Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 294.
-
Παράθεση από billfot: “Ολα καλα ας πουμε οι υπεραισιοδοξοι με τις τιμες. Με το τελωνειο τι παιζει.? Εκει θα παιχτει το παρτυ, τα xiaomi ειναι βουτυρο στο ψωμι του τελωνη ” Δεν υπάρχει τελωνείο λέει ο duang, στο κουτί γράφει τιμή -0€, δηλαδή του κάναμε χάρη, είναι σαν μια παραγγελία που έκανα για ένα tempered glass, που πρίν καν το στείλει ο Κινέζος μου στέλνει email, που ούτε λίγο ούτε πολύ, μου λέει ότι αν του έκανα άμεσα αξιολόγηση θα μου έστελνε και μία θήκη :-). Κοντεύει δύο μήνες και ακόμη …
-
Την βοήθειά σας παρακαλώ, εδώ και μερικές roms το Gmail δεν συγχρονίζει και το κάνει μόνο όταν μπω στην εφαρμογή και κάνω την κίνηση προς τα κάτω (αναγκαστικό συγχρονισμό).
-
Με την 7.5.11 στο gemini πήρα τα καλύτερα στατιστικά μπαταρίας με nougat... Ευχαριστούμε.
-
Πέρασε σε gemini & hydrogen.Το volte στο hydrogen OK στο gemini δεν μπορείς να επιλέξεις είναι ανενεργό. Ευχαριστούμε...
-
@balakof πήγαινε στις εφαρμογές και κάνε εκκαθάριση στα στα δεδομένα στο ' Google partner setup' δεν θαχεις μετά αυτό το πρόβλημα...
-
Παράθεση από sakismaf: “στο gemini δε μπορώ να ενεργοποιησω το volte, το έχει θολό ” και σε μένα
-
Μια χαρά η 7.5.4 στο hydrogen TNX
-
Πέρασα την 7.5.4 στο gemini. Υπάρχει ένα νέο συστημικό αρχείο με όνομα 'com.qualicomm.dti.telephony.vodafonpack' Τι ακριβώς κάνει;
-
@kostasab Δοκίμασε το Devcheck
-
@geoanto555 υπαρχει κάποιο link που να μπορώ να την κατεβάσω;
-
@geoanto555 για την αρίθμηση κανείς λάθος όμως. Αν υπάρξει επίσημη 3.1.0.3 πως κάποιος θα την ξεχωρίζει από αυτήν του miui.gr ;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jgougos: “Τι έχει ή 3.1.0.3 που προτείνεις; ” Έχει νεότερο κερνελ και εκτός ότι δουλεύει καλύτερα με τις νέες ρομ μπορεί να κάνει και reboot recovery. ” Μα και η 3.1.0.0 κάνει αυτό , το ότι οι roms δεν κάναν επανεκκίνηση σε recovery ή fastboot λύθηκε με το fix. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά άποψη μου είναι και γενικά ισχύει και στην ζωή ' if it works don't break it' Το να ονομάζονται twrp χρησιμοποιώντας την επίσημη αρίθμηση χωρίς να είναι επίσημη είναι λάθος. …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ngiannakos: “Σε kenzo όλα μία χαρά!!! ” Αν δεν άλλαξες το twrp με το νέο να το κάνεις...Λογικά μπήκε με την ρομ το 3,1,0-2 . Κατέβασε το 0-3.. ” Καλησπέρα Γιώργο, τσεκάροντας την επίσημη σελίδα του TWRP παρατηρώ ότι η τελευταία έκδοση για το kenzo ( και την οποία χρησιμοποιώ) είναι η 3.1.0.0. Με αυτήν πέρασα την 7.4.27 χωρίς κανένα πρόβλημα όπως και την προηγούμενη. Τι έχει ή 3.1.0.3 που προτείνεις;
-
Παράθεση από sourlas98: “Είναι μια άποψη αλλά το twrp σου λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις @jgougos ” μα είναι ήδη εγκατεστημένο! Και μάλιστα έχεις πάρει backup το σύστημα σου με αυτό πριν περάσεις την νέα rom. Με το να σου περνάει η νέα rom άλλο recovery , αν κάτι δεν πάει καλά έχεις πρόβλημα, πρέπει να περάσεις με fastboot ή με install τι προηγούμενο για να επαναφέρεις το σύστημα στην προ εγκατάστασης κατάσταση...
-
Περαστηκε μια χαρά σε gemini & hydrogen. Ευχάριστη η επιλογή να φλασαρεις ότι root εφαρμογή θέλεις ή καθόλου. Περιμένω κάτι αντίστοιχο και στο twrp recovery γιατί βαρέθηκα μετά από κάθε εγκατάσταση να φλασαρω το γνήσιο! Πέρα από το ότι το θεωρώ επικίνδυνο , δεν μ αρέσουν τα θέματα και γενικά οι χρωματιστοί (γούστα)...
-
Εχω την 7.4.20 σχεδόν μία βδομάδα σε gemini & hydrogen με superSU και μπορώ να πω εκ του ασφαλούς ότι πάει πολύ καλά και στα δύο με το πρώτο να βγάζει πλέον 24ωρες με δύο κάρτες sim, mifit και 4,5 ώρες SOT. Για το δεύτερο δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη γιατί το τρέχω αεροπλάνο και χρήση για σερφαρισμα επί το πλείστον, έκανε μία φόρτιση μέχρι τώρα στις 45 ώρες χρήσης με 30% υπόλοιπο και 5,5 ώρες SOT. Ίσως η καλύτερη rom από τα χριστούγεννα και μετά.