Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
ρε παιδια μια απορια γιατι μπορει να ειμαι εγω χαζος...παρηγγειλα απο τον αλι και τρις αλι ενα προστατυετικο και μου εστειλαν την 1η φορα αυτο εδω... sz7htz.jpg και τους στελνω μηνυμα για να παρω τα λεφτα μου πισω (σιγα τα λεφτα δηλ 3 ευρω) και μου λενε σορρυ σορρυ φιλος σου στελνω αμεσως τωρα τα σωστα.....και λεω οκ και περιμενω αλλο 1 μηνα,συνολο 2 μηνες και μου στελνουν ακριβως τα ιδια....τωρα ειτε ειμαι εγω χαζος και το τζαμακι δεν πρεπει να ταιριαζει πληρως στο κινητο....ειτε αυτοι ειναι μ@…
-
ωραιο μοιαζει το θεμα ειναι και ποσο προστατευει κιολας!
-
Καλή (μου) επιτυχία!
-
αν πας εδω τα εχει ολα link ξεκινα παντως κοιτας αν εχεις ξεκλειδωμενο που μαλλον δεν θα εχεις...ζητας απο χιαομι να σε αφησουν να το ξεκλειδωσεις, βαζεις το προγραμμα και το ξεκλειδωνεις ή αν δεν ξεκλειδωνει βαζεις μια developer rom και το ξεκλειδωνεις και μετα συνεχιζεις αναλογα τι θες
-
ειμαι αρκετα σιγουρος πως δεν χανεις μια εγγυηση αν ξεκλειδωσεις bootloader...ειδικα αφου για να κανεις κατι τετοιο ζητας πρωτα αδεια απο την ιδια την εταιρεια που εφτιαξε το κινητο!! επισης γενικα οτι βλακεια μικρο-μεγαλη και αν κανεις στο software του κινητου σου διορθωνεται με τον εναν ή τον αλλο τροπο...αν δεις μερικες σελιδες πισω προσοωπικα του εσβησα τα παντα ακομα και το λειτουργικο του και ολα και απλα το μπρικαρα και παλι διορθωθηκε αμεσα με την βοηθεια των παιδιων!
-
α δεν το ηξερα για το titanium αυτο 1η φορα miui και γενικα νεος στο android! για dolby για αυτο ρωταγα και χθες στην πρηγουμενη σελιδα...ειναι κατι σαν μικτης απο οτι καταλαβαινω για την μουσικη σου, βαζεις το κομματι να παιζει ανοιγεις το ντολμπυ και μπορεις να πειραξεις το πως ακουγεται το τραγουδι,προσφερει καλυτερο ηχο ειναι η γενικη του ιδεα νομιζω...
-
titanium backup? φλασαρεις το zip με twrp απο xda link
-
την εβαλα...προσωπικα εκτος του οτι εχασα το root και το dolby atmos, επισης μπηκε το google duo app...κατα τα αλλα δεν βλεπω καμια ουσιωδη αλλαγη!
-
καποιο app σαν το Ringer and Notification Volume Unlink αλλα να μην ειναι xposed υπαρχει παιδες? Επισης κανενας οδηγος για το dolby atmos?
-
ευχαριστω πολυ παιδια εφτιαχθη! κατεβαζει τις εφαρμογες που ειχα πριν! Edit: οκ επειδη τωρα δεν εχω SU μεσα υπαρχει καποιο συκεκριμενο που κατεβαζω για το ΚΑΤΕ ή οποιο να ναι?
-
Παράθεση από Thracia: “Πρωτα από όλα κανε reboot recovery ” oπα για να μην συνεχισω τις βλακειες γιατι βλεπω μια ταινια και φωναζει η αλλη.... ειμαι ηδη στο twrp αυτην την στιγμη και περασα ταυτοχρονα το Global_V8.1.1.0 zip απλα κανω wipe και install ετσι δεν ειναι?
-
οκ ναι την περναω τωρα thx guys! να κανω ενα wipe τα παντα τωρα ή τσου? (εκτος του internal storage εννοω)
-
ή θα κανεις βλακεις ή δεν θα κανεις δεν υπαρχει μεση λυση!! χD ειμαι στο twrp αλλα το pc μου δεν βλεπει αποθηκευτικο χωρο για να του βαλω μεσα την ρομ
-
πως την περναω στο κινητο ειναι το θεμα? επισης επειδη μου αρεσει να κανω βλακειες μονος μου....πατησα wipe dalvik,system και data....
-
λοιπον παιδια sos εβησα κατι system apps και εβαλα το κιν να κανει restart....και κολλησα σε bootloop.... υποθετω πρεπει να ξαναπερασω απο την αρχη την miui 8...πως το κανω ομως αυτο? εχουμε καποιον οδηγο? εχω twrp πανω αν αυτο βοηθαει
-
με το xposed βεβαια βαζεις και το youtube adaway και δεν βλεπεις πλεον διαφημισεις και ξενιαζεις προσωπικα μονο για αυτο εβαλα xposed! επισης το Viral Pro δεν παιζει στο background πλεον απο οτι λεει... xmiui και gravity box ειναι χρησιμα?
-
Παράθεση από volanis1980: “Καλημέρα παιδιά, πρώτο πρόβλημα με το νέο Kate μου, πήγα σήμερα στη Wind και άλλαξα την κάρτα sim (καρτοκινητο) σε 4g. Όμως δε συνδέεται στο 4g δίκτυο, από τη Wind επιμένουν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ενεργοποιηθεί και ότι είναι θέμα του κινητού μου. Πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ρύθμιση εγώ; Είμαι με την τελευταία global stable 8.1.1.0. ” settings-> sim cards-> sim 1 πχ -> preffered network type-> prefer LTE
-
Σημερα (ή εστω χθες το βραδυ) αλλαξα το ξυπνητηρι για σημερα το πρωι στο alarm cloack extreme free version ενα τεταρτο νωριτερα απο χθες, και παρολη την αλλαγη και το save που εκανα το ξυπνητηρι χτυπησε στην προηγουμενη ωρα! τι μπορει να θελει, καποιο permision του εχω αλλαξει καταλαθος? επισης μου αρεσει το βραδυ αντι να κλεινω το κιν να του βαζω να παει σε airplane mode αυτοματα με app οπως το google play link-ελπιζω αυτο να μπορω να το βαλω και ενω την 1η φορα δουλευει δεν συνεχιζει αυτοματα …
-
παντως προσωπικα αισθανομαι πως με το xposed οταν κανει restart σαν να θελει περισσοτερη ωρα να ανοιξει το κινητο, δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου ή αν ισχυει...