Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
ποιό ΜΙ 8 ?
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “ΑΥΤΟ και άλλα τόσα που "τρέχουν" από το 2015. Δεν συνεχίζω γιατί δεν έχει νόημα. ” Technology staff at ABC said that facial recognition is safe because it also requires ID numbers or phone numbers and passwords.
-
ποιό ΜΙ 8 ?
ΜήνυμαTo Face ID ποτε δε θα μπει ποτε και πουθενα σε καμια πλατφορμα, γιατι εχει το χειροτερο accuracy σαν biometric μεθοδος. Ίριδα ίσως.
-
ποιό ΜΙ 8 ?
ΜήνυμαΤο Face ID ειναι τελειως αχρηστο για ολες τις συσκευες. 1) ειναι πιο αργο απο δαχτυλικο 2) υπαρχουν απειρες στιγμες που απλα 8ες να ξεκλειδωσεις με το κινητο μακρια απο σενα, ή πανω σε γραφειο (πολυ συνηθες) Δεν ειναι αναγκη να ευθυγραμίζεσαι ολη την ωρα με το κινητο. 3) Αν σηκωσεις το κινητο για να το κοιταξεις, τοτε σημαινει οτι το κρατας ηδη με το χερι και αρα ξεκλειδωνεις με τοδαχτυλο πιο γρηγορα. Δεν εχει κανενα λογο υπαρξης.
-
Παράθεση από karivasilis: “ Πολύ καλή η rom το μόνο θέματα κι για μένα ότι αφαιρέθηκε η διάταξη της οθόνης Πχ 5χ6 κτλ ” Αμα πας απο settings/home screen & recents/ Home screen layout θα τις βρεις αυτες τις επιλογες, που δεν βγαινουν απευθειας απο το pop up settings του home screen.
-
Την εβαλα και γω σε Mi5s μετα απο 9.2 (no FR). ΟΚ φαινεται. Μόνο που μου εμφανιστηκε με το ζορί το google search οταν κανω swipe up. Δεν υπηρχε αυτο στην 9.2. Google assistant τον εχω off.
-
Για capricorn ψηνεται τιποτα?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μόλις βγει Source θα πάρει φωτιά ο φούρνος... .. Οι Chef είναι σε θέση μάχης,,, ” Thanks @MIUI_ART Απλα ειδα οτι εχoυν ηδη βγει και China και EU 9.5.1.0 Εκτος και αν θα ψηνετε πλεον μονο απο global για capricorn?
-
Για capricorn ψήνεται τιποτα ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτός είναι και ο λόγος που αλλάζουμε Source και πάμε σε Global σε ότι αφορά τις Developer όπου μπορούμε. Σε ότι αφορά τώρα τις Stable με Global Source δεν θα προχωρήσουμε μάλλον σε αυτή την λύση καθώς δεν αναβαθμίζονται τακτικά και έχουν μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τις CN. Έτσι μάλλον αύριο θα λάβετε προσωρινά Stable ROM με EU Source .... μέχρι να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν σε Full Recompile των CN ROM.. ” Οποτε αν καταλαβαινω καλα, θα συνεχισετε στο μελλον να β…
-
Μια ερωτηση εγκυκλοπεδικη. Αν αφου πας απο mm/miui8, σε nougat/miui9, αν μετα κάνεις ενα σκετο factory reset, σε τι OS πας?
-
Παίρνω συνέχεια μήνυμα λάθους για το carousel, κυριως οταν παω για unlock screen.
-
Την έβαλα τελικά απο 8.0 χωρίς FR. Δε βλεπω κάποιο πρόβλημα. Το δαχτυλάκι βελτιώθηκε πολύ οντως απο τοτε. Κάτι που βλέπω άλλαξε, είναι οτι δε μπορώ να έχω μόνο app lock, χωρίς screen lock. Ισχύει αυτό? Στην 8.0 χωρίς να έχω screen lock, μπορούσα να ορίσω επιλεγμενα app lock.
-
Εχει συμβει τιποτα συνταρακτικο απο την παλία XTRVbeta1 Stable 8.0.10.0(Capricorn) που να απαιτει FR, ή κλασσικα με dalvik +cache?