Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 294.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από apsogos4ever: “Θέλω να αναφερθώ σε κάτι το οποίο δεν είναι και απόλυτα σημαντικό... Antutu 10.000 κατω απο προηγούμενες εκδόσεις... Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Στο hydrogen με την 7.2.17 έβγαλε 83.000 και με την 7.2.23 66.000 .Το lagάρισμα είναι συνεχές ” Ρε παιδια για τέτοιες διάφορες 10.000 και άνω χιλιάδες στο antutu μήπως παίζει κάτι; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Είναι ένας τρόπος επιβεβαίωσης όταν βλέπεις ότι το …
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Θέλω να αναφερθώ σε κάτι το οποίο δεν είναι και απόλυτα σημαντικό... Antutu 10.000 κατω απο προηγούμενες εκδόσεις... Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Στο hydrogen με την 7.2.17 έβγαλε 83.000 και με την 7.2.23 66.000 .Το lagάρισμα είναι συνεχές
-
Εχω ένα θέμα με το gmail: Όταν κάνω TWRP restore και δεν καθαρίσω τα δεδομένα του προγράμματος (gmail) όλα τα μηνύματα που στέλνω κολλάνε στα 'προς αποστολή' .Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα;
-
Παράθεση από basnikol: “Σε Mi max pro 64gb δεν βλέπει τα 5 ghz wifi δίκτυα. Δεν είδα να το αναφέρει κανένας άλλος. Θα διορθωθεί σε νέα update; ” Στο mimax 3,32 (hydrogen) συνδεομαι μία χαρά σ ένα Asus ea-n66 στα 5ghz μία χαρά.
-
@bandit Έχω την εντύπωση ότι με το MIUI optimization στο off έχω πιο γρήγορη απόκριση, έχω ίσως λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας που οφείλεται σίγουρα στο mifit που πέρασα χθές και όχι στην επιλογή αυτή γιατί αυτό το ρημάδι τρέχει συνέχεια
-
Υπαρχει στο "Επιλογή για προγραμματιστές" το "Επιλογή βελτιστοποίησης MIUI" Γνωρίζει να που πει κανείς τι ακριβώς κάνει; Παρατήρησα μόνο ότι αλλάζουν το πώς σου δείχνει τα στατιστικά μπαταρίας. Επίσης η επιλογή "Βελτιστοποίησης μνήμης συστήματος" έχει τέσσερις επιλογές ανενεργό εως μέγιστο με προεπιλεγμένο το μεσαίο.
-
@bandit @gkalen Θέλω να συμφωνήσω απόλυτα με τα μηνύματα σας που αναφέρονται στο nanroid backup με το twrp. Θέλω να συμπληρώσω μόνο μια νέα επιλογή που έχει το 3.0.3.0 για το Hydrogen και ίσως και για άλλα κινητά, που δεν θυμάμαι να υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις (ίσως να μην το είχα προσέξει), Υπάρχει δυνατότητα να πέρνεις backup και το firmware.
-
Κάτι για τους ψειριάριδες σαν και μένα Στο kenzo στην γραμμή καταστασης>ταχύτητα σύνδεσης η ένδειξη φαίνεται 'νουμεροKήM/δ' Το δ πρέπει να ξανάγινε s. Ευχαριστώ
-
Πέρασα την 7.2.16 πάνω στην 6.12.22 στο Hydrogen. Δεν δουλεύουν τα camera Modes HTT και Πανόραμα. Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα υπάρχει επίσημο 3.0.3.0 TWRP και στην ROM περνά το 3.0.2.0
-
Στο επίσημο site του TWRP υπάρχει η 3.0.3.0 για το Hydrogen. Την πέρασα και δεν βλέπω κάτι το παράξενο.
-
Παράθεση από gkalen: “Ίσως αυτά ( ΗΗΤ και Πανόραμα )δεν δουλεύουν ακόμα από sources ?? Αν μπορεί κάποιος ας ενημερώσει γι'αυτό . EDIT Απ'οτι είδα το πρόβλημα με HDR και Πανόραμα υπάρχει και στην eu , αν υπάρχει και στην china τότε θα έρθει η λύση από sources .. ” εντάξει, προσωπικά δεν χάλασε και ο κόσμος Γιώργο, εγώ την κρατάω γιατί η απόκριση στο πάτημα της οθόνης ήταν κάτι που με βασάνιζε σ όλες του 2016 και εδώ είδα διαφορά.
-
@MIUI_ART Πέρασα την νέα rom με τις διορθώσεις στο Hydrogen : 1. Από 6.12.22>7.2.9 2.Απο παλιά 7.2.9>7.2.9 και στις δύο περιπτώσεις τα Camera Modes HHT και Πανόραμα είχαν την ίδια συμπεριφορά με την παλιά 7.2.9 με έξοδο από την εφαρμογή με Error.
-
@maddoctor αυτήν την απορία έχω και γω, στο Hydrogen έχω καλύτερη απόκριση στο πάτημα της οθόνης πιο γρήγορη αίσθηση που στο AnTuTu ερμηνεύεται με πάνω από 5% καλύτερο σκορ. Στα μείον τα Modes της Camera HHT και Πανόραμα που δεν παίζουν και λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας όταν είναι σε αδράνεια. Κανένα άλλο πρόβλημα.
-
Αφορά χρήση μπαταρίας σε MiMax Hydrogen με την Νέα Nougat 7.2.9 . Ίσως τα στατιστικά να ήταν ακόμη καλύτερα γιατί πήρα και ένα twrp backup που μάλλον δεν απεικονίζει.
-
Μπορεί να είναι φρέσκια η 7 Nougat στο MiMax Hydrogen αλλά ήδη είναι 5% πιο γρήγορη, που φαίνεται και στο μάτι χωρίς κάποιο Benchmarking. Το απόγευμα θα ανεβάσω στατιστικά μπαταρίας (πάει καλά)...
-
Παράθεση από Mikentag: “βλεπετε καμία διαφορά με την 7 γιατί πραγματικά ακούω χειρότερα από ότι καλύτερα .. με λίγα λόγια γιατί κάποιος να πάει σε 7 ? ” Είναι πιο ελαφριά, θα έχει καλύτερη διαχείριση της μνήμης, μπαταρίας σίγουρα, πράγμα που το είδα από την πρώτη μετά αν και σε κατάσταση αδράνειας δεν είναι ακόμη στα επίπεδα της 6. Λίγα bugs θα διορθωθούν, από εμάς εξαρτάται άλλωστε οι περισσότεροι την χρησιμοποιούμε τόσο πιο γρήγορα θα εμφανίζονται. Εγώ κρατάω ατή στιγμή 2 πράγματα μπαταρία και…
-
@MIUI_ART Αυτά τα δύο Modes στην Camera δεν παίζουν. Φαίνεται ότι στο Πανόραμα έχει πέσει κατάρα μιας και σε καμία Lineage 14.1 παίζει. Εκεί όλοι φοράνε Google Camera που είναι η μόνη στην οποία παίζει το Πανόραμα
-
@apsogos4ever @petrosarfaras Στην 6.12.22 δεν είχα πρόβλημα... Δέστε λίγο το μήνυμα 89 σ' αυτήν την ενότητα έχω ανεβάσει δύο screenshots, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
-
Έχεις κάνεις πρόβλημα εκτός από μένα στην Camera στα Modes HHT και Πανόραμα με την 7.2.9 Nougat στο MiMax (Hydrogen) ;;;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Εδώ και 8 ώρες έχει κολλήσει η μπαταρία στο 50% ” Αν είναι κι αύριο στο 50% το αγοράζω όσο όσο Κώστα