Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα. Ναι με το BG το αγόρασα στης 22/10 !! Το έστειλαν από CN με Post NL. Και μου βγάζει το σύστημα από 02-11-2018 20:27 The item is processed at the PostNL sorting center !!Λογικά είναι κοντά και είναι θέμα χρόνου να φύγει από Ολλανδία για Ελλάδα σωστά ?? ” Εμενα για καποιο λογο το στειλανε με DHL μεσω Γερμανιας..και ειναι ηδη στο τελωνειο Ελλαδας μεσα σε 3 μερες...Σταλμενο απο ΗΚ.. Κάτι μου λεει οτι εχουν στείλει κατι αλλο.. Εχει άλλος παρομοια εμπειρια?
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΠαράθεση από teom3spro: “Περιμένω να μου επιστρέψουν τα χρήματα μέχρι στιγμής, αγορά να κάνετε μόνο μέσω PayPal,αν δεν έχετε PayPal,να φτιάξετε πραγματικά αξίζει και είναι ότι καλύτερο για συναλλαγές.το κινητό είναι άψογο,πολυ γρήγορο,η φόρτιση είναι πολύ γρήγορη,το δαχτυλικο αποτύπωμα στην οθόνη άμεσο και όμορφο!! ” Συγνωμη, απο το ali Mi Global δε το πηρες το ΕΕ? To paypal που κολαει?
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΠαράθεση από teom3spro: “Το πήρα στα 500 από mi global,σε προσφορά!!από Κέρκυρα είμαι, διαθέσιμος να του περάσω το δικό μας λογισμικό ” Εχε υποψη σου, οτι το ΕΕ ειναι καθαρα china version και ποτε δε θα βγει global rom. Και να εβγαινε παλι δε θα την εβαζες. Προσεχε και το TWRP που θα βρεις..
-
Παράθεση από komatoza: “Εμένα το Mi8 από Gearbest με Belgium Post έχει κολλήσει στο item is announced/bpost received the information από 04/09. Έχει συμβεί σε κανέναν να είναι τόσες μέρες? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και μενα απο 3/9 ειναι ακομη pre-adviced (απο BG). Καμια αλλαγη.. Σου κουνηθηκε εσενα καθολου? Άλλος που να παρηγγειλε εκεινες τις μερες?
-
Παράθεση από nick1967: “. Ένα δεύτερο κακο είναι ότι δεν έχω συν χρονισμό επαφών με Google ” Πρεπει απλα να ανοιξεις τα permissions στο google contacts sync.
-
Οποτε το brick μαλλον γινεται για 2 λογους: Ή σε επιπεδο account: το 1ο που εγινε unlock/assign διαφορετικο απο τα επομενα, ή σε επιπεδο HW/FW version οπως εγραψε ο Germak. To 2o ακουγεται πιο λογικο, αλλα δεν ειναι πολυ ενθαρυντικο απο αποψη ασφαλειας το οτι τοσοι κινεζικα μαγαζια εχουν τροπο να ξεπερνουν τον bootloader ετσι χυμα. Θα μπορουσαν ισως να εχουν και εναν μονο magic account και να τα ξεκλειδωνουν ολα απο κει.. Anyway θα μαθουμε σε καποια φαση..
-
Παράθεση από Germak: “Όχι @NasDriver το έχουν κάνει κάποιοι Ρώσοι και το πήραν στο χέρι. Από global σε china=Brick Από china σε global=Brick Αν φυσικά κλειδώσεις. ” Το θεμα ειναι, αρχικα ηταν κλειδωμενα αυτα? ... και μετα ξεκλειδωμα με δικο τους account και ξανακλειδωμα... Ξαναλεω αρχικη συνθηκη ειναι να το αγορασεις κλειδωμενο.
-
OK, @NasDriver με κατάλαβε.. Αμα το κάνει καποιος αυτο, καλο ειναι να ενημερωσει.
-
Εχει δοκιμασει κανεις το εξης: Να παρελαβε το κινητο κλειδωμενο με china (ή και global), να ξεκλειδωσε, και μετα να βαλει global και να κλειδωσει. Γίνεται? Θέλω να πω, τα bricks γινονται επειδη μερικοι τα παρελαβαν ξεκλειδωτα με αλλους λογαριασμους, ή γενικα δεν επιτρεπεται η μεταβαση απο china-> σε global (locked)?
-
Παράθεση από NasDriver: “Ρε @pavlidisc , πλάκα κάνεις, εσύ δεν τα ρωτούσες όλα αυτά 10 σελίδες πίσω στο @Octaviastikos ? ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER ” Και η απαντηση αν δε κανω λαθος ηταν: φιλος, φιλου, γνωστου..που μου ειπε οτι.. Pics or didn't happen.
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΠαράθεση από georgezaf: “pre-order στο bangood αλλα πολλα λεφτα.... Θα παει στα 500; :p ” Οταν λεει pre-order το BG , υπαρχει περιπτωσει να ειναι μουφα και να μην ερθει ποτε, η απλα μπορει να αργισει να μπει stock?
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΤο εχει βρει καποιος καπου που να ειναι σιγουρα σε στοκ? To global store στο ali (που εχω ακουσει καλα λογια εδω μεσα), το βγαζει σε 2-3 διαφορετικες τιμες Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Ειναι μουφα που λεει οτι το εχει σε στοκ?
-
mi 8
ΜήνυμαΕχει χρωματιστο notification light?
-
Παράθεση από pavlidisc: “ Εάν θεωρητικά πούμε ότι το 0-100% σου δίνει 300 κύκλους φόρτισης, τότε το 20%-80% σου δίνει 500 και το 40-60% σου δίνει 800. Το τελικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο γιατί στην 1η περίπτωση θα φορτίζεις μια φορά την ημέρα, στην 2η 2 φορές και στην 3η 4 φορές. ” Απο 40-85% πχ, θες ~ 30-40'. Από 85-100% ομως θες άλλο τόσο + ότι θερμενεται περισσοτερο η μπαταρια. Όποτε δεν ειναι τελείως αναλογικο. Τωρα αν θες 2 φορτισεις την ημερα για 20-80%... τοτε προφανως δε κανεις χρη…