ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος σχετικά. Aνάβω μετά το κινητό σε Recovery mode χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Volume up και Power και χρησιμοποιώντας το TWRP φορτώνω την νέα ROM από το ROOT του τηλεφώνου; Ευχαριστώ...
Καλημέρα παιδιά ... Έχω ένα REDMI NOTE 2 και προσπαθώ να κάνω την παραπάνω αναβάθμιση. Είτε από τον UPDATER του τηλεφώνου είτε από το TEMP_RECOVERY φτάνει σε ποσοστό 5% και μου βγάζει μήνυμα DATA VERIFICATION CODE ERROR και με πετάει έξω. Η παραπάνω ROM είναι από την Πολωνία. Γνωρίζει τίποτα κανένας σχετικά; Σας ευχαριστώ...
Καλημέρα παιδιά και Καλή Χρονιά... Παρέλαβα τις τελευταίες μέρες ένα Note 2 το οποίο μόλις ξεκινά εμφανίζει το λογότυπο MIUI POLSKA και φοράει την HERMES. Το κινητό εμφανίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης όταν συνδέεται με wi-fi και όταν γίνεται download - τα βοηθητικά προγράμματα μπαταρίας - της τάξης των 41 βαθμούς Κελσίου. Είναι κανονικό αυτό ; Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης;