Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 387.

• @ANDREAS54 Πολλά πολλά πολλά like φίλε μου. Κατανοητό όσο δεν πάει. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lorenzo81 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από lorenzo81: “@Antretng Ανδρέα μπαίνω πάντα από το κινητό και δεν φαίνονται οι υπογραφές! Σ'ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια, κάτι τέτοιο εννοούσα! Καλό βράδυ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να σαι καλά. Καλό διάβασμα Ίσως θα βόλευε να μπει στο πρώτο μήνυμα. Οι υπογραφές όντως δεν φαίνονται από mobile view.” Είχα καιρό να ανοίξω το λάπτοπ, χρειαζόταν (θα σκουριάσει στο τέλος) όλα από το κινητό πια... Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιών…

• @Antretng Ανδρέα μπαίνω πάντα από το κινητό και δεν φαίνονται οι υπογραφές! Σ'ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια, κάτι τέτοιο εννοούσα! Καλό βράδυ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλές οι προτεινόμενες ρυθμίσεις, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο εάν μπορούσε κάποιος να κάνει μια μικρή μετάφραση (επεξήγηση με λίγα λόγια). Να δουν όσα παιδιά δεν καταλαβαίνουν, τι είναι το (G exposure *4) και πότε πρέπει να βάλει (min iso) ή (max iso), ένα παράδειγμα! Τα megapixel θολώνουν περισσότερο στο 10 ή στο 5mp στα Πορτρέτα(2η εικόνα); Εάν ήξερα τα 10 από τα 15 θα το έκανα μόνος μου τον οδηγό, δεν θα το πρότεινα! Αλλά ξέρω τα 5 και πιστεύω ότι έχουμε πολλά παιδιά με τις γνώσεις, που θα μπο…

• Θα ήταν ωραίο εάν είχαμε κάπου έναν οδηγό που να εξηγεί αναλυτικά το τι κάνει και τι αλλαζει το καθένα από τις ρυθμίσεις! Αν και κάθε τόσο βάζουν κάτι καινούργιο που δεν έχεις ιδέα τι ρόλο παίζει στη φωτογραφία! Εκτός κι αν υπάρχει αναλυτικός οδηγός ρυθμίσεων Google Camera για εμάς τους κοινούς θνητούς κινητοφωτογράφους και δεν το πήρε το μάτι μου! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @xostel77 ποια έκδοση Google Camera; και αν σου είναι εύκολο ενα Screenshot από τις ρυθμίσεις της. Πολύ καλές Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την τελευταία dev αρωμα τις 2 πρώτες μέρες πήγαινε καλά το κινητό. Αλλα μετά τα είδε όλα... Κολλήματα φουλ ελεύθερη μνήμη κάτω από 1gb με όλα κλειστά και πατώντας συνέχεια το "x". Δεν δουλεύει καμία gcam (6 δοκίμασα που ήξερα ότι δουλεύουν στο mi5s αλλά κάθε φορά μόλις πήγαινα να βγάλω τη φωτογραφία με πέταγε έξω, πάντα). Λοιπόν πάλι fr και μπήκε η 9.5.1.0 stable eu ξανά και βλέπουμε στο μέλλον. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Ποια ΕΛΤΑ;;; αφού πληρώνεις παραπάνω και σου λέει ότι έρχεται με DHL. Αυτοί οι Κινέζοι είναι πιο λαμόγια κι από μας ρε φίλε. Και 20 μέρες tragic, πιο γρήγορα κάνει το belgium. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

lorenzo81 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλή Κυριακή και μην φάτε πολύ σκόνη! Βγείτε με εξοπλισμόdeb43cad2275cfaf2f4207edc3754298.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Σκουλικοπαρέα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κι εγώ τα έβαλα 0 και τρέχω να το προλάβω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από takisfrag: “Μην σε απασχολεί , εδώ ξεχνάμε εμείς που ασχολούμαστε όλη μέρα !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χαχαχα Έχω πολλά στο κεφάλι αυτή τι περίοδο σόρυ... Κάτι για μένα τώρα για πείτε που κατεβάζω την stable που περάσατε? Γιατί δεν την βρίσκω! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” #3970 λίγο πιο πάνω δλδ, πάτα στο "εδω" Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lorenzo81 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από lorenzo81: “Αυτή την 9.5 που θα τη βρω; ” ΕΔΩ” Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από lorenzo81: “Από 9.1.3.0 stable άρωμα, θέλει factory reset για να δοκιμάσω την 9.5...eu?? Έχει και face id; ” Δεν έχει Face ID η 9.5 eu.Για το factory reset...δεν ξέρω τί να σου προτείνω. Άν και θεωρητικά δεν χρειάζεται, εγώ θα έκαμνα. Υ.Γ 9.2 Ελληνική δεν είχε βγεί; ” Ελληνική stable η 9.1.3.0 έχει βγει. Δεν βρίσκω κάτι άλλο. Αλλά ήθελα να αποφύγω το fr γιατί πριν από ένα μήνα έκανα, που γύρισα από dev σε stable. Αυτή την 9.5 που θα τη βρω; 1

• Από 9.1.3.0 stable άρωμα, θέλει factory reset για να δοκιμάσω την 9.5...eu?? Έχει και face id;

• App cloner από το playstore. Το κατεβάζεις και κάνεις Dolly την έκδοση κάμερας που θέλεις να κρατήσεις, κάνοντας την εγκατάσταση με άλλο όνομα. Μόλις δεις ότι έχεις 2 gcam, διαγράφεις την original (θύρα 21) gcam και κάνεις εγκατάσταση την καινούργια έκδοση που θέλεις να δοκιμάσεις. Οπότε κάνεις τα τεστ και κρατάς αυτές τις εκδόσεις που σου αρέσουν! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλή σας μέρα κύριοι και κυρίες Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk