Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 123.
-
Έχω το note 5a και ο φορτιστής είναι ο κλασσικός με θύρα USB (μοντέλο C-P17). Το θέμα είναι ότι σε όσα σάιτ έχω δει αλλά και στην επίσημη mistore-greece έχουν/δείχνουν μόνο τον φορτιστή αυτοκινήτου. Η info-quest δεν έδωσε σαφή απάντηση για το αν το φέρνουν χώρια όταν έστειλα μέιλ. Μπορώ να το βρω πουθενά;
-
Παράθεση από sisois: “Υ.Γ. ο σύνδεσμος δουλεύει απο το τηλέφωνο κ οχι απο υπολογιστηρα ” εμένα δεν μου δουλεύει καθόλου, ακόμα και απο κινητό. μήπως το απενεργοποίησαν και αυτό;
-
Βοήθεια με MIUI 9.5
Μήνυματο έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. (και αυτό που ανέφερε ο Μάκης, τα έχω ενεργοποιημένα) έχω το τηλέφωνο αραχτό και κλειδωμένο, και ξαφνικά ακούω ένα αδύναμο και ψόφιο κλικ (σα να πάει να παίξει τον ήχο μηνύματος του messenger και το μετανιώνει), και αν μετά απο λίγα δεύτερα έρθει και νέο μήνυμα τότε θα ακουστεί κανονικά. αν βέβαια το έχω ανοιχτό ή το χρησιμοποιώ τότε όλα τα μηνύματά του θα ακούγονται κανονικά
-
επιλογή "clean all and lock" σε ήδη κλειδωμένο bootloader κατά το φλασάρισμα.
horrendous - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αυτός ο οδηγός αναφέρεται σε παλιότερες rom που δεν είχαν κλειδωμένο το edl Mode. ”
-
Μήνυμακαλησπερίζω ξανά. έπεσε το μάτι μου σε αυτό το νήμα, σύμφωνα με αυτό μπορώ να περάσω την μαμά ρομ ξανά και να κάνω clean? ή κατάλαβα λάθος;
-
Μήνυμαάδεια για ξεκλείδωμα έχω λάβει εδώ και 1 μήνα περίπου. πήγα προχτές να το ξεκλειδώσω και μου είπε να κάνω bind τον λογαριασμό στο τηλέφωνο απο developer settings, το κάνω και τώρα πρέπει να περιμένω 360 ώρες για να μπορέσω να ξεκλειδώσω. η αρχική μου απορία ήταν απλα για περιέργεια/εμπειρία.
-
Μήνυμασας ευχαριστώ
-
Μήνυμαναι Μάκη. οπότε το εργαλείο αφορά συσκευές με ξεκλείδωτο BL? και αν θέλω μια πλήρη επανεγκατάσταση της εργοστασιακής ρομ και ξεκίνημα απο την αρχή; (Hidden Content)
-
Μήνυματο redmi note 5a μου έχει ήδη κλειδομένο bootloader, αν με το xiaomiflash φλασάρω την οριτζιναλ (global) που έχει απο την μαμά του (ή την οποιαδήποτε είχε εξ αρχής δεν παίζει ρόλο) και διαλέξω την επιλογή "clean all and lock", θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο; δηλαδή σε ήδη κλειδωμένο BL και διάλέγοντας την επιλογή να κλειδωθεί θα το κάνει τούβλο ή όχι; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53989/
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Vodafone (Internet)
horrendous - - Vodafone (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμα4G + ADSL στα 24 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. πιάνω κάπου στα 15 αλλά δεν βαριέσαι, μου φτάνει και μου περισσεύει
-
Παράθεση από X4nd3r: “Η απορια μου ειναι τι σχεση εχουν τα θεματα με τα προσωπικα δεδομενα? ” αν και δεν έχω δει (δεν φαίνεται κάπου) τα ToS των υπηρεσιών, μάλλον δεν θα έχει κάποιες δικλίδες ασφαλείας όσον αφορά το τι δεδομένα ζητάει/τραβάει αυτόματα/αποθηκεύει απο τους χρήστες για να τις χρησιμοποιήσουν, ή αν οι δημιουργεί θεμάτων θα έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα του τηλεφώνου. τα ψειρίζει η Ε.Ε κάτι τέτοια και τους αναγκάζει να συμμορφώνονται.
-
λογικά με region άλλης χώρας θα δουλεύει, γιατί λέει μόνο χώρες της Ε.Ε. φαντάζομαι την καίει την Xiaomi και θα κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις για να τις φέρει ξανά στις αγορές.
-
σίγουρα, αλλά αν θελήσω να το κάνω; γενικά και αόριστα μιλαω δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο γεγονός στο μυαλό μου, αλλά αν και το reset δεν στρώσει τα πράγματα; μπορώ κατεβάζοντας τη ρομ απο το παραπάνω λινκ, να την περάσω επιτυχώς χωρίς να έχω προβλήματα; διαφορετικά το στέλνω στο σέρβις, πριν λήξει η εγγύηση δεν αγγίζω τίποτα απο BL, custom rom κτλ. ένα εργαλείο είχε και αυτό δεν υποστηρίζει πλέον android 7.0+
-
καλώς σας βρήκα, είναι μέσα στο spoiler. για να μην γίνει σεντόνι το νήμα το έβαλα εκεί.