Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-90 από 90.

• Επιλογή κινητού

pelemponis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κινηταρα.. και πραγματικα θα το ηθελα!!! Αλλα.... υπαρχει και το αλλά... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟ... Οποτε απορρίπτεται...

• ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!

• Επιλογή κινητού

Μήνυμα

H xiaomi εχει βγαλει καποιο κινητο σαν το samsung S7 που δεν εχει καθολου πλαισιο πανω και κατω στην οθονη?

• Αν παραγγειλω κατι απο το banggood τι πρεπει να επιλεξω για να μην κολησει στο τελωνειο? Μιλαμε για αγορα εως 140 το πολυ.. Ενδεικτικα το banggood δινει τις παρακατω επιλογες...\Users\smpilalis\Desktop rsGsi4P.png

• Ξερω οτι υπηρχαν και υπαρχουν πολλα προβληματα με παραγγελιες απο Κινα τον Αυγουστο και τον Σεπτεμβριο, απο Οκτωβριο και μετα ειναι πολυ καλυτερα γιατι εβαλαν ολα τα ασιατικα site την επιλογη που με 20€ παραπανω ουσιαστικα πληρωσες και το τελωνειο και ερχεται στο μπαμ..αλλα δεν ξερω αν και η επιλογη με τα 5 η 6 € παραπανω που ερχεται μεσα σε μια εβδομαδα αν περναει το τελωνειο η εκει σου ζητανε κανα 40αρι για να ξεκολλησει...

• Με ποια εντολη απο τις 2 που γραφω το παραγγειλες? Η το αφησες να ερθει free?

• Σκεφτομαι να παραγγειλω το Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet - INTERNATIONAL VERSION 3GB RAM 32GB ROM, απο το gearbest, ειναι σε αρκετα καλη τιμη στα 127€, αλλα για να μην φαει κανενα κολλημα στο αεροδρομιο πρεπει να κανω καποια επιλογη αποστολης στο gearbest.. επειδη δεν ξερω ποια ειναι η σωστη που αν πληρωσεις κατι παραπανω ουσιαστικα πληρωσες για το τελωνειο..σας παραθετω τις επιλογες... Shipping Cost: €6.34to Greece Via Expedited Shipping (3 - 10 business days) ή Shipping Cost: €23.92to Greece…

• Επιλογή κινητού

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Το redmi note 4 με snapdragon επεξεργαστή είναι σχετικά καινούργιο, εάν βρεις όμως redmi note 3 pro μεταχειρισμένο χωρίς προβλήματα στα εκατό ευρώ , χτύπα το. ” Σου εχω στειλει pm για να δεις και να μου πεις...

• Επιλογή κινητού

Μήνυμα

Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.. οντως ετσι ειναι απλα εχω ακουσει πολυ καλυτερα λογια για το note 3 παρα για το 4 ...

• Επιλογή κινητού

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους!!! Ειμαι νεος στο φορουμ, οποτε εχω και μια ευλογη απορια σχετκα παντα με κινητα xiaomi... Ειμαι στην φαση να πουλησω ενα Oukitel K6000 που εχω γιατι θελω να παρω xiaomi και ειμαι σε φαση...να παρω το redmi note 3 32gb/3ram η το redmi note 4 32gb/3ram ? Το πρωτο εχει τον snapdragon 650 και το 2ο τον 625 ...κατα τα αλλα μικρες ακομα διαφορες... Θελω να μου πειτε γνωμες πιο απο τα 2 θα επιλεγατε και γιατι... Τελος αν υπαρχει θεμα με γνωμες για κινητα ζηταω συγνωμη αλλα γραφτηκα …