Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Black Jim: “Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα. ” ο οδηγός αυτό που εχει αναρτηθεί στο φόρουμ (ξεκλειδωμα κ.α.) ειναι για να μπορέσετε να βαλετε την GTV.Αν ήθελες να βάλεις την κινέζικη ROM τότε δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις τον οδηγό. Υπόψιν ότι θα εχεις μονο αγγλικά και κινεζικα με μία china rom Στην εικόνα δεν φαίνεται να κολλάει σε κανενα update ” ναι αλλά για να το ξεκλειδώσω ο οδηγός λέει πρώτα να βάλω τη…
-
Καλησπέρα σε όλους. Το κινητο το ειχα αγορασει απο vickmall και ειχα γραψει να μου κανει root και να μου περασει την ελληνικη γλωσσα. Τα στοιχεια του κινητου μου ειναι στις εικονες απο κατω. Επισης το κινητο το παρελαβα και με την εφαρμογη kingroot η οποια δουλευει κανονικα. Ακομα πηγα να το ξεκλιδωσω ακολουθοντας τον οδηγο του φορουμ (εχω παρει εγκριση). Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα. Δεν ξερω τι να κανω. Θελω να βαλω την καιρουρια stable …
-
Stable ή GTV
ΜήνυμαΣτο σωστό τοπικ δεν είμαι; Αφού έχω το redmi note 3
-
Stable ή GTV
ΜήνυμαΔεν ξερω τι εχω. Το κινητο το ειχα αγορασει απο vickmall και ειχα γραψει να μου κανει root και να μου περασει την ελληνικη γλωσσα. Τα στοιχεια του κινητου μου ειναι στις εικονες απο κατω. Επισης το κινητο το παρελαβα και με την εφαρμογη kingroot η οποια δουλευει κανονικα. Ακομα πηγα να το ξεκλιδωσω ακολουθοντας τον οδηγο του φορουμ (εχω παρει εγκριση). Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα. Δεν ξερω τι να κανω. Θελω να βαλω την καιρουρια stable αλλ…
-
Stable ή GTV
ΜήνυμαΜηπως υπαρχει και θεμα πως να βαλω την stable στο κινητο μου;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπερα πήρα την έγκριση για unlock. Ξεκίνησα να ακολουθώ τον οδηγό κατεβάζοντας της developer rom της Κινας. Την έβαλα στο κινητό και όταν πάω να την περάσω κολλάει το update σε αυτό το σημείο και μετά κλείνει η εφαρμογή. Δείτε την εικονα. Τι να κάνω; Ευχαριστώ.
-
Stable ή GTV
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολος θα ηθελα να ρωτησω ποια ρομ να βαλω, την stable ή την gtv; Τι διαφορες εχουν και ποια ειναι καλυτερη(ποια δηλαδη εχει περισσοτερες λειτουργιες και ειναι ποιο γρηγορη). Επισης οδηγο για να βαλω την gtv βρηκα ενω για την stable οχι. Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας. Παρεμπιπτοντως μολις το θα κανω unlock στη συσκευη μου.
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλη τυχη σε ολους
-
AD BLOCKER
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την απάντηση
-
AD BLOCKER
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους υπαρχει καμια εφαρμογη να απενεργοποιει τις διαφημισεις απο το κινητο. Ιδικοτερα απο το μαμησιο browser(chrome); Ευχαριστω.
-
Καλημερα σε ολους. Μπαινω στο google play και παω να κατεβασω μια εφαρμογη. Εχω συνδεθει με τα δεδομενα οχι με wifi. Οταν παω να κατεβασω την εφαρμογη ξετσεκαρω την επιλογη που λεει για ληψη μονο μεσω wifi αλλα και παλι δεν με αφηνει να την κατεβασω και λεει "αναμονη για wifi". Εχω 6 γιγα για internet και δεν με αφηνει να κατεβαλω μια εφαρμογη 40mb. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπερα εκει που λεει περιγραφη με 10 λεξεις εβαλα και μου βγαζει σφαλμα γιατι;
-
Δεν ξερω τι ειναι το merge. Αυτο που εκανα παντως ηταν να μπω και να διαγραψω οτι επαφες ειχαν περαστει στο google και να περασω παλι το vcf αρχειο μου και απο την ωρα που το εκανα δεν εχω κανενα προβλημα οσους και συγχρονισμους και ας εχει κανει. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας.
-
Και απο εμένα ένα like
-
Μια και απο εμενα BlackJim4