Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 294.
-
@MIUI_ART Πέρασε το νέο TWRP στο Hydrogen μέσω Install από το παλιό. Δεν βλέπω καμία οπτική διαφορά ούτε άλλαξε το νούμερο έκδοσης μιας και παραμένει 3.0.2.0, να υποθέσω ότι πέρασε σωστά, Πήρα και ένα backup με αυτό. Πάντως όπως είχα πει και σε προηγούμενο μήνυμα ούτε το παλιό είχε πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα υπάρχει σε δύο Modes της Camera (HHT & Πανόραμα). Έχω πάθει πλάκα όμως με το ποσό καλή είναι η διαχείριση της μπαταρίας.... Ευχαριστώ.
-
Η μπαταρία για το Hydrogen φαίνεται προς το παρόν σούπερ... Εχουν πρόβλημα δύο Modes στην Camera στο HHT βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στο πρώτο screenshot, και στο πανόραμα κρασαρει τελείως...
-
@gkalen Το ξέρω για μένα το λες 'τυχεροί είστε που ανοιξε χωρίς FC
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για τις Νέες NOUGAT (Android 7) ROM, ίσως χρειαστεί και νέες Version του TWRP Recovery. Είναι οι πρώτες ROM και όπως γνωρίζετε είναι ακόμη σε PRE-Beta στάδιο. ” Στο Hydrogen το 3.0.2.0 δεν έβγαλε τέτοιο θέμα (έτσι πιστεύω). Έχει lags βέβαια, αλλά γι αυτό ίσως φταίω εγώ μιας και δεν έχω κάνει FR από τον Οκτώβριο. Σε καμία 20 άρια μέρες θα κάνω όταν θα παραλάβω ένα mi5 3,64
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πέρασε μια χαρά στο Hydrogen. Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης δύο παράξενα που θα δείτε στις συννημένες φωτός, unmount of /system failt no such... και στο τέλος E: unknown command [[] Συνεχίζει να υπάρχει στην διαδρομή Πρόσθετες Ρυθμίσεις >Προσβασιμοτητα>Ασφάλεια>Προσβασιμοτητα (επιλογή για ενεργοποίηση) κάτι κινέζικο. Τέλος ο bootloader δεν κλείδωσε :good:
-
@BanditGR και σε μας που πέρνει; Θα μας κλειδώσει τον bootloader ακόμη και αν βάλουμε την xtvr; Το να ξεκλειδώνει ο bootloader με Fastboot δεν θα με ένοιαζε καθόλου στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, θα μπορούσα εύκολα να γυρίσω στην 6.12.22 για το Hydrogen που είναι εξαιρετική.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@jgougos στις xiaomi μόνο miui xtvr rom.... ” Το κείμενο είχε ένα ερώτημα για τους devs Γιάννη, που αναφέρω το πρόβλημα αργής ή αστοχής απόκρισης όταν πατάς στην οθονη του Hydrogen. Πράγμα που πρέπει να διορθώνεται λογικά αφού στην δοκιμή που έκανα στην 14.1 δεν υπήρχε. Ούτε υπάρχει προβληματισμος τι Rom είναι καλή και τι όχι. Οι προτεραιότητες που θέτει ο καθένας χωριστά μετράνε...
-
Αυτό να μην έχω φλασαρει rom για 40 μέρες πρέπει να τελειώσει λέω για το Hydrogen!!! Δεν άντεξα άλλο πήγα και του έβαλα Official Lineage OS 14.1 Μια χαρά ήταν στο σπίτι, ή χρήση και απόκριση στο άγγιγμα της οθόνης σε κορυφαίο επίπεδο (στο miui το μόνο μου παράπονο) σχεδόν σαν Sony z1c, z3c, z5c με την επιλογή 'λειτουργία χρήσης με γαντια' στο on.... Μετά λέω δεν πάω και μια βόλτα; data connection γιοκ!!! Ξαναβάλω Την 6.12.22 ΑΛΛΑ αυτό με την απόκριση με το πρώτο άγγιγμα την οθόνη ειδικά όταν μαρ…
-
@gkalen Εγώ πάλι εδώ και χρόνια πριν καν βάλω κάποια MIUI ROM έχω το 'ExDialer' που βασίζεται πάνω σε MIUI που γυρίζει σ ότι γλώσσα θες ανεξάρτητα τι δηλώνεις στην Rom. Έχω προσπαθήσει αλλά είναι αδύνατον να ζήσω χωρίς αυτό, μέχρι που το έχω αγοράσει για δύο accounts! (donate)....
-
@sourlas98μια και ανέφερες το mi5s φιλε στο προηγούμενη μήνυμα, μήπως γνωρίζεις τι προστασία έχει η οθόνη του; Ψάχνοντας σχεδόν παντού δεν βρήκε κάτι σχετικό σε αντίθεση με το mi5 που παει καλά και σε custom roms. Σκεφτομαι για να πάρω ενα απο αυτά τα δύο σε αντικατάσταση του sony z3c, αν μέχρι τοτε δεν βγει κάτι που διάβασα πριν κανένα μήνα για mi s στις 4,6'
-
Παράθεση από MindMaker: “Ναι συγνώμη παιδιά ξέχασα να το αναφέρω αυτό: Κάνω μεταφορά απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ στην ΚΑΡΤΑ SD!!! Μήπως είναι αυτό το θέμα λόγω Android 6.0 και των περιορισμών που έχει; ” Όπως σου εξήγησα σε προηγούμενο μήνυμα αν θες αμέσως να βλέπεις τα αρχεία στην νέα τους θέση θα πρέπει να τρέχεις το service που κάνει media scan αμέσως με το που κάνεις move τα αρχεία. Υπάρχουν πολλά που θα σου κάνουν την δουλειά απλά playstore Search 'media scan' Πάρε και μία περιγραφή από ένα από αυτ…
-
Παράθεση από MindMaker: “Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό το bug μόνο στη δική μου συσκευή όπως λες. αφού την ίδια έκδοση αναβαθμίζουμε όλοι εδώ. Και δεν εγκαθιστώ κάτι άλλο μέσα στο σύστημα... περίεργο! ” Δοκίμασε μόλις παρατηρείς το πρόβλημα να κάνεις επανεκκίνηση και δες αν συνεχίζει μετά το πρόβλημα. Αν συνεχίζει το πιο πιθανό είναι όταν η μεταφορά γίνεται από εσωτερική μνήμη rom σε sd. Δοκίμασε τότε κάποιο πρόγραμμα mediascan... Ίσως να υπάρχει ασυμβατότητα αν ισχύει κάτι τέτοιο με τη…
-
Περάστηκε σε kenzo η 7.1.19 όλα φαίνονται μια χαρά, το πρόβλημα που υπήρχε στο apn να χάνει το πρωτόκολλο δεν παρουσιάστηκε αυτή την φορά, η μπαταρία δείχνει ότι δεν έχει προβλήματα μιας και σε 13 ώρες σε αδράνεια έχασε μόνο 3%, με το messager του Facebook να πέρνει την περισσότερη ενέργεια.... Πολύ κρύο στην Πολωνία ακόμα
-
@gkalen Θυμάσαι φίλε που κάναμε μια κουβέντα για το ES File Explorer που δεν έπαιζε σαν rooted στο kenzo και Hydrogen; Έβγαλε την 1.0.8 από προχθές και πλέον παίζει και rooted
-
Εγώ από τότε που πήρα το kenzo και το Hydrogen περνάω από αρχες Νοεμβρίου κάθε βδομάδα μόνο roms του Ελληνικού forum. Factory Reset Και format system, data έκανα μόνο όταν πέρασα thunder στο kenzo (της γυναίκας μου) υπάρχει το mab.apk στο Hydrogen όχι. Επιβεβαιώνω ελέγχοντας το system.img της 7.1.12 ότι το αρχείο δεν είναι μέσα. Άρα πέρασε πιθανόν με κάποια beta1 από λάθος.
-
Είναι στο kenzo σίγουρα στο forum λένε ότι και που την σβήνεις ξαναβγαίνει, η λύση είναι freeze με Titanium backup μάλλον...
-
1. @gab 2. @tragos
-
Παράθεση από gab: “Πριν λίγο πέρασα την ρομ στο redmi note 3 και βλέπω 1εφαρμογη (mab.apk) να έχει εγκατασταθεί χωρίς να την έχω βάλει εγώ. Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό και έχει πάρει δικαιώματα σχεδόν γιά τά πάντα και αν τήν έχετε στά redmi note3 οι υπόλοιποι? ” Διάβασε εδώ... mab 1.1.1 - App - Xiaomi MIUI Official Forum
-
@mparaxir Πριν από μερικά posts ο @gkalen σας εξήγησε τι πρέπει να κάνετε wipe. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα factory reset είναι αρκετό γιατί συνήθως η κάθε rom κάνει format το system folder πριν την έγκατασταση. Οπότε σαν developer κάτι παραπάνω ξέρει ως προς την δομή της rom.... Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε κι αυτό από το twrp Team. What should I wipe in TWRP?