Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεγω ακομα δεν εχω καταλαβει που βγαζει την φορμα για να κανω την αιτηση. μπαινω στο Apply for unlocking Mi devices αλλα δεν εχει κατι που να μπορω να πατησω ωστε να υποβαλω αιτηση.
-
εχω παραλαβει ενα note 3pro 32gb. το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να ξεκλειδωσω bootloader ωστε να περασω ελληνικη rom. το τηλεφωνο δεν εχει ερθει με ελληνικα και φοραει version v7.3.7. αν το βαλω σε recovery κανει αναζητηση update με το προγραμμα και μετα βγαζει μηνυμα rom packages signature cannot verified. με λιγα λογια εχουν παιξει τα νευρα μου. Δοκιμασα και με τον αλλον τροπο,κατεβασα dev rom και μετα απο το μενου update του εδωσα εντολη να κανει αναβαθμιση το package αλλα τιποτα....
-
mi5 - 4/128 3D black
ΜήνυμαΠαιδιά εχει ήδη φύγει γι αντικατάσταση.τέταρτη τελικά θα έχω το άλλο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi5 - 4/128 3D black
Μήνυμα5b220c27619654d5a9fd36f0059585c9.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi5 - 4/128 3D black
ΜήνυμαΠαρέλαβα κι εγώ χτες,αλλά φεύγει σήμερα. Το κεραμικό.... Γιατί φεύγει? Γιατί πολύ απλά δεν παίζει η δεύτερη sim.την διαβάζει,βάζω pin,αλλά σήμα μηδέν. Απογοήτευση. Φυσικά δοκίμασα κι άλλες κάρτες,τα ίδια. Μόλις έρθει το άλλο,δεύτερα δηλαδή,μπαίνει προς πώλησή.λυπάμαι αλλά δεν το εμπιστεύομαι πλέον.76649d535ee9fd8be9575caa8c0f0b0c.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βοηθεια με mi5
ΜήνυμαΤόσο σοβαρά τα πράγματά? ωστοσο εχω και την αποδειξη αγορας απο paypal με τα στοιχεια του κινητου. τα στοιχεια εισοδου χλωμο να βρεθουν,δυστυχως ειναι και μεγαλος ο ανθρωπος που το ειχε κι ετσι δε φροντισε να τα φυλαξει καπου. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βοηθεια με mi5
ΜήνυμαΓια να μην ανοίγω νέο θέμα,θα γράψω εδώ το θέμα μου. Πήρα ένα mi5 64gb. Ο πρώτος του κάτοχός είχε βάλει xiaomi account,δεν έχω πρόβλημα,το τηλέφωνο με hard reset,ανοίγει κανονικά. Απλά οταν σε πάει στο μενού login για εύρεση phone,εχει τα 2 ψηφία του ιδιόκτητη,είχε βάλει τηλεφωνικό αριθμό. Εγώ έκανα δικό μου account,το θέμα είναι όμως,ότι μετά από hard reset κατά το σεταρισμα το εμφανίζει πάλι. Πως γίνεται να καταργηθεί αυτό? Το γελοίο της υπόθεσής,ο πρώην κάτοχός δε θυμάται στοιχεία,ούτε και το…
-
mi4 μικροπροβληματακια
ΜήνυμαHardware προβλήματά έχει συσκευή?με οθόνη η κάτι αλλο?