Παράθεση από demakhs: “Ρυθμίσεις-> πρόσθετες ρυθμίσεις-> Βοηθός αφής ” Γιατί δεν μπορώ να το βρω αυτό; δεν έχω αλλάξει την ρομ ακόμα γιατί φοβάμαι ότι θα του κάνω ζημιά. Έχω χάσει τη μπάλα με ολους αυτούς τους οδηγούς και τα βήματα για να μπουν τα ελληνικά.
εμένα μου γράφει στο 17track ότι είναι στα ΕΛΤΑ απο 25/11 το redmi pro! Και πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ πριν και μου λένε 24/11 εχει φύγει από Σιγκαπούρη και θα κανει 15 - 30 μέρες για να έρθει. Τι πίνουν εκεί μέσα? Παραγγελία από 11/11. Geekbuying
Now we have the Xiaomi Redmi Pro for sale, it is pre-installed multi-language and Google play store, support Google service. Welcome to buy Xiaomi smartphone at Geekbuying. Αυτό δε μας κάνει να φανταστώ; θα είναι δύσκολο να του αλλάξω rom όταν έρθει η δεν θα μπορέσω να το πειράξω καθόλου; Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Καλή Κυριακή
Γεια σας παιδιά! Το έκανα κι εγώ παραγγελία απο geekb. προχτές το redmi pro gold x20 32gb. Δεν τους είπα τίποτα για rom (έπρεπε?)να τους στειλω μνμ; Ξέρετε εαν αργεί πολύ να έρθει Ελλάδα από το συγκεκριμένο κατάστημα;