Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-132 από 132.

• bootloader

stefanos123 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

δεν δεχεται κανενα nickname

• bootloader

Μήνυμα

οκ ευχαριστω δοκιμασα και με τον firefox και μολις δινω τα στοιχεια του mi account με βγαζει σε μια σελιδα με κινεζικα

• bootloader

Μήνυμα

το fr χρειαζεται

• bootloader

Μήνυμα

ειμαι στο σημειο που μου ζηταει τα στοιχεια μου αλλα αυτην τη στιγμη δεν μπορω επειδη δεν ξερω το κωδικο θα σας ενημερωσω αργοτερα εχω μια ερωτηση το note 4 φοραει global stable rom (8.2.10.0) και θελω να του βαλω global developer επειδη εχει nougat θα ακολουθησω αυτον τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) χρειαζεται fr?????

• bootloader

Μήνυμα

απο το chrome

• bootloader

Μήνυμα

οταν συνδεομαι με το account του νοτε 4 μου γραφει οτι δεν υπαρχουν αδειες για να το τρεξω κατι το οποιο ειναι φυσιολογικο αφου δεν εχω εγκριση το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω συη φορμα για να κανω την αιτηση

• bootloader

Μήνυμα

με πηγαινει στην εικονα που εχει την επιλογη unlock now(οπως και ο οδηγος) και απο κατω την σειρα που πρεπει να ακολουθησεις για να τον ξεκλειδωσεις το κακο ειναι οτι η μονη μου επλογη ειναι το unlock now και οταν το παταω μου λεει να κατεβασω τοω unlock tool =============== Αυγ 8th 2017, 11:39am =============== το εχω ηδη κατεβασει και δεν δινει την επιλογη unlock επειδη δεν εχω παρει αδεια για ξεκλειδωμα

• bootloader

Μήνυμα

γεια σας παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα ο αδερφος μου εχει το note 4 και δεν μπορω να κανω την αιτηση για ξεκλειδωμα ο οδηγος λεει να επιλεξω ΄'go'' με πηγαινει στην σωστη σελιδα , αλλα δεν μπορω να βρω το σημειο οπου μου ζηταει τα στοιχεια του mi account για να προχωρησω στην αιτηση ΣΗΜ: το ειχα κανει με επιτυχια στο δικο μου mi 5s

• oem settings

stefanos123 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω την επιλογη oem unlocking και αυτο που ανεφερα παραπανω ειναι στην ιδια θεση που ειναι το oem unlock που ειναι στις αλλες συσκευες =============== Αυγ 7th 2017, 9:24pm =============== ευχαριστω

• oem settings

Μήνυμα

official global stable 8.5.3.0

• oem settings

Μήνυμα

γεια σας παιδια εχω το mi 5s και δεν βρισκω την επιλογη για το oem lock στα settings ειναι το mi unlock status?????

• καλημερα παιδια εχω μια ερωτηση εχει καμια διαφορα η xtrv απο την gtv ??? επισης σε τι διαφερει η αρομα απο τις παραπανω ??????