Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από gascoin: “Πάντως στο δικό μου μόνο με Ίντερνετ "μπουκώνει" και φτάνω στο σημείο να κλείσω την εφαρμογή για να ελευθερωθεί ραμ και να ανοίξει η επόμενη ιστοσελίδα ” Ας θεωρήσω ότι ο λόγος είναι η ραμ. Δεν θα το εξετάσω. Το παίρνω λοιπόν ως δεδομένο. Είναι άλλο να συζητήσουμε αν ο τρόπος που διαχειρίζεται την ram στο κομμάτι του πόσο γρήγορα καταλαβαίνει ότι πρέπει να κλείσει άλλες εφαρμογές για να καλύψει την ζήτηση που του ζητάει ο χρήστης σε άμεση φάση(εφ…
-
Πάντως στο δικό μου μόνο με Ίντερνετ "μπουκώνει" και φτάνω στο σημείο να κλείσω την εφαρμογή για να ελευθερωθεί ραμ και να ανοίξει η επόμενη ιστοσελίδα
-
New version available
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όσο είσαι στην εφαρμογή αναβάθμισης, πάτα πάνω στις 3 τελίτσες που είναι πάνω στο δεξί μέρος της οθόνης, και κλείσε τον διακόπτη show notifications. :thumbsup:” Δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή cebc9001d9cc455a9d298a2ded58ccff.jpg
-
New version available
ΜήνυμαΆψογα Απλά μου σπάει τα νεύρα το ντιν ντιν κάθε λίγο από την ειδοποίηση
-
New version available
ΜήνυμαΚαλησπέρα Σήμερα λοιπόν είδα στο τηλέφωνο μου: 7a37168a6c5c20c5085b146f311f645d.jpg μία ειδοποίηση την οποία δεν περίμενα να δω: a3e2c645d9a8fff005a748b7c195453b.jpg Την κατεβάζω; Όχι; Τι λέτε;
-
Καλημέρα, να σας πω και εγώ τον πόνο μου. Ενώ δούλευε μια χαρά το τηλεφωνάκι, αποφάσισα να πατήσω ένα κουμπάκι που έλεγε ότι θα ενεργοποιούσε την απλή λειτουργία του τηλεφώνου και ότι για να ενεργοποιηθεί θα έπρεπε να κάνει επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση το κινητό δεν περνούσε από την οθόνη του milogo. Έκανα wipe μέσω twrp και μετά του πέρασα την τελευταία stable rom "xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt86047_Stable-V8.0.3.0" που είχε και πριν. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγει, καταφέρνω να το συν…
-
Παράθεση από zt654: “ξεκλειδώνεις bootloader, βάζεις twrp (δες twrp 3.1), έχεις την ρομ μεσα στον εσωτερικό χώρο χύμα και όπως είσαι πρώτα τα απαραίτητα wipes (βλ. wipe, advanced wipe, data, cache, dalvik/cache) και μετά install και την ρομ. Α και αν βάλεις την dev γυρνάς στον εσωτερικό χώρο και βάζεις και ρουτ. ” Οταν του δίνω την εντολή fastboot flash recovery recovery.img μου απαντάει error: cannot load 'recovery.img' Καμία ιδέα;
-
Παράθεση από fog: “@mpalakis Δες αυτόν τον οδηγό Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. Όσα βήματα έχεις ολοκληρώσει τα παραλείπεις, προσοχή στην επιλογή της σωστής rom. ” Μία ερώτηση, σχετικά με τον οδηγό. Υποθέτων ότι το να εγκαταστήσεις το MiFlash είναι απαραίτητο. Προσπαθώ αλλά το λαπτοπ μου ζητάει .net framework 3.5 το οποίο δεν μπορώ να εγκαταστήσω και δεν μπορώ να δω αν το έχω ήδη (έχω γκουγκλαρει διαφορες λύσεις και ακόμα τπτ). Υπάρχει περ…
-
Καλησπέρα. Μόλις μου δώσανε ενα καινούριο 4X αγορασμένο από Κίνα. Βλέπω ότι έχει διαφορετική version από αυτές που αναφέρετε συν ότι μου βγάζει ενημέρωση για update στο 8.2.16.0 Έχετε να μου προτείνετε τι να κάνω από εδώ και πέρα για να περάσω ελληνικά; Σας ευχαριστώ e28676da9761aaf03657ec26665a8252.jpg