Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 132.
-
xtrv bete 7.8.17
Μήνυμαθα το παραλοπουθω
-
xtrv bete 7.8.17
Μήνυμαεχει κανεις δοκιμασει την καινουρια να πει εντυπωσεις???
-
απορια για τα bit στο pc
Μήνυμαευχαριστω
-
απορια για τα bit στο pc
Μήνυμαοι ολες διαδικασιες απαιτουν 64 ή 86 bit απλα το flash απο unofficial σε official θελει 64 bit ???? η τελευταια διαδικασια γινεται μονο με το pc suite????
-
απο την αλλη δεν μπορω να σκεφτω αλλο σημειο τοποθετησης της selfie καμερα εφοσον η οθονη θα καλυπτει πανω απο το 95% της μπροστινης μεριας της συσκευης
-
δεν ξερω αν θα γινει αποδεκτος απο το ο σχεδιασμος της μπροστινης καμερας
-
mi 5s
Μήνυμαγια την ακριβεια η ερωτηση μου ηταν αλλη αλλα το λαθος ειναι δικο μου εννουσα αν θελει φρ επειδη ειναι παλια εκδοση ή επειδη παμε απο miui 8 σε 9 θα χαθουν ετσι και αλλιως
-
miui 9 update
Μήνυμαδιαβασα πως 25 αυγουστου θα παρει miui 9 σε dev εγω εχω την 7,7,20 πρεπει να κανω επειδη ειναι παλια ή θα χαθουν ετσι και αλλιως??
-
mi 5s
Μήνυμαγια να καταλαβω, γινεται για παραδειγμα να εχω android 6 και να μου λειπουν καποια χαρακτηριστικα του επειδη δεν εχουν προστεθει στο αντιστοιχο version του miui??
-
mi 5s
Μήνυμαεχω την ελληνικη dev και ενω εχει nougat δεν εχει το split screen ξερω οτι θα ερθει με το miui 9 αλλα αυτο δεν ηταν χαρακτηριστικο του nougat????
-
mi 5s
Μήνυμαμε καλυψες πληρως
-
mi 5s
Μήνυμαεστω οτ αυτη η dev που εβαλα σημερα εκανα κατι λαθος στην εγκατασταση και πρεπει να την ξαναβαλλω απο την αρχη
-
mi 5s
Μήνυμαχρειαζεται φρ για καθαρη εγκατασταση της ιδιας rom??
-
mi 5s
Μήνυμαεννοω αυτο που κανεις με το mi flash σε snapdragon συσκευες
-
mi 5s
Μήνυμαok =============== Αυγ 13th 2017, 9:11pm =============== την περασα αλλα τωρα πλεον κατω απο το μι λογκο μου γραφει unlocked επισης ενω φλασαρε την ρομ μου εβγαλε με κοκκινα γραμματα unknown>>> αλλα μετα απο κατω εγραφε done και απλα προχωρησα =============== Αυγ 13th 2017, 10:22pm =============== αν καποια στιγμη για οποιοδηποτε λογο χρειαστει καθαρο install απλα μεσα απο το twrp παταω χθμα install????
-
mi 5s
Μήνυμαδηλαδη απλα μπαινω στο twrp και κανω φρ και μετα φλασ τη ρομ δεν κανω τιποτα απο το pc????
-
mi 5s
Μήνυμαωραια
-
mi 5s
Μήνυμαενταξει =============== Αυγ 13th 2017, 8:06pm =============== χθες μου εδωσες εναν συντομο οδηγο και σε ενα σημειο λες fastboot boot twrp ενω στον οδηγο λεει fastboot reboot ενω κραταμε το volume up
-
mi 5s
Μήνυμαξερω τις διαφορες stable απο developer και ναι ειαμι σε κατασταση πειραματισμου δεν με ενοχλει η οχι 100% μεταφραση στην stable δεν το σκεφτομαι καν απλα το ειχα απορια η ερωτηση μου με το φρ ειναι αν πρεπει να κανω πριν ξεκινησω ή αν αρκρι αυτο του οδηγου