Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-236 από 236.

• Καλησπέρα! Όχι που δε θα έκανα βλακεία! Θέλω την βοήθεια σας! Λοιπόν, μου έκανε κάτι κολληματάκια και είπα να περάσω την προηγούμενη ρομ την 6.10.20.. μέσω Updater.. εε και δεν ανοίγει το κινητό.. Δείχνει το Mi και μετά μου ανοίγει ένα κινέζικο recovery... και μετά πάλι από την αρχή το mi και τίποτα άλλο..

• Καλημέρα και χρόνια πολλά! Λοιπόν, προσπάθησα να μπω σε recovery χωρίς να το έχω συνδεδεμένο σε pc και έβγαινε σε κινέζικα.. Μετά το σύνδεσα σε pc και ξαναφλάσαρα το TWRP recovery και έκανα Wipe Cache & Dalvik Cache.. Τώρα μου άνοιξε.. Θα ενημερώσω αν λύθηκε το πρόβλημα! ευχαριστώ πολύ!

• σε ευχαριστώ πολύ @Bodai ! Θα το κοιτάξω το πρωί γιατί τώρα δε γίνεται Καλό βράδυ!

• Χαίρεται.. Έλεγα ότι δε θα ενοχλήσω ξανά αλλά το θέμα το χθεσινό επέστρεψε.. Η συσκευή κολλάει στη κάμερα και κάνει restart μόνη της.. (χωρίς να ζητάει Pin). Μετά είναι εντάξει αλλά αν ανοίξω οποιαδήποτε εφαρμογή που έχει να κάνει με τη κάμερα, το ξανακάνει.. Επίσης μετά το χθεσινό factory reset δεν έχω περασμένες τις εφαρμογές που ήρθαν με την greek rom(το φόρουμ,το supersu).. την έκανα την πατάτα μου ε;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από marilena.ele: “όχι λογικά! γιατί κολλούσε και η εφαρμογή της κάμερας! ” Πηγαινε Ρυθμίσεις/Εφαρμογές και κάνε Clear Data & Clear Cache στην εφαρμογή Camera ” το έκανα και συνέχισε να είναι έτσι..με επαναφορά έστρωσε!!

• Παράθεση από demakhs: “Ποια έκδοση σου "φύτεψε" με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης ο Γιώργος???evil.png ” χαχαχα τη σωστή λογικά (μην τον βρίζεις γιατί μου έσωσε το κινητό ) έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών γιατί προερχόμενη από κινητό με 8GB ROM, ήθελα να βγάλω το άχτι μου και κατέβασα ότι να ναι.. και σκέφτηκα ότι κάτι από αυτά θα έκανε τη ζημιά.. και όντως τώρα είναι καλύτερα! (τώρα αν έκανα βλακεία, βρίστε ελεύθερα!) Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από marilena.ele: “δηλαδή με το πο…

• χαχαχα ναι ναι Κολλάει πολύ η κάμερα.. Έχω κάνει κάτι; δηλαδή με το που ανοίξω την εφαρμογή της κάμερας ή instagram(π.χ.) κολλάει όλο το κινητό..

• @geoanto555 Εγώ ευχαριστώ!

• Σας ευχαριστώ! Με βοήθησε ο @geoanto555 μέσω teamviewer! Είστε οι καλύτεροι

• παιδια καποια βοηθεια; Μου εχει κολλησει στο fastboot το xiaomi redmi pro.. δεν το βρισκει καν στο cmd:/ adb devices.

• παιδια βοηθεια! πηγα να ελεγξω τον bootloader στο Xiaomi redmi pro και τωρα εχει κολλησει στο fastboot. Δεν μου το εμφανιζει στο devices!

• Χαχα οκ! Οπότε τα ξαναλέμε όταν με το καλό φτάσει το κινητό Σε ευχαριστώ πολύ! (Έχω πάθει ήδη σοκ από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπω..δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν το δω από κοντά )

• Έχω κάνει την προετοιμασία για να ξεκλειδώσω bootloader κλπ, αλλά σκεφτόμουν μη τυχόν το άφηνα χωρίς πείραγμα μιας και είμαι ολίγον τι άσχετη (βεβαία η διαδικασία είναι εύκολη λόγω των οδηγών αλλά ψιλοφοβάμαι κιόλας..) Απλά είδα ένα βιντεακι που όταν ήρθε το κινητό, είχαν περάσει το play store και το κινητό άνοιξε αμέσως χωρίς τα γνωστά γεια σου- κάλως ήρθες που λέει.. :p και έλεγα να έκανα το reset για να περάσω τους λογαριασμούς, wifi password και τα υπόλοιπα..

• Χαίρετε! Περιμένω να έρθει το Xiaomi Redmi Pro(3/64) και είπα στο κατάστημα να μου περάσουν το google play και να αφησουν την αγγλοκινεζικη ρομ.. Είχα λοιπόν μια απορία..(Βρίστε με αν τυχόν είναι χαζή ερώτηση ) Αν έρθει και του κάνω κατευθείαν ένα factory reset, χάνω τα gapps? Έλεγα να το κάνω αυτό για να ακολουθήσω τον οδηγο και να το σεταρω με τα στοιχεια... Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

• Γεια σε όλους! Συγχαρητήρια! Κάνετε τρομερή δουλειά! Είμαι έτοιμη να παραγγείλω το Redmi Pro(Omega) και για αυτο εκανα και λογαριασμό