Ναι όλα δουλεύουν σωστά. Και το magisk ενώ δεν βγάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση. Κάνει reboot και ανοίγει σε recovery.Με τρελενουν αφάνταστα οι διαφημίσεις!!!
Καλημέρα εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να περάσω το magisk. Έχω περασμένη κανονικά την xtrv χωρίς πρόβλημα, αλλά μόλις περνάω μέσω twrp το magisk και δείχνει ότι όλα έχουν γίνει σωστά κάνει κανονικά επανεκκίνηση το τηλέφωνο ανοίγει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση και με ανοίγει σε recovery mode τι κάνω λάθος; Έχω δοκιμάσει να ξανακάνω επανεκκίνηση αλλά πάλι τα ίδια και "στρώνει" μόλις ξαναπεράσω την xtrv!
Εγώ την πέρασα κανονικά αλλά έχω το εξής πρόβλημα, μόλις περνάω το magisk μέσο recovery και λέει ότι όλα καλά κάνει επανεκκίνηση ανοίγει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση και με ανοίγει σε recovery. 4 προσπάθειες μέχρι τώρα άκαρπες.
Παράθεση από Gigantas: “Και για τις ελληνικές stable ισχύει ότι θα βγαίνουν κανονικά? Οποίος έχει stable ελληνική μπορεί να μας πει αν έχουν ειδοποιήσεις μόνιμες? ” Stable θα περνούμε, αλλά για ειδοποιήσεις ακόμα δεν έχουμε μόνιμα.