Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 387.
-
RE:
ΜήνυμαΤο 1.8 δεν το βρήκα Παράθεση από thodorisls: “@lorenzo81 υπάρχει στο xda στην ενότητα του mi8” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕγώ δεν τις βλέπω (δεν ανοίγουν). Καλά εσύ δεν παίζεις μουσική σήμερα :pΠαράθεση από Antretng: “Για να είναι δίκαιος. Αυτές τις δύο τις τραβηξα μόλις τώρα. Από κινητό νομίζω φαίνεται καλύτερη το night (όσοι βλέπετε από pc μου λέτε). Πρώτα hdr+ 1/3 και μετά night. Άρα θέλει ψάξιμο. Αρκετά σας σπαμαρισα. Δοκιμάστε και εσείς σε διάφορες συνθήκες QAPy71 QAPxWS” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα τελικά είναι night sight αυτό βγήκε στα Mi8, ή όχι; Πάντως ότι και να είναι... Είδαμε το φως το αληθινό κι ας είναι Χριστούγεννα ακόμα Να φανταστείτε ο μόνος φωτισμός που είχε στις φωτογραφίες που έβαλα ήταν τα 2 μπαλκόνια. Τριγύρω είναι μαύρο σκοτάδι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λάθος Αντρέα! Εβγαλα και με HDR+ και με το night sight (το οποίο γράφει "συλλογή φωτός" οσο τραβάει) και έβαλα off το min. iso by exposure που ήταν στο 1sec. Κι ομως μέρα με τη νύχτα και εκεί HDR+ 45719276462_30ca60731f_c.jpg Mi 8 gcam hdr+ vs gcam night sight by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE Night sight 6.1.13 30829477977_5d37032254_c.jpg Mi 8 gcam hdr+ vs gcam night sight by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE
-
RE:
ΜήνυμαΣωστά Παράθεση από alvin1983: “Ναι γιατί το έχει ορίσει απο μόνος του στο 1 sec το min iso limited by exposure μαλλον Αντρέα.” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από lorenzo81: “@MrAntonis για το βράδυ θα σου πρότεινα το night (τέρμα δεξιά) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην MGC 6.1 V1b δεν δουλεύει σε εμένα. Εσύ ποια χρησιμοποιείς?” Την 6.1.09 V1a με τις ρυθμίσεις που ανέβασα πιο πάνω. Η 1b δεν... Κολλάει πολύ και βγάζει σφάλμα. Διάβασα ότι πιάνει δουλειά την Παρασκευή ο BSG επάνω στο 6.1.013 γιατί η xiaomi έφτιαξε τα πράγματα. Οπότε θα έχουμε και night sight μετά από το night stock του mix3 Στάλθη…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651