Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 294.
-
Μετά από 5 αγορές κινητών και καμιά 30αριά άλλες με αξεσουάρ, έφαγα την πρώτη !!! Xiaomi mi5 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-02-2017 23:31 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-03-2017 08:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 01-03-2017 08:48 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 01-03-2017 08:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 01-03-2017 08:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
-
@BanditGR Καλά έκανες. Εγώ που την έβαλα και την κράτησα ήταν μόνο για το GPS, έχασα σχεδόν 40min σε sot από φόρτιση σε φόρτιση στο hydrogen.
-
Παράθεση από gripas4: “Έχει κανείς πρόβλημα με αυτόματη περιστροφή οθόνης; Γιατί σε Kenzo η οθόνη δεν γυρνάει με τίποτα. ” Δεν υπάρχει σαν πρόβλημα στο δικό μου kenzo, φοράω την 7.3.9 που δεν μπαίνει σε TWRP από power button. Δεν γυρίζω σε 7.3.2 γιατί αυτή είχε σοβαρό πρόβλημα με το GPS. Η τελευταία λοκαρει άμεσα ακόμη και σε κλειστό χώρο.
-
Πέρασα την fix στο Kenzo. Δεν παίζει το WiFi. Τα DATA παίζουν. Δεν δοκίμασα τίποτα άλλο γιατί γύρισα στην 7.3.9 που δεν είχε κανένα πρόβλημα εκτός ότι δεν έμπαινε σε recovery από το power button.
-
Μόλις πέρασα την νέα έκδοση 3.1.0.0 του TWRP στο kenzo. Υπάρχει κι εδώ η επιλογή για firmware backup όπως και στην 3.0.3.0 για το hydrogen... TWRP v3.1.0 Change-log 1. vold decrypt on a few select HTC devices, TWRP will now attempt to use the system partition’s vold and vdc binaries and libraries to decrypt the data partition (nkk71 and CaptainThrowback) 2. adb backup to stream a backup directly to or from your PC, see documentation here: ADB: Add adb backup for TWRP. · omnirom/android_bootable_…
-
@MIUI_ART δεν το θεωρώ σημαντικό, σίγουρα ζεις και χωρίς αυτό απλά το ανέφερα. Πάντως αυτή η rom φαίνεται και στα δύο κινητά ότι είναι πολύ καλύτερη από την 7.3.2 Ευχαριστώ...
-
Περάστηκε σε kenzo & hydrogen. Είναι εντυπωσιακός ο χρόνος που χρειάζεται να λοκαρει το GPS ακόμη και σε κλειστό χώρο. Στην 7.3.2 ήθελε πάνω από 30 sec. Στο kenzo πατώντας το power button και επιλέγοντας recovery , έκανε επανεκκίνηση το σύστημα (το δοκίμασα τρεις φορές). Για να πάρω ένα twrp backup αναγκάστηκα να κάνω απενεργοποίηση και στην συνέχεια με power + volume+ μπήκα κανονικά.
-
Παράθεση από pavlosGr: “να ρωτησω ο bootloader σιγουρα κλειδωνει απο μεταβαση android 6 σε 7 η υπαρχουν πιθανοτητες να κλειδωσει ?αν ισχυει το δευτερο τοτε ισως ειμαι τυχερος δυο φορες ρωταω διοτι εγω δυο φορες πηγα απο το 6 στο 7 και επεστρεψα παλι στο 6 και οσες φορες και αν το κοιταξα μεσω fastboob ειδα οτι δεν κλειδωσε ο bootloader στο mimax hydrogen ” Ουτε και στο hydrogen μου (mimax) κλείδωσε αν και γύρισα στην 6.12.22 κανά δυό φορές επίσης.
-
καλή τύχη ...
-
@BanditGR και σε μένα παίζει...
-
@dnomikos Δεν κατηγορώ την προσπάθεια σας. Απλά είναι απαράδεκτη η μετάφραση. Πχ. η επιλογή 'Εφαρμοφές' είναι 'Εγκατεστημενες εφαρμογες' Πέρασα την mi-globe για να ανεβάσω screenshots όπου εκεί έχουν μία πιο 'συντηριτικη' προσέγγιση... Αν μπορείτε πάντως διωρθωστε...
-
Οι μεταφράσεις που γίναν στο kenzo είναι για κλάματα. Μέχρι τώρα δεν είχα δώσει πολύ σημασία (είναι της γυναίκας μου). Ευτυχώς στο Mimax (δικό μου) ακολουθούν περισσότερο τις CM μεταφράσεις. Αναφέρω μερικές: Φλας ειδοποίησης, Προσωπικό σημείο πρόσβασης, System apps updater, Mi Mover, κτλ
-
Πέρασε σε kenzo, ευχαριστώ πολύ.
-
Off Topic ίσως όμως και Όχι! Σήμερα παρέλαβα ένα mi band 2. Πέρασα την mi fit στο mimax (hydrogen) και μετά από 6-7 προσπάθειες συνδέθηκε στο mi account (επιτέλους) έλα όμως που δεν έβλεπε το πρόγραμμα (αποσυνδεδεμένο φαινόταν στο Bluetooth). Τέλος πάντως κάτι έπρεπε να σπάσω σήμερα αλλά στο τσακ μου έρχεται η ιδέα ΝΑΤΟ βάλω στο Sony Z3 Compact. Το mi fit συνδέθηκε στο mi account άμεσα όταν λέμε άμεσα, άμεσα. Έγινε paired κατέβασε δύο firmware ασαπ και δουλεύει τέλεια. Σε 3-4 μέρες θα μου έλθει …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από jgougos: “Μολις πέρασα την 27.2.24 στο kenzo. Η Πολωνία επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση και το '/δ' δεν άλλαξε σε '/s' στην notification bar που δηλώνει την ταχύτητα σε seconds. ” Οι μεταφράσεις των XTRVBeta2 (Global source) δεν είναι δικές μας. Μπορείτε να ζητήσετε / προτείνετε διορθώσεις ή να βοηθήσετε και σεις την ομάδα που κάνει τις μεταφράσεις εδώ. ” Για την ηλικία μου είναι δύσκολο να μπω σ' αυτήν την διαδικασία να μάθω την δομή της ROM. Όχι ότι δεν π…
-
Μολις πέρασα την 27.2.24 στο kenzo. Η Πολωνία επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση και το '/δ' δεν άλλαξε σε '/s' στην notification bar που δηλώνει την ταχύτητα σε seconds.
-
Η λειτουργία (ίσως η σημαντικότερη) να χωρίζει την οθόνη σε δύο για να τρέχεις δύο εφαρμογές (την δοκίμασα σε lineage os και μ άρεσε) πως γίνετε στην nougat του mi max; Δεν πιστεύω ότι δεν έχει γίνει ' implemented'!!!!
-
Καντε ένα Google 'camera 2 API miui' υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο XDA. Βασικά θα αναβαθμίσετε τις manual λειτουργίες. Αποτι ειδα υπάρχουν για κενζο οδηγίες, mi4c...
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@pit_hal αν τη βάλεις κάνε ένα nandroid backup να είσαι καλυμένος για ότι τύχει.. ” Δεν αρκεί το nandroid μονο,αν για κάποιο λόγο το κάνεις restore , χρειάζεται μετά να κάνεις install και την 7.2.16/17 (δεν είναι πρόβλημα) για να επανέλθεις στην συμπεριφορά την παλιά...