Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 294.
-
@gkalen μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με το twrp όπως με τα root αρχεία ώστε να μην φλασαρετε αυτόματα; Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η rom πρέπει να φλασάρει recovery...
-
@gkalen Χρόνια Πολλά sef...
-
@BanditGR παιζει, γιατί κάτι παρόμοιο έκανα σε mi5 και hydrogen, δηλαδή έκανα uninstall το magisk μέσα από την επιλογή που προσφέρει το πρόγραμμα, έκανε επανεκκίνηση και μετά έκανα επανεκκίνηση σε twrp και πέρασα su 2.79 όλα πήγαν μία χαρά.
-
@BanditGR σχετικά με τα δικαιώματα που με ρωτάς, τέτοιο κουφό δεν έχω ξαναδεί! Πριν τρέξω την εφαρμογή το έκανα copy στο backups folder. Μετα το τρέξιμο της εφαρμογής το σβήνω από το /sdcard. Προσπάθησα μετά να το κάνω copy σε άλλο folder, cloud , από το backups folder αλλα τίποτα. Το root φαίνεται ότι παίζει μία χαρά γιατί έκανα copy για δοκιμή στο /system/media/ άλλο bootanimation.zip άλλαξα μία χαρά τα δικαιώματα σε-rw-r--r-- Τέλος σ ότι αφορά την επιλογή για μη ανιχνευση του root από default…
-
Με την εγκατάσταση στο /sdcard/ μπήκε το magisk.zip που για κάποιο λόγο άγνωστο ενώ μπορώ να το κάνω del , copy μου βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε, όπου και να προσπάθησα , cloud, microsd, folder... συμβαίνει και σε άλλους; Και γιατί; Το root παίζει μία χαρά. Επίσης με το supersu το i-bank μου ζητούσε root δικαιώματα, τώρα με το magisk παίζει μία χαρά χωρίς να μου ζητήσει.
-
Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από jgougos: “Σε gemini και hydrogen περαστηκαν μία χαρά, αύριο σε kenzo ώστε να έχουμε και pc σε περίπτωση κλειδώματος του bootloader... Ευχαριστούμε ” το πιθανότερο πάντως είναι να μην σου κλειδώσει ” Χιλια δίκαια να έχεις, εγώ με το κινητό της κυράς μου Παρασκευή βράδυ δεν παίζω
-
Σε gemini και hydrogen περαστηκαν μία χαρά, αύριο σε kenzo ώστε να έχουμε και pc σε περίπτωση κλειδώματος του bootloader... Ευχαριστούμε
-
Παράθεση από mjts: “@jgougos ευχαριστώ για την απάντηση. Φαίνεται να δουλεύει η πρότασή σου (το κοιταξα με 2-3 επαφές). Σχετικά με τις rom υπάρχει καμία πρόταση? ” Αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα μείνε όπως είσαι. Παρακολουθώντας το φόρουμ σιγά σιγά θα σου μπεί το μικρόβιο όποτε θα έχεις πολλές επιλογές και φυσικά την εμπειρία.
-
Μια απορια, Στο gemini βάζοντας την 7.4.13 μου έβγαλε το playstore update για το su (δεν την έκανα). Στο hydrogen η αντίστοιχη rom δεν μου έβγαλε το playstore κάτι αντίστοιχο. Η ερώτηση μου έχει να κάνει και με το ότι το su δεν έχει αναβαθμιστεί από 12/2016 και είναι στην 2.79 ...
-
Παράθεση από sakismaf: “ - Τη πέρασα και γω στο gemini και πραγματικά πετάει ” για πεσμου βρε φίλε γιατί είμαι καινούργιος σ αυτό το κινητό τι sot βγάζεις; γιατί εδώ και να βδομάδα και μετά από fc δεν μου βγάζει μέρα με 3,5-4 ώρες sot.
-
Όλα οκ στο gemini. Ευχαριστούμε την ομάδα, Καλή Ανάσταση...
-
Παράθεση από maddoctor: “Υπόψιν, για όποιον δεν το ξέρει, το ίδιο ισχύει και Ελλάδα. Σε περίπτωση συστημένου, αποζημειώνεται μόνο ο αποστολέας φυσικά, 32€, τίποτα παραπάνω. Και ας γράφεις εσύ απ' έξω ότι έστειλες το μυθικό διαμάντι Pink panther. Πάλι 32€ θα πάρεις! ” Ως προς το ποιός πέρνει την αποζημιωση είναι έτσι όπως τα λες, για το ύψος της αποζημίωσης υπάρχει ασφάλεια δηλωμένης αξίας, που για τα ΕΛΤΑ courier αν θυμάμαι καλά στην δική μου περίπτωση ήταν 299€ ανά αποστολή.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από omegagr: “Καλησπέρα πηρα το redmi 4a για την γυναίκα μου και μόλις το άνοιξα μου έβγαλε αναβάθμιση στην global 8.2.6. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader. Είναι εντάξει αυτή η rom για να της την αφήσω; ” Εφόσον σου έκανε αναβάθμιση στην επόμενη Version, η συσκευή σου φοράει την original Global Stable ROM. Μου κάνει εντύπωση πως αναφέρεις ότι έχει ξεκλείδωτο bootloader. Από που πήρες την συσκευή σου ? ” Ενα που μου ήρθε και μένα τ…
-
Μια καλή ιδέα είναι να πούμε στους Κινέζους να βάλουν και μία ακόμη επιλογή, όπως load app... ή ακόμη καλύτερα multi window mode
-
Παράθεση από blackm76: “Παράθεση: “@soug πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>πλήκτρα>ΜΑΚΡΥ ΠΑΤΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΟΘΟΝΗΣ>αρχική οθόνη και επέλεξε εκκίνηση γρήγορης αναζήτησης. Εγώ δεν έχω αυτήν την βλακεία της google που σου τρώει μπαταρία για βλακείες... ” παιδια εγώ πού έβαλα εκκίνηση γρηγορης εκκίνησης βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.μονο άμα βάλω καμία δέν έχω πρόβλημα.διορθωνεται αυτό; ” Δύο λύσεις αν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της google βρε στην στις εφαρμογές και και κάνε καθαρισμό δεδομένων…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από vasilakis1: “αν κάνω φορμάτ data και επειδή δεν έχω sd πως θα κάνω install το αρχείο; επίσης, εγώ μέχρι τώρα πατούσα advanced wipe και επέλεγα dalvik,data,cache ” Θα κάνεις αμέσως μετά reboot σε recovery και mount data και θα μπορείς να περάσεις το αρχείο μέσω MTP σύνδεσης από το PC. ” Ή με ένα OTG usb stick...
-
@soug πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>πλήκτρα>ΜΑΚΡΥ ΠΑΤΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΟΘΟΝΗΣ>αρχική οθόνη και επέλεξε εκκίνηση γρήγορης αναζήτησης. Εγώ δεν έχω αυτήν την βλακεία της google που σου τρώει μπαταρία για βλακείες...