Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 387.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παράθεση από lorenzo81: “flic.kr/p/PDa4bb BSG και τα μυαλά στα κάγκελα δεν είπαμε.. Και που είσαι ακόμα έρχονται και τα καλύτερα σιγά σιγά Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Για πες κ ρυθμισεις....!!!!” Δεν θυμάμαι γιατί αλλάζω συνέχεια ρυθμίσεις! Το σίγουρο είναι ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο η gcam για το Mi8, όμως με άλλες ρυθμίσεις πρέπει να βγάλεις την ημέρα και με άλλες το βράδυ, γιατί αργεί να τραβήξει! Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑυτό είναι το mi 8 liteΠαράθεση από mixaliscy: “Χθεσινή προσφορά στην Κίνα Δυστυχώς δεν είχαν Global Mi 8 4/64 160 ευρώ Mi 8 6/128 260 Mi note 5 120 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58176/ ¨Εχω φίλο που είναι εκεί και τον έβαλα να βλέπει τιμές Στα Κινεζομάγαζα (του δρόμου) τα xiaomi είναι 10-20 ευρώ πιο ακριβά από τα κινεζοsites που αγοράζουμε εμείς” Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Αυτά είναι... Ευχαριστούμε! Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
BSG και τα μυαλά στα κάγκελα... Δουλεύει νύχτα μέρα το παιδί να φτιάξει τις μ$#ακ#ες τις xiaomi. Αντε γιατί και το mi5s με την στοκ miui camera δεν είναι να το βγάλεις το βράδυ. Και με miui 9 ήταν ακόμα χειρότερα. Ήρθε το παλικάρι αυτό και μας άνοιξε τα μάτια. Για να δούμε σε τι επίπεδο θα φτάσει και το mi8 Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Για να ξεκλειδώσεις - κλειδώσεις το bootloader, μπορείς μόνο με China dev. ή και με global rom; Δλδ όσοι θα έχουν global version με global rom θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν; Στάλθηκε από το AGS-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα... Γέμισε ο τόπος mi 8 China Στάλθηκε από το AGS-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
Ότι και να κάνουν, εδώ είναι τα τσακάλια και θα βρουν τη λύση! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk