Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 272.
-
Περάσtηκε η fixed και ολα καλά με τα κινέζικα στα θέματα και στην μουσική.Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα!!!
-
Παράθεση από jojo100: “Μία ερώτηση να κάνω,έχω μία παλιά rom την gtv 6.7.28 και θέλω να περάσω την xtrv ,η διαδικασία είναι twrp wipe+dalvik+cache+factory reset ή χρειάζετε και κάτι άλλο? ” Σωστός.Πάρε κι ενα back up καλού κακού.
-
Πάντως ο ηχος και στην GTV και στην BETA ειναι εξαιρετικός!Λες και εχει στερεοφωκά ηχεία η συσκευή.Το αναφέρω σε σχέση και με την THUDER οπου και εκεί υπήρχε το ATMOS.Επίσης στο stream π.χ trailers στο IMDB,ο CHROME λέει δοκιμάστε αργότερα,ενώ ο μαμίσιος σκίζει.
-
Περάστηκε η beta,γρήγορα και ολα ειναι οκ!!Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα!!
-
Περάστηκε η 6.11.3.Χωρίς πρόβλημα πάνω απο του Gkalen και χωρίς wipe data.Ολα ρολόι.Ευχαριστούμε πολύ! Τα downloads της συσκευής θέλουν ενημέρωση
-
Παράθεση από daras: “Παράθεση από geoanto555: “Σούρνεται λίγο παίδες.. Υπομονή.. Εννοείται έλεγχο MD5 στο Pc ή μέσω TWRP. ” Κανά link πως κάνουνε αυτό τον έλεγχο ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μια καλή μικροεφαρμογή για ελεγχο ειναι το hashtab
-
Περάστηκε και πάλι πολύ γρήγορα και επιτυχώς.Αν θυμάμαι καλά απο την 6.9.8,σφαίρα φλασάρονται.Επίσης πολύ καλή διαχείρηση ram και μπαταρίας.Πολλά μπράβο GKalen!!!!!
-
Μετά απο καιρό αλλαγή rom!Περάστηκε τέλεια και γρήγορα.Πολύ καλή και η επιλογή στη μπάρα να ξεδιπλώνει η κουρτίνα με οτι επιλογές θέλεις.Δεν θυμάμαι αν ηταν και σε προηγούμενες rom. Gkalen,ευχαριστούμε!!
-
Gkalen,εχουμε μείνει στην 6.9.8.Κάνε κάτι
-
Το Redmi 2 κλειδωμένο?!!
-
Παράθεση από Bodai: “Κανε σε παρακαλώ αυτό -> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Bodai,γιατι τσεκάρεις σε Redmi 2 τον bbotloader?Το ρωτάω γιατι εχω την ιδια συσκευή και μπας και μου συμβεί και μένα?
-
Παράθεση από jimarios: “Παράθεση από GnF: “Βρε τις ξαναπέρασα. Παντού φουλ είναι αλλά την ώρα που απαντάς μια κλήση πχ γίνονται κυκλάκι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εμενα το ιδιο κανει με το που αλλαξα ρομ.αν μαθεις πες και απο εδω τι παιζει!! ” Αν τις εχετε σε ομάδες σε ολες τις ομαδες το κάνει?
-
Το ιδιο θέμα ειχα κι εγώ.Κοίταξε μέσα στο φάκελο META-INF το uptade-script στην πρώτη σειρά ποια συσκευή γράφει.
-
Παράθεση από Tikopoulos Kostas: “Στο mi note φίλου που του έκανα την αναβάθμιση του βγάζει συνέχεια δυστυχώς ή εφαρμογή google play store έχει σταματήσει και δεν μπορώ να μπω πουθενά ώστε να κάνω λογαριασμό...όπως και στο άλμπουμ.Περασα και άλλες πιο παλιές ρομ αλλά το πρόβλημα έμεινε...έκανα ξανά φλας την αγγλοκινεζικη πέρασα άλλη και πάλι τίποτα...τι να κάνω 3 διαφορετικές έχω αλλάξει και το πρόβλημα το ιδιο ” Δες λίγο αυτό μήπως σε βοηθήσει στο post 34 Play store - gmail -Απαιτείται έλεγχος τ…
-
Gkalen,συγχαρητήρια!!!Μας εδωσες τόσα πολλά!!