Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 294.
-
@Giannisagal good luck (Πάρε ένα backup πρώτα όμως μην είναι κανένα System in use και πέσεις σε κανένα bootloop) ...
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Έσβησα το browser.apk αλλά δεν σβήστηκε η εφαρμογή. Μήπως λέγεεται κάπως αλλιώς το apk; ” Η εφαρμογή λέγεται 'com.android.browser' αλλά από την στιγμή που σχεδόν κάθε βδομάδα περνάμε νέα rom άποψη μου και συμβουλή είναι να την κάνεις freeze ώστε με την όποια αναβάθμιση να την βρίσκεις όπως την είχες πριν την εγκατάσταση. Πίστεψε με δεν προσφέρει τίποτα το να την σκοτώσεις...
-
Παράθεση από knight666: “@pechr Δεν θα πιάσω ποτέ RedMi Pro φίλε μου γιατί δεν θα έπαιρνα τηλ χωρίς επεξεργαστή SnapDragon. Επίσης δεν είναι για μένα το ΠΑΝ η οθόνη. Αν ήταν θα αγόραζα στις γιορτές το OnePlus 3, το Mi Note 2, το Samsung S6 ή 7 κ όχι το Mi 5S Plus που σκοπεύω. Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα! ” Πόσο καλή είναι η Camera του; Από τότε που έδωσα το z5c δεν έβγαλα μια φώτο της προκοπής...
-
Ότι κακό είπα για την χρήση μπαταρίας στο hydrogen με την 6.12.1 το περνώ πίσω...
-
Η μπαταρία της 6.12.1 σε σχεση με την 6.11.24 δεν είναι καθόλου καλή. Προβλήματα συγχρονισμού ίσως μιας και βλέπω τακτικά το εικονάκι στην γραμμή κατάστασης. Επίσης το GPS αργεί να βρεί δορυφόρους (σήμερα έχει ξαστεριά) και συνέχεια χάνει μερικούς. Πόσο κακιά είναι η χρήση μπατάρίας; Στο hydrogen συνήθως όλο το βράδυ έπεφτε 2% τώρα 4-5%.
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Εγώ αυτό που παρατηρώ και σε αυτή τη ρομ και στην προηγούμενη είναι ότι όταν πάω να γράψω κάτι στον chrome,πολλές φορές δε γράφει τίποτα ενώ τα κουμπιά του πληκτρολογιου δείχνει να πατιούνται! Και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το chrome για να γράψει. Αυτό έγινε και τώρα που πηγα να γράψω εδώ. ” Υπάρχει και άλλη λύση αν τυχόν έχεις δύο πληκτρολόγια (Google, SwiftKey ας πούμε) πατάς επιλογή μεθοδου εισόδου, επιλέγεις το άλλο στιγμιαία και ξεπερνάς αυτό το πρόβλημα.
-
Μετά το Hydrogen περάστηκε και στο kenzo, όλα μια χαρά... ευχαριστώ πολύ
-
Η 6.12.1 φαίνεται και πρέπει να είναι απίστευτη Rom για το Hydrogen. Πετάει... Η 6.11.24 ήταν πολύ καλή ως προς την μπαταριά μιας και σε 38ωρες μου έβγαλε ένα 11.5 ώρες SOT. Σε 2-3 μέρες θα δούμε τι θα βγάλει η νέα. Ααααα δεν έχει πλέον κινέζικα, ο καιρός παίζει καλά, την μόνη απορία που έχω είναι 3-4 νέες εφαρμογές (μπορεί και όχι νέες) που είναι πλέον freeze : 1.Spacescore 4.3.0 2. Spacesmanagerservice 1.0 3. SSCM 1.0 4. Secure Spaces Agent 1.0.10 Τι είναι αυτές βρε παιδιά και γιατί είναι free…
-
Παράθεση από Anritsu: “Οπως στην 17 έτσι και στην 24 δεν μπρορω να αλλαξω ταπετσαρία . Ούτε απο τις έτοιμες της miui ούτε από τα άλμπουμ . Βγάζει μήνυμα " Αδυναμία φόρτωσης εικόνας " . Ξέρουμε κάτι ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πιθανόν δεν έχεις τον default miui launcher. Βάλε αυτόν άλλαξε ταπετσαρίες και μετά γύρνα στον άλλον. Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω με τον nova.
-
Παράθεση από tpapo: “Με τον καιρο τι γινεται ακριβώς ? ειναι down oi servers ? ” Κανονίστε τώρα να γίνουν οι σέρβερς και να χάσει την δουλειά του αυτό το παιδί ο Αρναούτογλου... Να δω τι θα καταλάβετε μετά βρε.
-
@spiderman3 Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά όλα αυτά τα έχω κάνει μέχρι και uninstall μέσω ΤΒ έχω κάνει στην εφαρμογή, αλλά αυτή η προτροπή στην γραμμή κατάστασης δεν φεύγει με τίποτα, δες εικόνα...
-
@spiderman3 Ευχαριστώ για τις λύσεις σχετικά με τον καιρό. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να απαλλαγών τελείως από το να βλέπω τον καιρό στις ειδοποιήσεις; Στις CM roms και γενικά σε όλες υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, εδώ δεν μπόρεσα να την βρω. Ακόμη και αν κάνεις freeze ή delete το weather.apk ή προτροπή πατά για ενημέρωση δεν φεύγει...
-
Για τον admin του site το συνημμένο. Συγνώμη παιδιά για το off topic αλλά δεν ξέρω πως στέλνεις PM μέσα στο Forum.
-
Το κινέζικο είναι ξανά στις ROMs για Kenzo, Hydrogen στα σίγουρα. Στο kenzo απλά πας και το σβήνεις με ΤΒ, στο Hydrogen όμως είναι ενεργό αρχείο και πρέπει πρώτα να πας Εφαρμογες>προεπιλογες>Βοηθός & φωνητική είσοδο και να επιλέξεις κανένα ή π. χ. Google now Αν το έχεις εγκατεστημένο. Το αρχείο είναι το com.miui.personalassistant
-
Πέρασε και σε Mi max Hydrogen Ευχαριστώ πολύ...
-
Καλησπέρα, υπάρχει πουθενά επιλογή για να μην φαίνεται το 'λήψη πληροφοριών καιρου' στα notifications; Έτσι κι αλλιώς τον καιρό τον έχω εδώ και τέσσερα χρόνια στο fancy widgets που είναι άψογο και επειδή μπορείς να προγραμματίσεις διαφορά σημεία του όταν τα πατάς απαλλάσσεσαι και από 4-5 icons στην κεντρική επιφάνεια...
-
Παράθεση από GogoF: “Παράθεση από jgougos: “@GogoF Πάτα vol+ power το τηλέφωνο θα σβήσει και θα ανάψει μόλις ανάψει άσε το Power, σε λίγο θα είσαι στο twrp ” Περασα την ρομ εβγαλε και την μπαρα αλλα συνεχιζει να κανει επανεκκινησεις κολλημενο στο mi ” Πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις factory reset. Όταν γεμίζει η μπάρα και δεν μπαίνει στο UI κάποια εφαρμογή έχει πρόβλημα. Δοκίμασε όμως να κάνεις clear cache και dalvik από twrp>wipe>advanced wipe Και μαρκάρισμα dalvik και cache. Αν δεν πιάσει κι αυτό…
-
Παράθεση από Obiwan: “Παράθεση από argg: “ας ελέγξει κάποιος αν με αυτή τη rom τα flash drives αναγνωρίζονται κανονικά στην usb ευχαριστώ ” Major bug: οντως δεν αναγνωρίζονται flash drives, FAT32, OTG στο Kenzo μου. Μάλιστα δεν αναγνωρίζεται ακριβως το ίδιο flashακι, που χρησιμοποιήσα για να μεταφερω την 6.11.17 και το οποίο απο τοτε δεν αγγιξα!!! Με την 6.11.3 μια χαρα είχε αναγνωριστεί... ” Μόλις είδα τα μηνύματά σας, το δοκίμασα σε kenzo και hydrogen, παιζουν OTG και μέσα στο MiUI αλλά και στ…
-
Εντάξει η 6.11.17 για Hydrogen σκοτώνει, ότι καλύτερο σε ταχύτητα λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει και τον 820, 821 και απλά η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει. Έλεγα να σας στηλω screenshots όταν θα το έβαζα για φόρτιση (~20%) αλλά δεν κρατιέμαι, πάρτε τις στο 45%. Ελπίζω να μην σας κούρασα (τις έκανα όσο μικρότερες μπορουσα).
-
@GogoF Πάτα vol+ power το τηλέφωνο θα σβήσει και θα ανάψει μόλις ανάψει άσε το Power, σε λίγο θα είσαι στο twrp