Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Xiaomi R1D router

DoDoS - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από jeisblack: “Όχι είναι πιο παλιά αυτή που δίνω. Ο λίγος που τη δίνω είναι για όποιον τη πάτησε έβαλε τη τελευταία και ξαφνικά έχει μονό κινεζική γλώσσα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” Αρα καλα εκανα και δεν το εκανα update... οποτε σαν το μαμα δεν εχει

• Xiaomi R1D router

Μήνυμα

Εμενα ειναι με την μαμα εκδοση οπως ηρθε.. εχεις καμια διαφορα με αυτη που δινεις??

• Xiaomi R1D router

Μήνυμα

Παράθεση από jeisblack: “Παράθεση από DoDoS: “Επειδη το διαβασα απο πολλους αυτο.. ΔΕΝ εκανα κανενα update.. Εκατσα στα αυγα μου για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ” Βρήκα International έκδοση. Αν χρειαστείς ποτέ πες μου! Sent from my Tipsy OnePlus3 using Tapatalk ” Στειλε να το δω

• Xiaomi R1D router

Μήνυμα

Επειδη το διαβασα απο πολλους αυτο.. ΔΕΝ εκανα κανενα update.. Εκατσα στα αυγα μου για να εχω το κεφαλι μου ησυχο

• Xiaomi R1D router

Μήνυμα

Καλησπερα στο φορουμ.. Εχει δοκιμασει κανεις να προσθεσει τορρεντ στο R1D router αλλα μεσω της εφαρμογης του κινητου.. οχι απο pc... Βρηκα να προσθεσω magnet link αλλα οτι και να δοκιμασα δεν πετυχε.. καμια ιδεα κανεις?? Θενκς...

• Παράθεση από Octaviastikos: “10%-80% στα 40 λεπτά περίπου... δοκιμασμένο με qc 3 φορτιστή.... ” Πολυ βιαστικος εισαι ρε αδερφε... εμενα εχθες 1 ωρα και 20 λεπτα περιπου με xiaomi power bank 2 απο 10% στο φουλ

• Δεν μπορω να πω οτι αργει.. σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη η φορτιση του και φυσικα η μπαταρια του..

• Και εμενα τοσο κανει .. 7.1.19 εχω.. με το xiaomi το power bank 2 κανει λιγοτερο με το ιδιο καλωδιο.. αρα δεν ειναι θεμα καλωδιου