Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 165.
-
οκ.Βρηκα και το magisk.Εχω καιρο να βαλω dev.Καληνυχτα σε ολους.
-
Περασα dev και την πηρε οκ με 3.2.3.1 Δεν βλεπω τα ζιπ για ρουτ χυμα στην sd και το παουερ μενου recovery,restart κτλ
-
mi max 3.με το twrp 3.2.3.1 εχω ερορ 7 σε εγκατασταση της τελευταιας stable.Κανω εγκατασταση το 3.2.3_02-04 tools γινεται οκ η εγκατασταση αλλα δεν μπαινει σε twrp.
-
Καλησπερα και χρονια πολλα.Μια απορια εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα για mimax3 και μου λεει ο λογαριασμος αυτος πρεπει να περιμενει 30 μερες για να ξεκλειδωσει.Να δοκιμασω με αλλον η θα μπερδευτουν οι λογαριασμοι και θα τρεχω ??
-
Παράθεση από geoanto555: “Το σφάλμα που βγάζει λογικά είναι από driver. Δες το αύριο με καθαρό μυαλό ” Αυτο είπε και η γυναίκα μου (καθαρό μυαλο)
-
Παράθεση από geoanto555: “Driverσρην διαχείριση σσυσκευων ” Ανανεώθηκε ο οδηγός της θύρας.Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.Λογικα το qcn και λάθος να το έφτιαξα θα έπρεπε ? να το κάνει restore.Το τηλέφωνο το βλέπει (com31).Θέλει συγκεκριμένη διαδρομή η απλά να βρεις το αρχείο.Φτανει για σήμερα έχω θολώσει εδώ και 3 ώρες.
-
Για ποιον οδηγό αναφερεσαι
-
Παράθεση από geoanto555: “Επειδη δεν έχω πρόσβαση σε pc τώρα κάνε αναζήτηση για backup qcn με qpst. ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spiros@1: “Αφου φτιάξω το xqcn αρχείο τι κάνω ? ” θα σου προτείνω να το διαβάσεις 5-6 φορές πρώτα πριν ξεκινήσεις γιατί με αυτό παίζει να χάσεις ακόμη και τα ιμει σου αν δεν έχεις πάρει backup .Καλό ειναι εκτός το QCN backup να πάρεις και ένα twrp EFS-Firmware-modem... (ας ειναι και όλα τα partitions)Backup-Restore QCN σε REDMI NOTE 4X MIDO ” Παράθεση από g…