Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gurup - - Recoveries
Μήνυμαμια χαρά το είδα, οπισθοχωρώ ευχαριστώ amavroudis
-
gurup - - Recoveries
Μήνυμαλες να μην το πειράξω καθόλου; ούτε twrp ούτε root (magisk) και τι δεν έχω διαβάσει δυό μέρες... με πρότερη εμπειρία... geoanto555, λες να βγει στη πορεία κάτι καλύτερο σε αρχεία ή δεν προβλέπεται θεωρείς ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
gurup - - Recoveries
ΜήνυμαΠέρασα ξανά από fastboot rom, unlock, twrp έβαλα magisk και ξανά επανεκκινήσεις... καμία πρόταση; το ξαναπέρασμα twrp δεν βελτιώνει την κατάσταση κάπου διαβάζω ότι χρειάζομαι boot.img άντε να το βρεις.. Μια χαρά ήταν το Note 6 pro, μεγάλο ξενέρωμα το Νote 8 pro με έφαγε το Volte που το χρειαζόμουν και κόλλησα στην επιλογή αυτή, που να φανταστώ ότι θα μαρτυρήσω με το root, που δεν είχα αποφασίσει να το θυσιάσω
-
gurup - - Recoveries
ΜήνυμαΤέλεια μπήκα στο twrp! Καθάρισα cache έβαλα magisk αλλά μάλλον πρέπει να έβαζα και το no-verity-opt-encrypt τουλάχιστον ξεκόλλησα και πήγα παρακάτω τώρα μου κάνει διαδοχικές επανεκκινήσεις, αλλά θα το μαζέψω κάθε σύσταση ευπρόσδεκτη
-
gurup - - Recoveries
Μήνυμαψάχνω και δεν βρίσκω κάτι σχετικά με το wzsx που αναφέρεις... ένα τροποποιημένο twrp που ούτε αυτό μπορώ να βρω και να πάρω για τη συσκευή μου μια μικρή υπόδειξη;
-
gurup - - Recoveries
Μήνυμαπροσπαθώ 1.5μέρα... το έχω κάνει κι αυτό ήδη αλλά δεν μπαίνω σε twrp σκέφτομαι μήπως είναι θέμα αρχείων...
-
gurup - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν μπορώ να μπω στο twrp Έχω ένα redmi note 8 pro (begonia) Η rom που έχω είναι η 11.0.3.0 (PGGEUXM) Στο twrp.με υπάρχει αυτό twrp-3.3.1-0-begonia.img28.4M 2020-01-23 19:26:57 EST όταν φορτώνεται στο τηλέφωνο μου κάνει συνεχώς boot δοκιμάζω το 3.3.1_19-02-202 (69mb) από το site εδώ πάλι δεν μπαίνω στο twrp ενώ φορτώνεται κανονικά αλλά τουλάχιστον το τηλέφωνο μπαίνει στο λειτουργικό αντί να μπει στο twrp με το fastboot boot Έχοντας κάνει τη διαδικασία στο παρελθόν σε άλλες συσκευές επιτυχώς δεν …