Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 100.
-
Παράθεση από geotzia: “Στην aroma πρέπει να κάνεις εγκατάσταση σε οτι σου χρειάζεται, ετσι λοιπόν πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το super user. Το έκανες αυτο; =============== Μαρ 4th 2018, 6:45pm =============== Αν οχι, ξανακάνεις install την ρομ και τσέκαρε οτι θα σου χρειαστει... Καλού κακού κανε και ένα clear cashe και dalvik cashe ” Στην aroma πριν επιλέξεις να κάνεις εγκατάσταση ότι σου χρειάζεταιόπως λες, σου δίνει την δυνατότητα τριών επιλογών , όπως ξαναέγραψα. Επελεξα την πρωτη που συμπε…
-
Παράθεση από lefesta: “Μήπως ξέχασες να κάνεις instal το superuser στην επιλογή των root? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι εννοείς? Επέλεξα για install την πρώτη επιλογή από aroma . Με supersu και όλες τις πρόσθετες εφαρμογές. Χρησιμοποίησα πρώτη φορά ΟΤΑ. Στις προηγούμενες κατέβασα το αρχείο και έκανα εγκατάσταση.
-
Παράθεση από lefesta: “Καλημέρα σε μένα όλα καλά με 8.3.1 το adaway είναι οκ root me superuser δεν ξέρω αν παίζει ρόλο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα. Περασα απο OTA την aroma 8.3.1. Σε εμένα το adaway μου λεει οτι χρειαζεται δικαωματα διαχειριστη , "ειτε επειδη δεν μπορουσε να βρεθεί το su binary η δεν επιτραπηκε αδεια διαχειριστη για το adaway" Παω μετα να ανοίξω το supersu να δω αν μπορώ να κάνω κάτι και μου βγάζει μήνυμα ‘ root undetected” . στην προηγούμε…
-
Παράθεση από billphone: “Υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή που λέγεται Updater ή Αναβάθμιση. Θα την δεις ότι και launcher αν χρησιμοποιείς ======== ” Σε ευχαριστώ!
-
Παράθεση από amavroudis: “Απλα bootαρεις σε twrp και πας install και διαλέγεις το αρχείο που έχεις κατεβάσει και σώσει στο τηλέφωνο σου. Αυτό. ” Ναι αλλα ακριβώς μετα " οταν κανετε boot στην MIUI, απλα τρεξτε τον updater και αν ολα πήγαν καλα , τοτε θα δείτε το παρακάτω μυνημα . ΚΑλωσορίσατε στον νεο updater . H συσκεύη σας ειναι ετοιμη να δεχθεί τα OTA UPDATES. " AYTO ρωτησα. Αφου κάνω install, μετα το boot, πως τρέχω τον updater?
-
Καλησπέρα.Μου ηρθε με email ένα ota updater patch. Εχω το redimi pro με xtrv aroma 8.2.1. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω που είναι ο..updater για να τον τρέξω αφου “..κάνω boot στην miui..” όπως λένε οι οδηγίες. Να πω ότι χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον nova launcher και δεν εχω γνώση του launcher της xiaomi . Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Σε μένα με την XTRV 6.12.1 developer δουλεύει. Μήπως δεν της έχεις δώσει δικαιώματα; Πάνε Ασφάλεια-Αλλαα δικαιώματα - PowerLine και ενεργοποίησε την Προβολή αναδυόμενου παραθύρου και Εμφανιση στην Οθόνη Κλειδώματος ” Αυτή ήταν φίλε μου! Δεν γνώριζα για τα 'αλλα δικαιώματα'. Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα. Μια εφαρμογή που με έιχε βολέψει σε αλλα κινητά ειναι η poverline play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.inline Στο κινητό μου δεν τρέχει. Ειμαι με xtrv 7.4.14 . Δοκίμασα κ σε νεότερη και δεν. Παρακαλώ πολύ μπορεί να την δοκιμάσει κανεις αν τρέχει κ εχω αλλο πρόβημα? Μπορει να την δοκιμάσει κανεις με 8.5.χχ μήπως φταίει η rom? Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα. Το γλύτωσα το κλάμα σας ευχαριστώ! Είχα ξεχάσει μέσα στον πανικό ότι η διαδικασία Power και volume + καθυστερεί λίγο μεχρι να ενεργοποιηθεί. Περασα την 7.6.10 κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει το twrp στα Ισπανικά (μάλλον) Έκανα ξανά ta wipes και πέρασα ξανά την ρομ αλλά το twrp παρέμεινε έτσι. Κάποια λύση; edit: Κάποιος φίλος εδώ μου έγραψε ότι αλλάζει από τις ρυθμίσεις του twrp πατώντας στην υδρόγειο αλλά.. που είναι οι ρυθμίσεις του twrp;
-
Καλησπέρα. Ήμουν με την xtrv7.4.14 (ήταν και η πρώτη Ελληνική που μπήκε) και θέλησα να βάλω την 7.6.10. Έκανα την βλακεία και τικαρα τα πάντα όταν μπήκα στο wipe (εκτος από την sd) Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, άλλα προχώρησα στην επιλογή της ρομ και εδώ και μιση ωρα εχει κολλήσει στην αρχή σχεδον.. «.. installing dolby atmos package_extract-dir took 00s. Runprogramfn tiook 00s..." και εχει μείνει εκει… Πως ξανατρέχω το twrp που έχει κολλήσει; Τουλαχιστον να κανω restore to backup που πήρα πριν την δ…
-
Καλησπέρα.Με την αγορά της συσκευής ξεφορτώθηκα την κινεζικη ρομ και πέρασα την xtrv7.4.14 . Επειδή θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε 7.6.10, παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας .. Θέλω να σβήσω φακέλους με περιττά αρχεία από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ πλέον. Φαντάζομαι με factory από recovery θα σβήσουν τα πάντα σωστα; Επίσης, κάθε φορά που κάνουμε αναβάθμιση ρομ, παίρνουμε κάποιο backup τις εφαρμογες και τα δεδομένα τους , σωστά? Διαφορετικά πρέπει κάθε φορά να μου παίρνει 2-3 μέρες το στήσιμο από τ…
-
Καλησπέρα ξανά. Να ζητήσω συγνώμη αν ρωτώίσως πράγματα χιλιοειπωμένα.. Όπως έγραψα πριν , την ρομ την πέρασαν παρουσία μου στο κατάστημα αγοράς . Έκανα λίγο πριν μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , για να στήσω την συσκευή και τις εφαρμογές μου σωστά , μια και 2-3 μέρες πειραματιζόμουν. Δεν βρήκα την εφαρμογή supersu . Είχα την εντύπωση ότι την είχε η ρομ και κάτι δεν έκανα καλά; Εκτός ανμου την κατέβασαν από play store και δεν το πρόσεξα. Το λέω επειδή χρειάζομαι ρουτ για κάποιες εφαρμογές.…
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο και φυσικά καλώς ήρθες Ότι δεν έχει εγκατεστημένο μπορεί να το βάλεις εσύ, δεν υπάρχει πρόβλημα, όσο για την παρακολούθηση θέματος από την στιγμή που έκανες ποστ αυτόματα πλέον το παρακολουθείς ” Ευχαριστώ πολύ! Θα εγκαταστήσω Gmail, Youtube και χάρτες. Υπάρχει κάποια σημαντική goggle εφαρμογή που μου διαφεύγει και είναι απαραίτητη; Κάτι ακόμη , έκανα διάφορους πειραματισμούς και επειδή θέλω να ο ξαναστήσω από την αρχή εφαρμογές κλπ , να κάνω επαναφορά εργοσ…
-
Καλησπέρα σε όλους . Πρώτη φορά με xiaomiκαι πρώτη μου δημοσίευση στο νήμα. Να πω για αρχή ότι ένας από του λόγους που αποφάσισα να πάρω xiaomi είναι η ‘υπαρξη της Ελληνικής κοινότητας που τυχαία ανακάλυψα. Στο ελληνικό κατάστημα μου αγόρασα την συσκευή , παρακάλεσα , (και οι άνθρωποι προς τιμή τους το έκαναν παρουσία μου) πέρασαν τηνσυγκεκριμένη ρομ (xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.4.20.zip) χθες , αφού πρώτα ξεκλειδώσαμε την συσκευή μια βδομάδα νωρίτερα . Θεωρώ ότι μπορούσα να την περάσ…