Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 123.
-
Εχε υπόψιν σου ότι μόλις "δέσεις" τον λογαριασμό στο κινητό και προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο θα πρέπει να περιμένεις ή 1 βδομάδα ή κάπου στον μήνα. Δεν θυμάμαι πόσο είναι, θα σου το πει σε "ώρες". Επίσης με το που ξεκινήσει η διαδικασία ξεκλειδώματος αυτομάτως θα κάνει και format στο τηλέφωνο, οπότε να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας.
-
Πώς απενεργοποιώ την εξοικονόμηση μπαταρίας / RAM / background data για συγκεκριμένες εφαρμογές;
ΜήνυμαΑ σόρρυ, είχα την εντύπωση ότι βγήκε με 11
-
Πώς απενεργοποιώ την εξοικονόμηση μπαταρίας / RAM / background data για συγκεκριμένες εφαρμογές;
ΜήνυμαΕπειδή η συσκευή κυκλοφόρησε με 11, δεν νομίζω (και είμαι 99,9% σίγουρος) ότι με miui 9/10 θα είναι συμβατό. Βλέπεις διαφορετικοί drivers κτλ
-
ΜήνυμαΝαι ως καινούρια συσκευή. Εξάλλου οι εφαρμογές είναι στο ιστορικό του γοογλε. Κρατά όμως κάπου φωτογραφίες κτλ για να μην τα χάσεις.
-
ΜήνυμαΈχεις δοκιμάσει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο; Ίσως έχει σκαλώσει κάπου. Όσες φορές με καλούν Viber μου δουλεύει κανονικά, ούτε χάνει ποτέ την άδεια για το μικρόφωνο.
-
Mi Band 4
horrendous - - Mi Band
ΜήνυμαΟχι δεν έχει
-
Πειραματιζόμουν με τα faces αλλά πρόσεξα ότι τουλάχιστον 1 παραμένει μέσα στο βραχιόλι και δεν βγαίνει. Είναι στο "more" > "band display", μαζί με τα τρία προεπιλεγμένα είναι και το custom που παραμένει. Πατώντας διαγραφή από το MiFit και συγχρονισμό δεν το αφαιρεί στο βραχιόλι. Έκανα και restore default settings αλλά μένει εκεί. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, απλά πιστεύω θα μπορούσε να το αφαιρέσει μιας που αφαιρείται από την εφαρμογή. Ή μήπως βγαίνει με άλλο τρόπο;
-
Ghosting στην οθόνη
ΜήνυμαΜε λίγη αναζήτηση είδα σε άλλα φόρουμ ότι τα περισσότερα τηλέφωνα έχουν οθόνη tianma και πολλές εμφανίζουν πρόβλημα. Και το δικό μου τέτοια οθόνη έχει. Το βρήκα με τον κωδικό *#*#6484#*#* μετά πάτα software version και θα το δεις κάτω κάτω στην λίστα. forum.xda-developers.com/redmi…porary-burn-t4017821/amp/ (Hidden Content)
-
Ghosting στην οθόνη
ΜήνυμαΠροχτές το παρατήρησα πρώτη φορά. Ήταν αρκετά έντονο μετά από ένα παιχνίδι που έπαιξα για 5 λεπτά. Το παιχνίδι είχε κάτι άσπρες γραμμές κάπου και όταν μετά μπήκα σε chrome μπορούσα να διακρίνω αχνά αυτές τις γραμμές όπου ήταν σκοτεινά τα πίξελ στην εκάστοτε ιστοσελίδα. Δεν πιστεύω να φταίει η ρομ.
-
Ghosting στην οθόνη
ΜήνυμαΕίναι το δεύτερο κινητό από αυτή την εταιρεία που μέσα σε λίγους μήνες η οθόνη εμφανίζει πρόβλημα με pixel ghosting. Το ίδιο είχε συμβεί με το redmi note 5a, την άλλαξαν στην εγγύηση αλλά και πάλι συμβαίνει. Σήμερα πρόσεξα ότι γίνεται και στο 8T. Το αγόρασα τον Νοέμβρη. Η φωτεινότητα από την πρώτη μέρα πάντα στην μέση ρύθμιση Ούτε θερμαίνεται σε τέτοιο βαθμό που, κατά τη γνώμη μου, να προκαλέσει θέματα. Συμβαίνει και στα δικά σας τηλέφωνα να εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό; …
-
Παράθεση από NasDriver: “προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, λίγη υπομονή να το δουν και τα υπόλοιπα παιδιά ” Τώρα άνοιξα και το παλιό redmi note 5a με "καθαρό" miui. Ίδια συμπεριφορά. Απλά ποτέ δεν έδωσα βάση γιατί το είχα σχεδόν συνέχεια στο χέρι ή απλά δεν θα άκουγα το τι έκανε. Άσε και για μια στιγμή έχασα τα αυγά και τα πασχάλια. Χαχα @NasDriver αν μπορείς ή κάποιος άλλος ας μπει κάποιο tag ως "διορθώθηκε".
-
ο τίτλος τα λέει όλα. Παρατήρησα τις τελευταίες μέρες και μετά την αναβάθμιση 11.0.7.0, ότι κάποιες φορές έχανα τους ήχους συστήματος. Δηλαδή τον ήχο κλειδώματος, το κλικ που κάνει όταν πατάω το back/home/menu κτλ. Το κλικ του πληκτρολογίου όταν πληκτρολογώ δεν επηρεαζόταν. Αυτά συμβαίνουν στο "κανονικό" προφίλ, όχι στο αθόρυβο. Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία του φορμάτ ή ξεκλείδωμα και καθαρή εγκατάσταση, και δεν έβρισκα κάτι ονλάιν. Πριν γράψω εδώ παρατήρησα ότι αυτή η συμπεριφορά ξεκινάει μ…
-
Live camera
ΜήνυμαΔοκίμασα μια κλήση και δεν είχα κάποιο θέμα. Επανεγκατάσταση εφαρμογής δοκίμασες;
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
horrendous - - Mi Band
ΜήνυμαΑφού άλλαξα την γλώσσα ήθελε και μια επανεκκίνηση στο κινητό για να γίνει πιο ομοιόμορφα η αλλαγή γλώσσας. Μετα τα έδειχνε σωστά.
-
Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
horrendous - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Είναι πάλι διαθέσιμα στην πρώτη σελίδα αλλά δεν τα χρειάζεσαι πλέον. Τα Mi Band 4 εκτός (ακόμα) από το μοντέλο με το NFC, έχουν επίσημη υποστήριξη Ελληνικών. ” Είμαι με επίσημο firmware από μαμά, όταν με καλεί κάποιος το βραχιόλι δείχνει τα γράμματα με τόνους ως κουτάκι με ερωτηματικό. Έχω το global band. 1.0.9.34