Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 132.
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαχθες περασα την καινουρια στο μι 5ς αρχικα οταν πατουσα καθαρισμο των εφαρμογων μαυρισε λιγο η οθονη και μετα επανερχοταν εκανα φρ και ξανα εγκατασταση (2 φορες) αλλα ξανα τα ιδια.Εκεινο που με ανυσυχει ειναι πως αλλοι με ιδια συσκευη δεν εχουν τετοιο προβλημα. Αν επιλεξω απο το twrp φρ + internal storage + system και ξανα install την ρομ???
-
μηπως φταιει οτι μου βγαζει αυτο????? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41672/
-
MIUI_ART εγω οπως ειπα και πιο πανω το εκανα αυτο ο bootloader ειναι ανοιχτος το ελενξα τι κανω τωρα????
-
σε ποιες περιπτωσεις επιλεγουμε internal storage και system στα wipes ??? μηπως διορθωσει κατι αν το κανω???
-
οκ θα το κοιταξω αν φτιαξει
-
το facebook μου γραφει πως δεν μπορει αυτην την στιγμη να ρυθμισει την εφαρμογη στα ελληνικα και δεν μπορω να μπω
-
GEORGE13 μετα εκανα και φρ(wipe/advanced) και ξανα εγκατασταση
-
κατεβασα για το mi 5s και την εκανα απλα install με wipe cache,dalvik cache αρχικα ειχα ενα προβλημα μετα απο καποια ωρα ενω ημουν σε εφαρμογες και πατουσα το home button σταματουσε για λιγο εδειχνε μονο το φοντο απο πισω και μετα μαυρισε η οθονη,μετα απο λιγο επανερχοταν εκανα φρ εγκατασταση της ρομ αλλα το ξανακανε μαλλον ειναι bug το συναντησε κανεις αλλος????
-
ερωτηση για imei
Μήνυμαενταξει απλα μου φανηκε περιεργο
-
ερωτηση για imei
Μήνυμαοκ καταλαβα
-
ωραια!!!!! θα την βαλω και θα πω εντυπωσεις
-
βρηκε κανεις το 3d touch ???? gkalen δηλαδη εγω με mi 5s θα βγει σημερα η miui 9 ??? δεν ηταν 25/8?
-
ερωτηση για imei
Μήνυμααπο τη στιγμη που το ιμει μου αναγραφεται στο πισω μερος του κουτιου της συσκευης δεν μπορει να το δει μεχρι και ο πωλητης ????
-
ερωτηση για wipe
Μήνυμαευχαριστω =============== Αυγ 19th 2017, 2:28pm =============== επισης σε ποιες περιπτωσεις επιλεγουμε internal storage και system απο τα wipes???
-
ερωτηση για imei
Μήνυμαο αριθμος αυτος απο οτι καταλαβα ειναι απορρητος παρολαυτα γραφεται στο πισω μερος καθε κουτιου αν καποιος αλλος εχει προσβαση στο imei μου τι θα μπορουσε να μου κανει????? υπαρχει τροπος ανακτησης αυτου του αριθμου?????
-
ερωτηση για wipe
Μήνυμαεχει καποιο νοημα να το κανουμε πριν?????
-
ερωτηση για wipe
Μήνυμαοταν κανεις αναβαθμιση μεσα απο twrp ιδιας ρομ,διαβασα πως καλο ειναι να κανουμε wipe cache,dalvik/art cache αυτο το κανουμε πριν το install της νεας ρομ ή μετα?????
-
ερωτηση για imei
Μήνυμαμπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι τα imei.Εχω ψαξει αλλα δεν εχω βγαλει και πολυ ακρη επισης σε ποιες περιπτωσεις μπορουν να χαθουν
-
περασα την καινουρια σε ενα mido και ολα φαινονται καλα προς το παρων αλλα δεν βρισκω το 3d touch το αφαιρεσαν????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “MIUI 9 Developer ROM για τα Mi MIX, Mi ” δεν καταλαβα τι εννοεις αρκετες συσκευες αυτες δεν υποτιθεται πως ηταν για το mido το tiffany και το mi 6????? στις υπολοιπες δεν θα ερθουν 25/8????