σε προηγούμενη ρομ χωρίς προβλήματα. τουλάχιστον για τώρα, ισως αν πάρει android 10 να αλλάξει αυτό.
-
ξεθάβω το θέμα διότι (στο νέο μου λάπτοπ αντιμετοπίζω το ίδιο θέμα). στο προεπιλεγμένο θέμα σε ανάλυση 1920*1080 με οθόνη 15,6". η μπάρα εργαλείων δεν φαίνεται ενώ αν περάσεις το ποντίκι στο σημείο αυτό, βγαίνει tooltip με τον τίτλο του εκάστοτε κουμπιού, που καταλαβαίνω ότι κάπως τα κρύβει σε συνδυασμό με την ανάλυση και το ζουμ. κατεβάζοντας το ζουμ στο 80% ξε-κρύβει την μπάρα και φαίνονται όλα. επειδή έχω συνηθίσει το πορτοκαλί δεν θέλω να το αλλάξω. το αναφέρω σαν "bug" με το τρέχον θέμα. (H…
-
θα ενημερώσω από Τρίτη
-
Η τωρινή είναι 11.0.11.0 και θέλω να κατέβω στην 11.0.7.0. και οι δύο είναι android 9 πάντως. Να φανταστώ ότι δεν θα με αφήσει να την εγκαταστήσω αν έχει προστασία και δεν θα το μπρικάρει ε;
-
Redmi Note 8t
-
Ξεθάβω το νήμα γιατί έχω και εγώ απορία σχετικά με το rollback. Σε λίγες μέρες που θα πάω σε νετ καφέ για φορμάτ, θέλω να περάσω παλαιότερη ρομ από την τωρινή. Και οι δύο ρομ είναι Android 9. Από τις απαντήσεις σας κατάλαβα ότι αν γράψει "failed/not found" & "1" σημαίνει ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η προστασία. Σωστά; Τι άλλο μπορεί να εμφανίσει η εντολή στο CMD για να καταλάβω ότι είναι ενεργοποιημένο; Όπως έγραψε κάποιος μπορώ να πάω από την miui 11.0.0.0 στην miui 10.0.0 πχ, αρκεί το Android…
-
Τι να πω. Το πιθανότερο είναι να μου δόθηκε beta ενημέρωση με το σύστημα της τυχαίας διαλογής χρηστών που ξέρω ότι κάνει που και που, και έτσι να έμεινα σε beta έκδοση, γιατί εσκεμμένα δεν έχω ανακατευτεί με αυτό. Μπορώ να το αποτρέψω κάπως να μην δέχομαι τέτοιες εκδόσεις παρά μόνο τις σταθερές ή από την στιγμή που λάβω κάποια ειδοποίηση νέου update, πόσες μέρες είναι ασφαλής χρόνος να περιμένω ώστε να σιγουρευτώ ότι είναι κανονική σταθερή έκδοση; Πάντως θα πάω για ξεκλείδωμα και φορμάτ. Οι ρομ …
-
Υπάρχει περίπτωση να έκαναν κάποιο λάθος κατά την δημιουργία της όταν την ανέβασαν;
-
Ορίστε, τώρα λέει stable releasedforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68321/
-
μου την έδωσε ως ενημέρωση πριν κάτι μήνες. Ποτέ μου δεν έχω βάλει beta
-
Ευχαριστώ πολύ. Είχα την εντύπωση ότι μόνο οι public stable βγαίνουν δημόσια εκεί διότι το άλλαξαν το πρόγραμμα των beta testers.
-
Η συσκευή τρέχει την έκδοση 11.0.10.0.PCXEUXM stable. Ο updater της συσκευής με ενημερώνει ότι υπάρχει νεότερη έκδοση και το ίδιο βλέπω στην ιστοσελίδα με τις ρομ. Ρομ Η νεότερη είναι η 11.0.11.0.PCXEUXM Αφού έχω κατεβάσει 3 φορές το αρχείο και έχω κάνει 2 φορές επανεκκίνηση στο τηλέφωνο, έχω κάνει και clear data στον updater. όταν διαλέγω να εγκαταστήσει την κατεβασμένη ρομ, τότε μου λέει το εξής μήνυμα. "Can't verify update. Sorry, flash to this stable version is not allowed" Ο bootloader είνα…
-
MIFIT
horrendous - - Mi Band
ΜήνυμαΚαθε νέα έκδοση διορθώνει bugs βελτιώνει την σταθερότητα και κάθε λίγους μήνες προσθέτει νέα firmware για τα band. Οπότε η έκδοση 4.4.0 θα περιέχει αναβαθμίσεις για τα mi band 4 & 5, ίσως και για τα προηγούμενα δεν γνωρίζω σίγουρα
-
Mi Band 5 απορία για NFC & SpO2
horrendous - - Mi Band
ΜήνυμαΓεια σας. Βλέπω στην αγγλική ιστοσελίδα της Mi ότι η διεθνής έκδοση δεν θα έχει NFC και τον αισθητήρα του οξύμετρου. Χωρίς αυτά τα δύο που τα θεωρώ βασικά χαρακτηριστικά για να αναβαθμιστω από το 4, αξίζει η αγορά του;