Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 294.
-
ΣΤΕΡΗΣΗ MiMax στέρηση... Στο kenzo όλα καλά...
-
@CyNote Αν αυτός που θα το πάρει δεν είναι σχετικός ίσως είναι καλύτερα να περάσεις stable...
-
@JackDaniels ανοιξε το APN για το Internet (πχ Cosmote internet) και βεβαιώσου ότι στο πρωτόκολλο APN γράφει IPv4 /IPv6, δεν χρειάζεται να κάνεις επανεκκίνηση.
-
Πέρασε σε kenzo, χρειάζομαι την βοήθεια για 2 θεματα: 1.Γυριζω από Πολωνία σε Ελλάδα περνάει το τηλεκοντρόλ αλλά μετά την επανεκκίνηση γράφει πάλι Πολωνία (πρόσθετες ρυθμίσεις >περιοχή) 2.Δεν εμφανίζετε η search bar πάνω από τις γρήγορες ρυθμίσεις στο Notification bar. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά, αλλά αν υπάρχει τρόπος... καλοδεχούμενος. Καλή Χρονιά
-
@anton1z001 ναι αλλά αν αυτή η εφαρμογή περνει συνέχεια updates δεν οφελεί σε τίποτα. Αν φυσικά την εφαρμογή την έχεις ήδη εγκατεστημένη υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος με το Titanium backup όπου υπάρχει επιλογή ' convert to system app' Και αντίστροφα... πάντως μην πολύ παίζεις με αυτά αν δεν έχεις πάρει πρώτα ένα backup με το twrp. Καλή Χρονιά...
-
@anton1z001 το μήνυμα είχε να κάνει με το συνημμένο apk 'remote control' που μετά την αναβάθμιση δεν φαινόταν στο /system/app/, για να το περάσεις με το χεράκι πρέπει μετά να του δώσεις τα απαραίτητα δικαιώματα. Αυτό εξηγώ στον φίλο που μου το ζήτησε... =============== Δεκ 31st 2016, 11:17am =============== Στην εφαρμογή καιρός πέρα από του ότι οι ημέρες είναι πχ Δευ αντί Δευτέρα, 'πρόβλεψη 5 ημερών' φαίνεται σαν '5 πρόγνωση ημέρας' Καλή Χρονιά...
-
Παράθεση από kostas1alina: “δωσε link ” Αποσυμπίεση - copy τον φάκελο στο system/app/ με το root Explorer. Δώσε permission φάκελοι 755 τα αρχεία 644, επανεκκίνηση και είσαι ΟΚ Dropbox - XMRemoteController.zip
-
Παράθεση από kostas1alina: “μολις περαστηκε σε ido (χωρις καθαρη εγκατασταση) πανω απο την προηγουμενη ολα καλα.....ειδωμεν λειπει το τηλεχειριστηριο η μου φαινεται; και εαν ναι που το βρισκουμε; ” Εγώ έβαλα το αντίστοιχο που έχει το Hydrogen στην 6.12.22 και παίζει μια χαρά.
-
Η 6.12.22 για το Hydrogen είναι η καλύτερη ROM που έβαλα μέχρι σήμερα... Ευχαριστώ τους συντελεστές και ελπίζω η Nougat να βγει σύντομα καλή και σταθερή.
-
Ευχές για το 2017 με υγεία και καλές ROMS Η ROM 6.12.29 πέρασε στο kenzo χωρίς πρόβλημα και μέχρι τώρα φαίνεται ότι πάει καλά και από μπαταρία. Στο APN για data μπήκε το πρωτόκολλο ξανά με το χέρι. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την Camera. Γιατί ενώ έχουν την ίδια Camera με το Hydrogen στο Manual δεν υπάρχει ο 'χρόνος εκθεσης' S και 'εστίαση'; Είναι εύκολο να το δείτε;
-
Παράθεση από gkalen: “Οι συσκευές που πήγαν σε beta2 με Global sources είναι τα , Ido και Kenzo.. Ίσως χρειαστεί καθαρη εγκατάσταση με Factory reset , λόγω αλλαγής των sources.. ” Στο kenzo παίζει μια χαρά χωρίς factory reset δεν ξέρω όμως αν επηρεάζει την μπαταριά, θα δείξει. Το APN έχασε πάλι το πρωτόκολλο για data σύνδεση. Μπήκαν όμως και δυο εφαρμογές που ούτε freeze δεν μπορείς να τις κάνεις αν δεν έχεις Titanium backup. Το Google duo και το Mi picks...
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Δοκίμασε κανεις τις νέες XTRV-6.12.22 ROM για τα Mi-Max (Hydrogen) & Mi-Max PRO (Helium)? ” Μιά χαρά είναι χρειάζεται να βάλεις μόνο πρωτόκολλο στο APN για το Internet. Αν δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις διάβασε 2-3 μηνύματα πριν από αυτό όπου υπάρχει λινκ με σχετικό οδηγό.
-
Να μπεις στο apn που έχει να κάνει με το internet (Cosmote internet) και να επιλέξεις εκεί που λέει 'πρωτόκολλο ΑPN' IPv4/IPv6'. Για ένα παράξενο λόγο που δεν ξέρω μετά την αναβάθμιση έγινε 'κανενα'
-
Καλημέρα όλα καλά στο kenzo μετά την βοήθεια, απο @kostakislarisa & @gkalen, για κάποιο λόγο δεν είχε κανένα πρωτόκολλο το apn!!! Μιά ερωτηση:Γίνετε το album φωτογραφιων του MIUI να μην δείχνει τα folder. jpg; Η επιλογή hide δεν βολεύει γιατί έχω 4000 μουσικά folders στη sd... Υπόψιν όλα τα άλλα σχετικά προγράμματα δεν δείχνουν τα αρχεία αυτά (quickpic, Google photos)
-
Επιβεβαιώνω και γω ότι δεν δουλεύουν τα δεδομένα στο kenzo.
-
Ευχαριστούμε, πέρασε στο kenzo, όλα φαίνονται καλά, ακόμη και η αλλαγή του ήχου κλήσης που μου κράσαρει στην 6.12.15 τώρα ανοίγει μια χαρά και μπορείς να αλλάξεις τον ήχο. Ευχές για καλά Χριστούγεννα...
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@jgougos @derveni @tasosko ο ενας λογαριασμος είναι exchange οσες εφαρμογές χρησιμοποίησα από playstore δεν ηταν καποια αξιόλογη.. Έχετε να προτείνετε κάποια; Πάντως το keyboard με τα νεα features πολυ κολλαει... Edit: θελω μια εφαρμογη να βάλω το εταιρικό mail που ειναι exchange και το Yahoo. Την εφαρμογη Yahoo την ειχα βαλει δεν μου αρεσε καθόλου.. ” Το καλύτερο πρόγραμμα για exchange λέγεται Touchdown. Κάνει ότι και το MS Outlook για windows, ίσως και λίγο καλύτε…