Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 125.

• Συνήθως αγόραζα από Aliexpress, έχω δύο standard προμηθευτές απ΄τους οποίους αγοράζω tablets. Το 1ο μου Xiaomi το αγόρασα από Minideal (λόγω paypal). Έμεινα ικανοποιημένος. Επωνυμία της επιχείρησης: Minideal Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): minideal.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 2 2GB (2014813) Ημερομηνία αγοράς: 06/10/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 8 ημέρες με Singapore post Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά …

• Παράθεση από vipercubic: “Καλημέρα! Να σου πω μερικά τρικ που χρησιμοποιώ μετά από άπειρες ζελατίνες που έχω βάλει 1. Κάτω από τη συσκευή μια σακούλα. Τραβάει την σκόνη λόγο στατικού ηλεκτρισμού. 2. Μπορείς να την βάλεις στο μπάνιο (μετά από μπάνιο) και ενώ έχει γεμίσει υδρατμούς η ατμόσφαιρα (0 σκόνη να αιωρείται) 3. Οι ζελατίνες έχουν συνήθως και μερικά αυτοκόλλητα αφαίρεσης σκόνης (θέλει προσοχή αλλά κάνουν δουλειά) 4. Μπορείς να κάνεις υγρή τοποθέτηση ακόμα και εάν η ζελατίνα λέει πως δεν χρ…

• Παράθεση από trickle: “Ναι φιλε tempered glass μονο” Οπότε πρέπει να παραγγείλω.

• Admin, για το RedMi 2 (20140811) => twrp_20140811.zip για το RedMi 2 2GB (20140813) => Απλά σημειώνω για να μην γίνει κανένα λάθος... Έχουν εμφανιστεί RedMi 2 2GB (20140811). Καταλαβαίνω ότι η σήμανση 2014811 και 2015813 αναφέρεται στο modem που φοράει η συσκευή και όχι στην μνήμη 1Gb/2Gb. Οπότε μήπως το twrp_2014811 αναφέρεται στα 2014811 με 1Gb μνήμης? Μπορεί κανείς να βάλει το twrp_20140811.zip σε 201813 με 2Gb? Επίσης αναφέρω ότι εγώ έτρεξα temporary το twrp στην 2014813 2Gb συσκευή μου και …

• Παράθεση από George Vlialis: “Σημερα μου ηρθανε 2 REDMI 2 2014811 2GB και ευτιχος δεν μπορεσα να βαλω την ρομ και δοκιμασα την σιμ και δουλευε. Υπαρχει καποια ρομ για το συγκεκριμενο μοντελο?” Δεν μιλάς PM και εσύ με τον @mib Αφού έχεις το ίδιο μοντέλος, μπορείς να του δώσεις το modem partition και να σώσει το κινητό του.

• The model 2014811 and 2014813 ? they is different? - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο 2014811 και 2014813 ?!?!?! 2014811 is China Unicom version, most common sold by Chinese resellers. It supports.4G FDD-LTE(B1 2100MHz / B3 1800MHz)、TDD-LTE(B41: 2555-2575MHz)3G WCDMA(900 / 1900 / 2100MHz)2G GSM(900 / 1800MHz) 2014813 is China Mobile version. It supports4G TDD-LTE(B38 / B39 / B40 / B41: 2555-2655MHz)、FDD-LTE(B3 1800MHz / B7 2600MHz)3G TD-SCDMA(1900 / …

• Καλημέρα, Προσπάθησα λοιπόν την Κυριακή, με τον κατάλληλο καφέ, στο δωμάτιο του γιού μου ενώ έλειπαν όλοι, με κατάλληλο δυνατό φωτισμό, ενώ έχει πέσει το σχετικό σκούπισμα... κλπ κλπ, να κάνω μια επικίνδυνη αποστολή (Mission Impossible) να περάσω το φιλμ προστασία οθόνης στο XIAOMI που παρέλαβα πριν 3 ημέρες..... Καταλαβαίνετε τι έγινε.... Το πέταξα και είχα ένα και μοναδικό. Δεν το έχω ρε παιδί μου αυτό με τα φιλμάκια, έχω προσπαθήσει σε πάνω από 10 συσκευές, μόνο στο tablet μου (9") το κατάφερ…

• Dead redmi2 2gb

softwareas - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από darvinos: “με vol down+ power μπαίνω στην επιλογή fastboot. τι μπορώ να κάνω από εκεί κι πέρα?” Θα επρεπε να μπαινεις σε recovery και οχι σε fastboot.

• Dead redmi2 2gb

Μήνυμα

Παράθεση από darvinos: “2014813 έκδοση έχω έκανα τις διαδικασίες εγκατέστησα twrp αλλά όταν κατέβασα υην έκδοση που έδινε το forum κολλήσανε τα πάντα” Στην 2014813 η αναβαθμιση γινεται απο την εφαρμογη update αφου βαλεις την rom μετονομασμενη σε update.zip στην μνημη του κινητου. Δεν αντικαθιστα το recovery οποτε υποθετω οιτ μπορεις να ξαναμπεις στο αρχικο σου recovery με vol down+ power και να ξανακανεις update. Το δικο μου 20141113 ειχε εξ'αρχης το mi-recovery

• Dead redmi2 2gb

Μήνυμα

Παράθεση από darvinos: “Καλησπέρα στην κοινότητα. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να φορέσω την νέα rom στο κινητό μου το τηλέφωνο μουλάρωσε στην αρχική εικόνα mi και δεν πάει πουθενά. Στο fastboot με πάει αλλά όχι στο twrp. Σε επικοινωνία που είχα με μέλος του forum μου είπε να ζητήσω να μου δώσετε κάποιο Link και οδηγίες να κατεβάσω μια fastboot rom και να επαναφορτώσω τα αρχικά του τηλεφ'ώνου. Επίσης αν μπορεί να γίνει επαναφορά από άλλο ίδιο τηλέφωνο που είναι ακόμη στις εργοστασιακές ρυ…

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από softwareas: “ Εμένα έχει δύο directories 7824900.sdhci 7864900.sdhci θα δοκιμάσω να πάρω τα backup Update: Λοιπόν δεν έχει νόημα τώρα να πάρω backup το recovery για τον @mib. Αφού μετά το Update το recovery είναι το καινούργιο της GTV-5.10.8 Το χθεσινό nandroid backup με TWRP δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει...” Δεν πειράζει... μου φαίνεται περίεργο που έχει δύο sdhci και ίσως αρχίζει να βγαίνει νόημα για το ότι το custom recovery έκανε την ζημιά. Πολύ θα ήθελα…

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από softwareas: “ Ωραία γιατί μίλησα και με τον @mib και του έχω στείλει τα modem partitions. Βέβαια μου είπε ότι το δικό του γράφει στο stick 2014118, ενώ εμένα γράφει 20141113, και όπως φάνηκε από το Update που δούλεψε με το mi-recovery, μόνο το build.prop είχαν αλλάξει. Το recovery που έχω πως το τραβάω με adb? να το στείλω και στον @mib ?” Κοίτα το partition table για να είμαστε σίγουροι ότι δεν είvαι πάλι κάτι διαφορετικό στο δικό σου κινητό: adb shell su ls…

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από softwareas: “ Το backup που παίρνω με προσωρινή εκκίνηση σε twrp παίρνει και το recovery? Αν ναι τότε ποιό παίρνει, αυτό που έχει μόνιμα η συσκευή ή το twrp που έχει εκτελεστεί προσωρινά? Έχω τρόπο λοιπόν να πάρω backup το recovery μου, και μαζί με το modem partition που έχω κρατήσει να σώσουμε το κινητό του @mib?” Εξαρτάται από αυτόν που έφτιαξε το twrp recovery για το συγκεκριμένο κινητό αν το τραβάει ή όχι. Αυτό βέβαια μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος …

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από softwareas: “Μπορώ να μπω σε bootloader και να αντικαταστήσει το recovery partition με το αντίστοιχο του 20140813? Υπάρχει κάπου να το βρω?” Μπορείς να δοκιμάσεις με ασφάλεια να κάνεις Boot σε TWRP Recovery και να πάρεις nandroid Backup, ώστε με τον ίδιο τρόπο να κάνεις restore to backup που πήρες αν χρειαστεί. Κατεβάζεις το recovery για το 20140811 ...versteckter Inhalt... Και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C Το μόνο που θα χρει…

• Παράθεση από mib: “Παράθεση από softwareas: “MiB Σήμερα παρέλαβα το κινητό κάτω από την μπαταρία γράφει 20140813 και φοράει 20140811. Το είδα στο build.prop Μιλάμε με pm αύριο να πάρω backup, για να σου στείλω και σένα.” Αν κάνεις αυτά που λέει ο Dnomikos και μας δώσεις τα στοιχεία modem πιθανόν να μας σώσεις. Ο Dnomikos έχει χάσει ΩΡΕΣ μαζί μου να προσπαθούμε να δοκιμάζουμε διάφορες λύσεις που γνωρίζει ο Dnomikos ως ποιο έμπειρος (του πρότεινα να ανοίξει κέντρο service Xiaomi στην Ελλάδα ) . Ελ…

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Λοιπον, Πηρα το backup του modem με efs backup, και μετα εβαλα την gtv_5.8.10.zip μετονομασμενη σε update.zip στην εσωτερικη μνημη του κινητου. Απο τον updater εκανα choose package to update, πιστευωντας οτι δεν θα προχωρησει, αλλα μου προχωρησε κανονικα σε update. Τωρα εχει περασει την 5.8.10 χωρις να χασει δεδομενα. Δεν εχω κανει ακομη wipes για να δω πως συμπεριφερεται. Σημειωση το update εγινε με τον mi-recovery. Δεν εχω αλλαξει σε twrp. Πιστευω λοιπον οτι ο Κινεζος απλα ειχε αλλαξει το buil…

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Υπαρχει αντιστοιχα twrp recovery για 20140813? Εμενα αυτη την στιγμη εχει mi-recovery. Κατω απο την μπαταρια γραφει 20140813 στο original sticker. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, το κινητο ειναι το 20140813 και με καποιο μαγικο τροπο εχουν το βαλει την 811? Ή ειναι το 20140811 με 2gb μνημης, οποτε ειναι μια αλλη version? Τοτε το sticker τι ειναι?

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Ωραια, ετσι βαζω TWRP για το 20140811 και κανω backup για να ειμαι OK. Μετα πως θα περασω την Ελληνικη 20140813? Απο το ιδιο TWRP recovery? Επισης τι ειναι το modem partition που αναφερει στο αλλο thread ο συμπασχων που εχει το ιδιο προβλημα? Το κινητο ειναι 20140813 αλλα εχουν βαλει αλλη firmware και το modem partition εχει αλλο μεγεθος? Τωρα το'χασα ☺ Edit: γιατι δεν θα μπορουσα με τον ιδιο τροπο να βαλω recovery της 20140813 και να περασω μετα την ROM?

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι ένας χαζός τρόπος να κάνουν Fail τα OTA Updates από την Xiaomi και να αναγκάσουν την συσκευή να παραμείνει στην δική τους ROM. Δεν θέλω να σκεφτώ άλλα ποιό πονηρά πράγματα ....” Μπορώ να μπω σε bootloader και να αντικαταστήσει το recovery partition με το αντίστοιχο του 20140813? Υπάρχει κάπου να το βρω?

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

Μήνυμα

Πιθανά αγόρασα από το ίδιο μαγαζί. Θα κρατήσω backup και θα το μοιραστω. Σε κάθε περίπτωση θα δω πως θα κινηθω. Έχω τρόπο να αλλάξω το recovery με αυτό της 20140813? Μα πως την κάνουν αυτή την πατάτα οι Κινέζοι, και κυρίως γιατί βάζουν αυτή την ROM στο 20140813?