Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 196.
-
pocophone
ΜήνυμαΤην πάτησα στην διαγραφή έχασα καί την ROM γιατί την είχα μέσα στο τηλέφωνο καί όχι στην κάρτα μνήμης ξαναέκανα όλη την διαδικασία από την αρχή και όλα πήγαν καλά! Και πάλι ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια σάς! Καί μία ερώτηση ακόμη επειδή είδα ότι δεν είναι root η ROM τη πρόταση έχουμε γιατί δεν μπορώ αυτές τις διαφημίσεις Με τίποτα!
-
pocophone
ΜήνυμαΜετα από πολύ ώρα επιτέλους κατάφερα και το έκανα.Σας ευχαριστω για την βοήθεια.
-
pocophone
Μήνυμαέκανα βλακεία παιδιά πάτησα και έκανα διαμόρφωση δεδομένον και τώρα μου βγάζει αυτό!!!
-
pocophone
Μήνυμαεδώ τώρα τι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60459/κάνουμε????
-
pocophone
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60457/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60458/έχω δοκιμάσει και με τα 2 twrp που έχει για android 9!!!
-
pocophone
ΜήνυμαΚαλησπέρα πάω να κάνω εγκατάσταση την xtrv ολα πηγαίναν καλά κολεισα στο σημείο που προχωράμε πληκτρολογώντας την παρακάτω εντολή στο παράθυρο CMD και πατάμε enter fastboot flash recovery recovery.img Θα πρέπει να δούμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση και δεν μας έβγαλε κάποιο ερρορ εδω εμενα μου βγαζει ερρορ!!! cannot open "recovery.img"
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΚαλησπέρα αν και έψαξα δεν βρήκα οδηγίες για να περάσω την ελληνική ρομ για pocophone αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας! Είναι σε αναμονή για ξεκλείδωμα 3 ώρες ακόμα θέλω και έχω εγκαταστήσει τους drivers. Πια είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να να κάνω;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-