Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 387.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ήρθε η σειρά του mi5s. Δεν δουλεύει ούτε η κάμερα, ουτε ο ήχος, ούτε η gcam και ούτε ο fingerprint! Να γυρίσω στην 8.7.10 ή θα πάθουμε τίποτα χειρότερο (brick)? Δοκίμασε κάποιος να βάλει πάλι την προηγούμενη rom? Ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε παιδιά!
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά! Αυτός ο sun of..beach... Μάθαμε.. Αδερφός ή ξάδερφος είναι του φίλου μας του duagi που τα πίνει στα μπόρα μπόρα και μας έφερε και μπόρες διάρκειας;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@lorenzo81 Από ποιο Κινεζομάγαζο και ποια μέθοδο αποστολής?” Αυτό που έγραψε ο @makis1024 gearbest με belgium registred Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα είπαμε.. Δεν είπαμε..! Πολύ καλημέρα σας Σκουλικοπαρέα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο mi5s πολύ καλή μέχρι στιγμής! Μπήκε από ota update χωρίς κανένα πρόβλημα τη Παρασκευή. Απλά με τις Google Camera που δοκίμασα πολλές, είχε battery drain και κλείνει η εφαρμογή! Την έβγαλα τη gcam και ηρέμησε η συσκευή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στην ομάδα. Πάντα παλεύουν για τη καλύτερη rom.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από lorenzo81: “Τόσες εκδόσεις καινούριες Google Camera, και η μόνη που δουλεύει από τη σειρά 5 είναι η 5.1.018 3.2 BSG. Το παράτησαν το mi5s? 5.1.019... 5.2.022 τίποτα και άλλες πολλές που δοκίμασα. Σας ανοίγει κάποια από τις τελευταίες χωρίς να κρασάρει; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ θυμαμαι αρκετές απο σειρά 5 όταν το είχα. Μήπως δεν εχεις καθαρίσει το data της εφαρμογής; Πάντως η σειρα 5 στο Mi5s για μενα δεν αξίζει. Πολύ παστέλωμα.…
-
@Antretng πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Τα σκοτεινά φτιάχνουν, τα φωτεινά τα κλαις. Είναι όμως πολύ μικρή η διαφορά στις 2 λήψεις stock hht και hdr+. Δλδ σε άλλα τηλέφωνα δεν θα βλεπόταν η Stock και όχι να ανταγωνιστεί την HDR+ GCam. Έβαλα στον αδερφό μου τη Gcam στο S8+ κι έχει τρελαθεί! 3 μήνες τώρα του έλεγα βάλε για λίγο να το δεις αν θα δουλεύει. Έλα ρε μου έλεγε σιγά μη βγάλει καλύτερες. Έπαθε πλάκα τελικά όταν τον έβαλα να συγκρίνει stock με gcam. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από lorenzo81: “Δε νομίζω ότι του χρειάζεται το hdr+ του note 3 Ανδρέα. Η πρώτη είναι καλύτερη, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γενικά μέχρι αυτές τις συνθήκες τα καταφέρνει καλά η στοκ. Έσωσε βέβαια αν δεις τα highlights στην είσοδο της εκκλησίας.” Έχεις δίκιο, και στη καμπάνα επίσης! Σκοτεινιάζει όμως πολύ και χάνει σε χρώματα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Mi Note 3. Πρώτα stock auto (HHT) και μετά gcam (HDR+) Δεξιά είχα μια λάμπα που μου χάλαγε λιγο την λήψη (έκανε "ασπρίλα"). Νομίζω φωτογραφικά το λένε "light polution" (αν και συνήθως το χρησιμοποιούν για τα φώτα της πόλης που σε δυσκολεύον για φωτογραφίες των άστρων την νύχτα) 26421441487_a7d4b27128_z.jpgIMG_20180406_204847_HHT by Andreas L., on Flickr 26421443037_41da29d9c0_z.jpgIMG_20180406_204902 by Andreas L., on Flickr[COLOR="#bbc"]” Δε νομίζω ότι του χρειάζεται το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Σωστα. Και όλα αυτά εφόσον είχα πάρει το mix 2 του Βασίλη που το δωσα στον αδερφό μου... Και τελικά αντάλλαξα με Σωκράτη το meizu με mi note 3 και τελικά επειδή δεν βολεψαν ξανανταλλαξαμε... Και την ίδια μέρα πηρα op5t αλλά τελικά το έδωσα και κράτησα mi note 3” Εσύ θα πας για P20pro Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγω για 38€, γουστάρω να το ξαναζήσω!!!!!” Αφού κερδισμένος βγήκες! Και τα λεφτά τα πήραμε και το καλώδιο που κάνεις φορματ κάθε εβδομάδα. Έχει τη γλυκά του ο D Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΓύρισε ο Dwang παιδιά, τρέξτε.. τα έφαγε όλα στις βραζιλιάνες! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “PRIXELO- @demakhs Έλα... για σένα δουλεύω μπρε... twrp_capricorn_3.2.1-1+tools” Είναι ειδική παραγγελία, ή μπορούμε να βουτήξουμε ένα κομμάτι από τη τούρτα; Θέλει και format data?? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk