καλημερα χθες περασα με επιτυχια αυτην την ρομ στο mi 5s xiaomi-miui.gr/community/wsif/…XTRV-Stable-V8-5-3-0-zip/ και απο οτι βλεπω δεν 100 τοις εκατο ελληνικα γιατι γινεται αυτο????????
ναι τελικα τελειωσε η διαδικασια και ολα καλα περιμενω να ανοιξει =============== Αυγ 12th 2017, 9:36pm =============== τελικα ανοιξε ευχαριστω ολους για την βοηθεια τελικα ηταν πιο ευκολο απο οτι το περιμενα
οχι το αρχικο εικινιδιo εχει την εικονα ενος cd το οποιο δεν μου εχει εξαρχης επιλογη για extract οποτε εκανα add to archieve και μετα ππηρα αυτο που βλεπεις στην φοτο μονο αυτο μου εχει την επιλογη για extract
στο πρωτο μου ποστ ειπα ατι αφου εκανα add to archieve μετα μου δινε επιλογες αρχειων και ενω απο μονο του ηταν σε rar εγω το ακανα σε zip μηπως για συτο δεν το φορτωνει?? να το διαγραψω και ολα απο την αρχη????
σε αυτον τον οδηγο μετα το install γραφει να κανουμε reboot το system ενω ο αλλος reboot bootloader επισης στο σημειο που δινοθμε την εντολη fastboot flash recovery twrp_mi5s_3.1.0-1_orange.img μου ειχατε να μετανομασω το twrp στο φακελο με το adb σε recovery σκετο αυτο πρεπει αν το κανω σε εκεινο το σημειο θα δωσω αλλη εντολη
εγω εβλεπα αυτον τον οδηγο Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi εδω λεει μετα το φρ κανουμε install τη ρομ θα υπαρχει ηδη μετα το φρ??? επισης ο οδηγος που εδωσες γραφει mi5