Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 123.

• Αφαίρεσα τα κλειδώματα και προσπάθησα να αλλάξω φόντο (και αρχική οθόνη και κλειδώματος). Και στις δύο άλλαξε με επιτυχία. Διάλεξα να μπει η εικόνα και στα δύο (επιλογή "set both") Μήπως είναι κάποιο glitch ή σκάλωμα του miui?

• Selfie camera στο redmi note 8T

horrendous - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

αν το φως της λάμπας πέφτει κατευθείαν πάνω στον φακό ίσως προσπαθεί με το λογισμικό του να διορθώσει λίγο την φωτεινότητα και όλα τα σχετικά και να βγάζει μια κίτρινη απόχρωση. Το είδα τώρα στο φως του μπάνιου, LED ψυχρό λευκό και όταν είχα τον φακό κατευθείαν στο φως έβλεπα μια ελαφρά κιτρινωπή απόχρωση στην οθόνη, όταν έστριβα πιο δίπλα να μην το πιάνει ήταν πιο λευκό γενικά

• Έχεις MIUI 11; Αν ναι τότε είναι εσκεμμένη αλλαγή από την Xiaomi. Και εγώ όταν πέρασα την 11 στο Redmi Note 5A μου μου το άλλαξε και δεν βρίσκω επιλογή για την επαναφορά της προηγούμενης επιλογής

• Xiaomi redmi note 8t miui 11

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν τις έχει εκεί τις κινεζικές... ” Σωστά

• Μιας και αυτό το κινητό (redmi note 8t) έχει NFC, αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να αντιγράφω δεδομένα από κάρτες (πχ Ath.ena card ή την κάρτα που χτυπάω στο ρολόι της δουλειάς), να τα κρατάει σε αποθηκευμένα προφίλ και απλά να ακουμπάω το κινητό στις εκάστοτε συσκευές ανάγνωσης. Γενικά θα μπορούσε να γίνει ή δεν έχει την κατάλληλη τεχνολογία πάνω του;

• Xiaomi redmi note 8t miui 11

Μήνυμα

Πάντως στο επίσημο σάιτ με τις ρομ, δεν δείχνει κάποια v11 ακόμα. (Hidden Content)

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Το δικό μου που δεν έχει nfc έλαβε την 1.0.7.14 η οποία με βάση το release note στο play store, περιλαμβάνει διορθώσεις για την nfc version. Ή τα firmware είναι κοινά για όλες τις εκδόσεις των band;

• Απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν σαν τις "απλές" ενημερώσεις που έχουν κάπου στα 800mb μαξ μέγεθος

• Έχω μια απορία. Το τηλέφωνο μου (redmi Note 5a) δίνει την 11 και το μέγεθος που δηλώνει είναι στο 1.5gb, το ίδιο και σε ένα Redmi 7 που έχω. Είναι λογικό τέτοιο μέγεθος; Δεν θα έπρεπε να είναι μικρότερο; (Hidden Content)

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από horrendous: “Ίσως δεν το εξήγησα καλά εγώ... Αυτό το στιγμιαίο χάσιμο της σύνδεσης Bluetooth αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό. ” Ναι βρε φίλε φυσιολογικό είναι αφού περνάει 2 διαφορετικά αρχεία ισχύει ότι σου είπα και από πάνω θέλει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει και το 2ερο αρχείο.!! ”

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Ίσως δεν το εξήγησα καλά εγώ. Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα το notify and fitness, αναφέρομαι στις επίσημες σταθερές αναβαθμίσεις μέσω του MiFit, όπου και την πρώτη φορά που το πήρα στα χέρια μου αλλά και χτες που μου ήρθε η νέα 1.0.6.24, όταν το MiFit περάσει τα resources στο band τότε για 2-3 δευτερόλεπτα χάνει την σύνδεση και πετάει το μήνυμα "connect to MiFit to update again" και χωρίς να κάνω τίποτα συνδέεται ξανά μόνο του, κάνει επανεκκίνηση και ολοκληρώνει την αναβάθμιση. Αυτό το στιγμιαίο χ…

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Έχω μια απορία. Πριν κάνα μήνα που το αγόρασα αλλα και σήμερα που έκανε την νέα ενημέρωση, όταν η εφαρμογή είναι στο στάδιο "Updating Firmware > Updating Resources" μετά το band πετάει το μήνυμα "connect to MiFit to update again", αλλά δεν μπρικάρει. Συνδέεται ξανά επιτυχώς στο MiFit και ολοκληρώνει την αναβάθμιση. Είναι κάτι φυσιολογικό; Το έχετε προσέξει και εσείς;

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Ναι το δοκίμασα και εγώ. Ξύπνησα και είχε την παλιά ώρα. Με το άνοιγμα της εφαρμογής (γιατί δεν την έχω πάντα ενεργή στο παρασκήνιο) ρυθμίστηκε όπως έπρεπε.

• Mi band 2? 3? 4?

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Καλοφόρετο

• Mi band 2? 3? 4?

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Αν αναφέρεσαι για την ανθεκτικότητα της οθόνης του 4, μπορώ να πω ότι σε ελαφρά χτυπήματα σε μεταλλικές λείες επιφάνειες ή στην πορσελάνη της μπανιέρας είναι άψογο. Με μετρήσεις δεν έχω θέμα εγώ.

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “το 1.0.6.16 σε εμένα δεν μου δούλευε καλά έκανε λάθος μετρήσεις.. ” Τι λάθος μετρήσεις σου έκανε; Εγώ δεν έχω εντοπίσει κάτι εντελώς άκυρο. Δοκίμασες factory reset μπας και έχει "σκαλώσει" κάπου;

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Με την αλλαγή ώρας σε λίγες μέρες τι θα γίνει; Θα αλλάξει από μόνη της στο band ή θα πρέπει να κάνουμε συγχρονισμό με την εφαρμογή (αφού έχει αλλάξει η ώρα) για να ανανεωθεί;

• Τελεια ευχαριστώ.

• Οι ερωτήσεις μου είναι γενικής φύσεως και προς το παρόν δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το band 4. Αν ο αισθητήρας ανάμεσα στα λεντάκια έχει πρόβλημα, πως θα το καταλάβω; Πχ. Την ώρα της μέτρησης των παλμών θα βγάζει 5 παλ/λεπτο ή 3005; Ή όταν περπαταω,αντί για ενα-ενα τα βήματα θα τα δείχνει 50-50;

• Mi Band 4

horrendous - - Mi Band

Μήνυμα

Έχω το band 4 με (διεθνή) επίσημη έκδοση 1.0.6.16 και στην δεύτερη περίπτωση του mi fit app εκεί που αναφέρει το λογισμικό του band έχει χαθεί το "έλεγχος για ενημερώσεις". Με είχε τρελάνει και νόμιζα ότι είχε μπαγκάρει άσχημα η εφαρμογή και μέχρι στιγμής έχω διαγράψει και φτιάξει τον λογαριασμό στην υπηρεσία 4-5 φορές Ελπίζω να εμφανιστεί ξανά το κουμπί και να δώσει τη νέα έκδοση πριν βγει το band 5