Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 249.
-
Παραγγειλα από το κινεζακι ένα τόσο μικρό κινητακι για να περνω τις ώρες μου το καυμενακι μα το ελληνικό τελωνειακι μου φορολογησε το τόσο μικρό κινητακι. Γιατί ρε τελωνειακι μου φορολογησες το κινητακι; Και εγώ πως θα περνώ τις ώρες μου το καυμενακι; Α, ρε χιαομακι τι σου μελλε να παθεις το καυμενακι... Πρώην υπάλληλος στο τελωνειακι..
-
Παράθεση από gkalen: “@tpapo Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Ρομ και δεν σου μαμησε τίποτα η Ρομ , τα είπες όλα εκτός από τη διαδικασία που ακολούθησες , βοηθά λίγο παραπάνω ... @george_1 Το παρακάνεις λίγο μου φαίνεται , θες περίπου μισή ώρα έτσι για ολοκλήρωση του φλας .. Μπαίνουμε twrp , φλασαρουμε το ζιπ της Ρομ.. Πάμε πίσω μετα το τέλος της εγκατάστασης , βρίσκουμε και φλασαρουμε το ροοτ που προτιμάμε .. Wipe cache and dalvik Reboot system Done .. ” Ναι. Καθήμενος από compile - recompile …
-
Παράθεση από zisistil: “ναι εγώ το supersu. ” Ξαναπερνα την νέα ρομ αν θέλεις μεσα από twrp. Μετά wipe cache and davlik αστο να φορτώσει και ξανά φόρτωσε το twrp και κάνε εγκατάσταση του magisk και πάλι στο τέλος wipe cache and davlik. Αστο να μπει κανονικά και τρέξε από το εικονίδιο το magisk. Θα φορτώσει το update μέσω playstore. Το redmi 4 pro πάει σφαιρα. Τσεκαρω τώρα την μπαταρία.
-
Παράθεση από zisistil: “Στο 4 prime δεν μου συγχρονίζει την αναζήτηση ενώ έως τώρα δεν είχα σχετικό πρόβλημα. Όχι ότι είναι και πολύ σοβαρό πρόβλημα. Απλά το αναφέρω. ” Παράθεση από tpapo: “Φιλε μου σε markw με αψογη λειτουργια εως τωρα και με την 7.3.20 επάνω περνωντας τη νεα μου μαμησε το κινητο .... παιδευομαι εδω και καποιες ωρες να επιστρεψω πισω στην 7.4.13 ,δεν ξερω πως κια γιατι μου χαλασε το πρωινο εντελως @#!$@#@$# Υ.Γ και ενω η αρχη μου ειναι κατι που δουλευει σωστα ΜΗΝ το πειραζεις..…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από george_1: “Σε υnzip μορφή : ” Για δοκίμασε αυτό..Θα το κάνεις boot για αρχή με την εντολή fastboot boot twrp_3.1.0_markw.img και αν δεις ότι δουλεύει σωστά τότε θα το κάνεις install Μισο το ανεβάζω. =============== Απρ 25th 2017, 2:42pm =============== twrp_markw ” Οκ... Θα το δοκμασω ... Σας ευχαριστώ πολύ ...
-
Σε unzip μορφή : twrp.img - Google Drive Σε zip μορφή : TWRP_markw.zip - Google Drive =============== Απρ 25th 2017, 2:32pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από george_1: “Ναι το κατάλαβα ... ” Στείλε ένα λινκ με το 3.0.2 που χρησιμοποιείς.. ” Σε υnzip μορφή : twrp.img - Google Drive Σε zip μορφή : TWRP_markw.zip - Google Drive
-
Δυστυχώς μετά από συστηματική παρακολούθηση διαπίστωσα ότι το TWRP_3_1_0 που έχει η νέα xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRV_7.4.20.zip είναι πιο αργό και απαιτεί περισσότερη μπαταρία από ότι το παλιό TWRP_3_0_2 στο REDMI 4 PRO. Για να επιστρέψω στο παλιό TWRP_3_0_2 το φλάσαρα μέσω του νέου TWPR και εγκαταστάθηκε κανονικά. Εάν διαγράψω μέσα από το ZIP της νέας ρομ το νέο TWRP και αντιγράψω το παλιό θα δουλέψει κατά το φλασάρισμα της νέας ρομ ;
-
Τρέξε το magisk για να κάνει εγκατάσταση και ξανά δοκίμασε... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το λέει παραπάνω... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλά και από redmi 4 pro. Μόνο πρόβλημα το safetynet... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk