Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 272.
-
Μια που έφτασες μέχρι εδώ, ναι βάλτες από την αρχή. Και για πιο ευκολία, όταν θα πας στο Google Play στο "Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου > Όλες", πάτησε παρατεταμένα πάνω σε μια που δεν είναι εγκατεστημένη ακόμα και θα δεις να αλλάζει χρώμα και να γίνεται μπλέ. Μετά με μια απλή κίνηση πάνω-κάτω, διαλέγεις όσες ακόμα θέλεις (ακόμα και όλες) με ένα απλό κλικ (όχι παρατεταμένο) και μετά πατάς πάνω δεξιά στο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, συμφωνείς με τις άδειες , δικαιώματα κλπ και θα ξεκινήσει μόνο του να τις εγ…
-
Παράθεση από chrdes: “Δεν προλάβαμε να επιστρέψουμε από διακοπές και τσουπ ξεπηδά η stable για redmi note 2 και πώς να αντισταθείς. Την έβαλα λοιπόν λίγο τεμπέλικα παρακούοντας τις συστάσεις δηλ. χωρίς factory reset γιατί ποιος κάθεται να το ξαναστήνει. Τελικά όλα καλά εδώ και 2 μέρες. Το μόνο θέμα που προϋπήρχε με την 7.5.3 αλλά δεν λύθηκε όπως περίμενα αλλά ίσως δεν είναι γενικό , είναι που δεν συγχρονίζει επαφές και βίντεο στο mi cloud. Τις φωτογραφίες τις συγχρονίζει κανονικά. Μικρό το κακό …
-
Πάντως αν και ειναι νωρίς,στο kimovil (εμπιστο)δεν το εχει και τόσο super βαθμολογία.
-
Ρίξε μια ματιά στο πιο πάνω post.
-
Κ εμένα μου έτυχε αυτο και την ξαναπερασα μέσω recovery! Μέχρι τωρα όλα καλα εκτος του ότι δεν συγχρονίζει sms και κλήσεις στο micloud! Έχουμε κάποια λύση γι αυτό; New - Sms And Call Log Are Not Restored From Mi Cloud | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Panos61: “πατούσες συνεχόμενα στην οθόνη και εβγαινε το συρτάρι για ταπετσαρίες κλπ ” Πατούσες συνεχόμενα το κουμπί Ξ, κάτω αριστερά. Όχι στην οθόνη όπου να`ναι. Τώρα εκεί δεν στο βγάζει αν το πατήσεις συνεχόμενα ενώ είναι ανοιχτή η οθόνη σου? (αλλά χωρίς να είσαι σε app μέσα)Παράθεση από georgegamma: “Πως θα γίνει αναβάθμιση σε νεότερη MIUI (πχ. MIUI 8 χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις των εφαρμογών και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται όπως επαφές κλπ. ” Κάν…
-
Σε προηγούμενες rom ειτε stable ειτε dev,πατούσες συνεχόμενα στην οθόνη και εβγαινε το συρτάρι για ταπετσαρίες κλπ.Εχει κανά δύο rom,μόνο για dev πλέον που εχω,δεν γίνεται πια αυτό.
-
Παράθεση από pavkarip: “Αμα βαλω πρωτα την ελληνικη fastboot 7.2.8 θα μπορεσω να περασω την ελληνικη stable 7.5.3 απευθειας μεσω twrp? ” Συγγνώμη τώρα ειδα οτι μιλάς για το Mi4.Εχεις μείνει πολλές rom πίσω.Μπορείς να περάσεις την τελευταία μέσω twrp,αλλά με factory reset.Πάρε και ενα backup πρώτα.
-
Κανονικά ετσι πρέπει.Οχι fastboot.Μέσω recovery και κάνεις factory reset.Μετά πάς στην τελευταία rom.
-
Παράθεση από Stavrostsik: “Παράθεση από Stavrostsik: “Ξέρετε αν γίνεται να κάνεις search ένα τραγούδι στο app της μουσικής? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οταν ειχα πάρει το κινητό ειχε μέσα την κινεζιά app και γινόταν.
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
Panos61 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν εχει ειπωθεί αλλα εγω τώρα το ειδα.Οδηγίες στα ελληνικά στο blog του GearBest. Ελλάδα - GearBest Blog
-
manospan τα εκανες ολα δλδ.fastboot η ξαναπέρασμα twrp και τίποτα δεν εγινε?
-
Οχι ουτε αυτό.Κι επίσης ενώ υπάρχουν αρχεία με στίχους τραγουδιών στην SD,δεν τους εμφανίζει στο music app.
-
Παράθεση από anestisleon: “Προς το παρον διαπίστωσα οταν αλλαζεις ταπετσαρια δεν σε λεει και για την οθονη κλειδωματος και ενα ακομα δεν συγχρονίζει το αλμπουμ με το micloud ” Ακριβώς!΄Για να γίνεται πλέον αυτό με την οθόνη κλειδώματος εγώ πήγα απο τις ταπετσαρίες και το εκανα.Και στην προηγούμενη εκδοση μου το εκανε.
-
Παράθεση από spideman3: “Panos61 Διέγραψε τον φάκελο Twrp μέσα από τα αρχεία. Κάνε επανεκκίνηση μπες σε recovery mode τσέκαρε εκεί που λέει να μην εμφανιστεί και σύρε το βελάκι. Σε εμένα έτσι διορθώθηκε κάπου το είχα διαβάσει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διαγράφω τον φάκελο και ρίχνω την rom στην συσκευη.Στο recovery πριν την εγκατάσταση εχει αυτή την επιλογή?Και να μην εμφανιστεί τι?
-
Η δεύτερη κατά σειρά κατά την διαδικασία περάσματος rom που βγάζει error7.Ξαναπέρασα το .img και ολα οκ.Μήπως εχω θέμα με το twrp?Κατα τα αλλα η rom με τις αλλαγές της δείχνει πολύ καλή.Ευχαριστούμε πολύ για ολη την δουλειά!
-
Κατέβασα μια εφαρμογή(root) και μου λέει οτι δεν ειμαι.