Για να δούμε.. Ήδη το ψάχνω το κινητό από αλλού, αφού μας άφησε με τη γλύκα το καλόπαιδο ο Νταγκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην υπόθεση μου έλεγε ότι περιμένουμε να απαντήσει ο seller μέχρι τις 19/6. Καμία αλλαγή στο στάτους του ππ και φυσικά κανένα μήνυμα ακόμα. Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι; Από τη στιγμή που έκανα dispute πήγε αυτόματα σε escalated to claim στις 9/6 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα μου πετάει ενα μήνυμα και δεν στέλνει φώτο ή βίντεο μέσω Bluetooth. Με τις 2 τελευταίες dev. Το παρατήρησα. Το έχει πάθει κάποιος να μην μπορεί να στείλει με Bluetooth; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά εγώ με το βίντεο... Θα γελάσει ο κάθε πεϊπαλίστας άμα το δει. Δεν ξερω και κανέναν με iPhone να του κάνω δώρο ένα καλώδιο. 19/6 περιμένω νέα πάντως.
Απλή ερώτηση και οn topic: Έχει παραγγείλει κάποιος κινητό από gearbest με τη μέθοδο flat rate.. europe registered??? Τα στέλνει από ευρωπαϊκή αποθήκη; ξέρει να μας πει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk fe60fb4d30b86363f9338c33eb430d1f.jpg
Καλημέρα! Το "europe registered" του gb περνάει χωρίς να σταματήσει στο Τελωνείο; έχει πάρει κάποιος κινητό έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ χαίρομαι με τις εξελίξεις.. Εγώ σήμερα παρέλαβα το καλώδιο, έκανα dispute και το πήγαν κατευθείαν σε claim. Κάτι για 30 μέρες μου λέει το pp και ότι πρέπει να είμαι σ'ετοιμότητα για τυχών διευκρίνηση. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η συσκευή για τα λεφτά της είναι κάτι παραπάνω από φοβερή κινητάρα. Μακάρι να υπάρχει υποστήριξη και να δοκιμάσουν διάφορα πάρα να το αφήνουν στην άκρη λόγο mediatek Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από lorenzo81: “Το χρυσό mi5s 218 με το 5SIG κουπόνι ” Φαίνεται να μην δουλεύει πια. Ευχαριστούμε πάντως!” Απλα άλλαξαν το κουπόνι και το κατέβασαν κι 1€ "igogo mi5s gold με κουπόνι FCMI5SIG" 217€ για λίγα κομμάτια φαντάζομαι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από jobous: “Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από jobous: “@lorenzo81 : Πάντως η τιμή του είναι πολύ κοντά σε αυτή του citismarket .... το γκρι, γιατι το χρυσαφί το έχει στα 237. ” 296€ Στο city market κι εκεί που λέω 218€ με κουπόνι.. Εε εχει μια διαφορά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για πες τιμή (χρώμα) και κουπόνι !!!!!!” Το χρυσό mi5s 218 με το 5SIG κουπόνι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από jobous: “@lorenzo81 : Πάντως η τιμή του είναι πολύ κοντά σε αυτή του citismarket .... το γκρι, γιατι το χρυσαφί το έχει στα 237.” 296€ Στο city market κι εκεί που λέω 218€ με κουπόνι.. Εε εχει μια διαφορά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα από "igogo. es" καμία γνώμη κάποιος..; Αξιόπιστο; Από τελωνείο τι λέει; Προτάσεις... Για το 5s που δεν παρέλαβα από τον απατεώνα; Λέω να το πάρω από αλλού αλλά να μην φάω κι άλλο άκυρο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα έκλεισε από Κ. Δ. Αεροδρομίου το καλώδιο κινητό του D. Περιμένω να το παραλάβω, τραβάω την υπερπαραγωγή "Το @&€#(&# του Duanki" και μετά dispute; σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από captainrodos: “Παιδιά έχω το redmi pro και έχω θέμα με σφάλμα κάμερας. Το έχει κανένας άλλος;; βγάζει σφάλμα και δεν φεύγει με τπτ μόνο με επανεκινηση. Xtrv 8.1.2.0 stable ” Το είχα κι εγώ το θέμα αυτό με την stable 8.1.2.0 από τότε που έβαλα dev δεν το ξανά έκανε η κάμερα
Μετά από μια εβδομάδα έχω να πω τα καλύτερα για τη rom στο Redmi Pro, έφτιαξε η κατανάλωση της μπαταρίας! Στις τελευταίες rom ούτε μια μέρα δεν κράταγε. Το κινητό πετάει.. σε όλα