Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 272.
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
Panos61 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Καπάκι πίσω απο redmi2 που μπορώ να βρω?
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαΠαράθεση από blackm76: “Ε ναι ελληνική μόνο από εδώ μέσα αφού κάνετε καταπληκτική δουλειά. Από αλλού ποιον να εκπιστευτο....; ” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-Redmi-2-TD-20140813/
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαΑν ρωτάς για δικιά μας υπάρχει.
-
Αγορά redmi 2 από eshop
ΜήνυμαΕχω το redmi2 με το 1gb,περίπου 1 χρόνο.Δεν μου εχει παρουσιάσει τίποτα και με τις dev περασμένες με ολα τα καλούδια της MIUI8 το τηλ.ειναι σούπερ.
-
Δλδ.αυτός ο οδηγός ειναι εν ολίγοις για τους ξεχασιάρηδες?
-
Παράθεση από matsakonas: “την δοκιμασες και ειναι η 1.0.31? γιατι και εγω ειχα την 1.0.31 και κατεβασα αυτη απο το πρωτο ποστ και ηταν η 1.0.32 ” Ok.Την ξανακατέβασα και περάστηκε σωστα.Ευχαριστώ πολύ.
-
Κατεβάζοντας το αρχείο adb που δίνεται στο πρώτο post,γαιτί μου βγάζει την εκδοση 1.0.31?
-
Ανοιξα τον φάκελο του TWRP.Υπάρχει το αρχείο image,recovery.img.Το εριξα στον εσωτερικό χώρο και μεσω twrp το φλάσαρα.Εχει μια επιλογή πριν το φλασάρεις boot η recovery.Πάτησα recovery και reboot recovery.Μετά πέρασα κανονικά την rom.
-
Το ιδιο εκανα κι εγώ ,γιατί ειχα το ιδιο θέμα,με το recovery.Ξαναπέρασα το .img και μου πέρασε κανονικά την rom.
-
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο εργο σου!!
-
Παράθεση από Alexandros: “Κομπλέ θα δοκιμασώ και θα απαντήσω . Ευχαριστώ πολυ EDIT: Αυτη τη ρομ απο recovery θα την περασω? ” xiaomi-miui.gr/community/index.php
-
Το ξεκλείδωσες η εχεις μόνο το οκ?
-
Κατεβάζεις την rom της συσκευής σου.Μπαίνεις TWRP κάνεις wipe data,cache και dalvik.Μετά install το αρχείο της rom σου.
-
Αν το recovery σου εχει τις επιλογές wipe data,cache και dalvik κάντα ολα.Αν πάλι σου βγάζει error7 πας για το TWRP της συσκευής σου που θα βρείς στο forum εδώ.
-
Αν το αποφασίσεις,πάρε και κανένα backup.
-
Κάνεις τα απαραίτητα wipes?
-
Θέλεις factory reset γιατί πας σε NIUI8.
-
Μετά απο κάτι παλαβά του TWRP,περάστηκε επιτυχώς η νέα dev!Ολα πολύ καλά!Ευχαριστούμε για αλλη μια φορά!!
-
Ναι,την δικιά μας.