Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• xiaomi redmi note 3

skunkrizla - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

12804124_10208327119313744_915367524_n.jpg αυτο λες? αν ναι το εχω κανει...αλλα στις επαφες τιποτα παλι!

• xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από anty: “για δοκιμασε να πας Settings -- other Accounts --- Google ----> blepeis to gmail soy ------paras to gmail ----k blepeis tiw epafes------pata na kanei sinxronismo.... μετα πηγαινε Contacts - settings - display preferences---- configure contact list ----kai θα επιλεξεισ ποιεσ επαφεσ να εμφανιζοντε ελπιζω να ειναι αυτο στα γραφω αγγλικα γιατι ειναι στα αγγλικα το τηλεφωνο μου...ελπιζω να καταλαβεισ τι πρεπει να κανεισ.. ” στα ελληνικα ειναι το δικο μου και δεν εβγαλα ακρη δυστηχ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από skunkrizla: “καλησπερα στην παρεα ! πηρα σημερα απο μια ανταλαγη ενα redmi note 3 ειμαι πρωτη φορα κατοχος xiaomi και εχω ενα προβλημα! ενω σε ολα τα αλλα τα κινητα μολης εβαζα το μαιλ ειχα τις επαφες μου εδω περα παραρολο που εβαλα το μαιλ μου δεν βρισκω τον τροπο για να τις εμφανισω...καποια βοηθεια παρακαλω? ” Καλησπέρα και καλώς ήρθες, θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Ενα screenshot απο το Ρυθμίσεις/Σχετικά Με το τηλέφωνο θα βοηθούσε ” 12782…

• xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

καλησπερα στην παρεα νεος χρηστης xiaomi και εχω το εξης προβλημα ! δεν μπορω για κανεναν λογο να περασω τις επαφες μου απο το gmail στο κινητο! σε ολα τα αλλα τηλεφωνα που ειχα μολης περνουσα το μαιλ με την μια τις εβλεπα ενω εδω τιποτα...μια βοηθεια παρακαλω!

• καλησπερα στην παρεα ! πηρα σημερα απο μια ανταλαγη ενα redmi note 3 ειμαι πρωτη φορα κατοχος xiaomi και εχω ενα προβλημα! ενω σε ολα τα αλλα τα κινητα μολης εβαζα το μαιλ ειχα τις επαφες μου εδω περα παραρολο που εβαλα το μαιλ μου δεν βρισκω τον τροπο για να τις εμφανισω...καποια βοηθεια παρακαλω?