Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 123.

• Δοκίμασα να φορτίσω το κινητό με απλό φορτιστή. Με τον απλό δεν έδειχνε "quick charge" στην οθόνη κλειδώματος, ούτε εμφανιζόταν πάνω δεξιά στην μπαταρία το σύμβολο διπλού κεραυνού.

• Επίσης πρέπει να ρυθμίσεις από τις επιλογές battery saver να μην περιορίζει το mi fit για να μην κλείνει στο παρασκήνιο

• Ναι σωστά. Αυτές οι 4 επιλογές που ανέφερες μπορούν να απενεργοποιηθουν για να μην πιάνουν χώρο στην οθόνη. Για να είσαι σίγουρος βάλε 4 δάχτυλα, δύο απ'το κάθε χέρι. Δείκτη και μέσο

• Miui launcher 4.15

horrendous - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Εμενα πάλι την έχει πάρει το Redmi Note 5a που είναι 2+ ετών αλλά όχι το καινούριο Redmi Note 8t. Μήπως είδες λάβει κάτι σε beta stable και η κανονική σταθερή να έρθει σε λίγο καιρό;

• Facebook εφαρμογή

horrendous - - Google Play Store

Μήνυμα

Εκτός από τις συχνές ενημερώσεις που βγαίνουν στο store, η εφαρμογή (Facebook, messenger, Instagram) , κατεβάζουν στο παρασκήνιο χωρίς να κάνεις κάτι εσύ επιπλέον ενημερώσεις για βελτίωση των δυνατοτήτων τους. Το ότι το μενού σε σένα είναι στην πάνω μεριά και στης γυναίκας σου είναι κάτω, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όταν κρίνει η εταιρεία ότι η τάδε αλλαγή που έκανε είναι οκ τότε θα την δώσει σε όλους τους χρήστες με συμβατές εφαρμογές και συσκευές. Απλά σιγουρεψου ότι είναι ενεργο…

• Βάλε ένα κωδικό ή μοτίβο μοναδικό που θα ξέρεις μόνο εσύ και μετά το δακτυλικό και να χρησιμοποιείς μόνο αυτό. Η άλλη επιλογή είναι να μην κλειδώνει ποτέ το τηλέφωνο με ότι αυτό συνεπάγεται. 2,3 όχι. Όπως είπαμε παραπάνω, χωρίς καποια άλλη μέθοδο κλειδώματος (είτε κωδικό είτε μοτίβο) δεν μπορεί να υπάρξει δακτυλικό. Πάτησε το τετράγωνο μια φορά και θα ανοίξει η λίστα με τις ανοιχτές εφαρμογές. Αυτό αλλάζει στις ρυθμίσεις button shortcuts/συντομεύσεις κουμπιών (στα ελληνικά;)

• Μηπως τα έφτυσε η μπαταρία; Δεν είναι απίθανο. Και εγώ έχω την ίδια έκδοση λογισμικού και δεν έχω θέμα με την φόρτιση. Μια επίσκεψη στο σέρβις με κινητό και φορτιστή/καλώδιο για έλεγχο θα ήταν μια καλή επιλογή. Επίσης πες τους να κάνουν clean install την τελευταία ενημέρωση ώστε (υποθέτοντας ότι η συσκευή δεν έχει θέμα) να εξαλειφθεί κάποιο πιθανό θέμα που να δημιουργήθηκε κατά την προηγούμενη εγκατάσταση της ενημέρωσης.

• Android 10

horrendous - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Ελπίζουμε. Διαβάζω ότι το Note 8 pro την λαμβάνει σιγά σιγά

• Android 10

Μήνυμα

Για v10 για το 8Τ δεν έχουν ανακοινώσει κάτι ακόμα.

• Δεν νομίζω να μπορεί να εγκατασταθεί άλλη εφαρμογή εκτός και αν αλλάξεις ρομ. Καλώς ή κακώς πέρασαν οι εποχές που το 2000 περνάμε ένα κινητό και το κρατούσαμε 5 χρόνια χωρίς να μας απασχολεί τίποτα. Τότε δε φοβομασταν μην μας στείλουν κάνα σμσ με ιό και καταστρέψει την συσκευή. Τώρα υπάρχει αυτός ο φόβος και όλα πλέον χρειάζονται αναβάθμιση.

• Εχεις αρκετά παλιά έκδοση στην εφαρμογή των μηνυμάτων. (Hidden Content) Όσον αφορά το να μένει ανοιχτή η οθόνη, δεν το έχω συναντήσει σε καμία μάρκα που έχει περάσει από τα χέρια μου. Γιατί να μένει ανοιχτή; Τσάμπα κατανάλωση ενέργειας. Αυτό ίσως να το κάνει κάποια 3η εφαρμογή στο Store ή από αλλού.

• Υπάρχουν πολλές κοινότητες που παρέχουν δικές τους ρομ. Όπως και η εδώ που είμαστε τώρα. Το αν όμως θα έχουν άλλον Dialer που θα επιτρέπει την εγγενή ηχογράφηση κλήσεων είναι κάτι που θα πρέπει να το δεις στα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Αλλιώς υπομονή μέχρι η γοογλε να το ενεργοποιήσει μόνη της.

• xda-developers.com/google-phon…l-recording-hands-on/amp/ xda-developers.com/xiaomi-pre-…s-global-european-phones/ Απ'ότι φαίνεται θα επιστρέψει κάποια στιγμή ξανά και θα ειδοποιεί τον συνομιλητή ότι η κλήση ηχογραφείται

• Ασφάλεια μηνύματα

horrendous - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Μου βγαίνει και εμένα αυτό το μήνυμα όταν ανοίξω κάμερα στο φβ και μετά κλείσω την εφαρμογή. Είναι καθαρά ενημερωτικό και απ'όσο διάβασα στο ίντερνετ η εφαρμογή δεν μπορεί να τραβήξει φωτό εν αγνοία σου. Νομίζω είναι από τα ενημερωτικά ασφαλείας του Android 9. Είπες όμως ότι δεν έχεις το messenger εγκατεστημένο;

• Παράθεση από Hyper82: “καλησπέρα και απο εμένα, μου φερανε πρόσφατα δωρο το συγκεκριμένο ρολοι! Ερωτηση, πως βλέπω εαν ειναι κινεζικο ή international που εχει αναφερθει στις πρωτες σελιδες? ” Πανω στην οθόνη το κουμπί αφής θα είναι στρογγυλό αν είναι η διεθνής έκδοση.

• Ηχογράφηση κλήσεων

Μήνυμα

Κάποιες αναφορές λένε ότι σχετικά σύντομα θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα για όσα τηλέφωνα έχουν Google Dialer ή έστω για τα Xiaomi. Το αν είναι ποινικό αδίκημα είναι άλλο θέμα, το μόνο σίγουρο είναι πως αν η κλήση αφορά κάτι σε δουλειά, ραντεβού κτλ και δεν μπορείς να σημειώσεις ή βιάζεσαι, το καταγράφει και όταν πας σπίτι το τακτοποιείς στο πρόγραμμά σου. Πολλές φορές βασίστηκα στην ηχογράφηση για κάποια ραντεβού επειδή ήμουν έξω και δεν μπορούσα να κρατήσω σημειώσεις.

• Στη σελίδα ρυθμίσεων του σάιτ, κατηγορία "γενικά", υποκατηγορία "SlideShow των Dowloads" λείπει ένα n στο downloads. (Hidden Content)

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Οταν πέφτεις για ύπνο και θες να μετρήσει, καλό είναι να το ενεργοποιείς στην καταγραφή δεδομένων ύπνου (βοηθός ύπνου/sleep assistant) και το πρωί το απενεργοποιείς πάλι. Έτσι θα έχει πιο έγκυρα αποτελέσματα. Η από πάνω εικόνα είναι για να ανιχνεύει εκτός των δεδομένων ύπνου, κάθε τόσο (όποτε του ορίσεις εσύ) τους παλμούς σου. Κάτι που θα τελειώνει σχετικά γρήγορα την μπαταρία

• Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον αισθητήρα. Είμαι ακόμα με την 10. Νομίζω γενικά δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί διότι έτσι θα πατιούνται κουμπιά και άλλα αντικείμενα. Όσον αφορά το WiFi Calling δεν το υποστηρίζει η COSMOTE σε αυτό το τηλέφωνο. Εκτός και αν μπορεί να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας κάποιο high-end iPhone/Samsung forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66331/

• Μιας και το αντιμετωπίζεις στείλε αναφορά μέσα από την εφαρμογή για feedback. Και διάλεξε να στείλει και τα logs (αρχεία καταγραφής ίσως τα γράφει;)