Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 507.

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από doctor13: “Καλησπερα , δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά επειδή εγώ εχω κάνει dispute στο paypal & έχω 1 ημερομηνία έως 11 Ιουνίου . Θα ξαναστείλω μνμ στο paypal & θα προχωρήσω σε claim . Δεν έχω tracking . Οσων αφορά την τράπεζα πήγα στην κοπέλα που με εξυπηρετεί & της ανέφερα το πρόβλημα & μου είπε να στείλουμε email στο τμήμα που ασχολείται . Δεν γνώριζα ότι θα δημιουργήσει προβλήματα. Πήγα όμως την Παρασκευή επειδή είχα & αλλά θέματα & της ανέφερα ότι μου έστειλε μνμ το…

• Παράθεση από akisjes: “Καλησπέρα έστειλα πριν από λίγες μέρες ένα κινητό λόγο βλάβης στην Κίνα και την ίδια μέρα( 26-5-2017)έστειλα στο pay pal αίτημα για τα έξοδα ταχυδρομείου με φωτό από την απόδειξη και το δέμα με κολλημένο το tracking .Τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμη και μου έχει έρθει μόνο αυτό το mail πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;7e49751d09ac982dd49613496925c18c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Περιμένεις, θα σου έρθει e-mail ότι μπήκαν τα λεφτά. Από όσο θυμάμαι…

• ...66010615315d956a19e4c533c1b597d7.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• ...40d8ba1d84a28fdc2630bda0f782caac.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• @cloudffvll εσένα η υπόθεση έχει προχωρήσει σε claim. Οπότε περιμένεις να διερευνήσει την υπόθεση το PayPal και να βγάλει την απόφαση. Απλώς να παρακολουθείς τα e-mail γιατί μπορεί να σου ζητήσουν επιπλέον πληροφορίες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από doctor13: “ * NI0dmSkfdzCAp9k5zbDGU4ZLNXbBmhV7EXqMYKPT4gND3c9XaaxuNla3XZhg23sU0jzrxgvaV0mPDJLJkG0Na8D2jBl-DFNqyxEzSFXcgVYJV9YNvSDO85xtWc_sUg=s0-d-e1-ft * -V38-OzMhKQsdEhgNwXED0HjBHCmKGXH_Xz5v6uR6l91EsGA5B-yq2sbrz-hy0Rhcnc2Shq3x9jCpfDmHi6nSZ6S49m573om=s0-d-e1-ft YmPgCdhs1ZVDJ1mB-Hmi7SXyWAroB_Yb42Ni0RK3A_PpC0SLQdIk8GA3RiGAKIcUlc_KDoHRgBf2f7GuCfZU-G4RgXh62LW2SYSUoQsQjDUpvQIHHOOu1XeUsyXXOkEB=s0-d-e1-ftBX_UYOdEXDuaIHV5NXtBjScTfR4xwoq3Gg9DEYItwE4JngiDPBLiotfH5iN9FPjAfTA4BBEhdFkb_ic_WCtV1X…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από doctor13: “καλησπερα μου ήρθε μνμ από το paypal ώστε να ενημερώσω την Τράπεζα που έχω την κάρτα για την αμφισβήτηση της συναλλαγής λόγω μη παραλαβής . Έχω ενημερώσει ήδη την τράπεζα μου & έχω στείλει email . Περιμένω ώστε να στείλω & βίντεο .” Με τι δικαιολογία άνοιξες dispute? Μήπως για αμφισβήτηση συναλλαγής? Κανονικά δεν θα έπρεπε το PayPal να εμπλέκει την Τράπεζα, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι πολύ πρόσφατα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• ... d100673cc6c9f01b830e6ff9f519bd11.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Το βίντεο έχει σημασία αν είναι με κινητό η με βιντεοκάμερα; Που το ανεβάζουμε; Στο youtube η οπουδήποτε και δίνουμε το link στο PP? Βοηθάει μήπως αν στο βίντεο, παράλληλα με το unboxing, δείξουμε και τα mail από τον Υπολογιστή (mail του PP αλλά και του Ντουάγκη που φαίνεται το Tracking Number); Σκέψεις κάνω...διάφορες...” Το βίντεο δεν έχει σημασία με τι θα το τραβήξεις, αλλά να φαίνεται αυτό που θέλεις να αποδείξεις. Το δέμα γύρω γύρω να φαίνεται ότι είναι σφραγισμένο, στοιχ…

• Αν θυμάμαι καλά, σε παρόμοια περίπτωση πριν 1-2 χρόνια, λόγω των μαζικών dispute που γινόντουσαν, το PayPal έδινε άμεσα τα χρήματα πίσω χωρίς ταλαιπωρία. Προφανώς τώρα θα ξεκίνησαν τα disputes για τον εν λόγω απατεωνα, δεδομένου ότι τώρα άρχισαν να παραλαμβάνουν οι περισσότεροι, οπότε ίσως υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην όλη διαδικασία. Όταν αρχίσουν τα μαζικά disputes με τα "καλώδια", θα χτυπήσει καμπανάκι στο PayPal, οπότε ελπίζω να μην ταλαιπωρηθουν τα παιδιά. Προσοχή μην πανικοβληθείτε και π…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sylvester: “Παράθεση από Miyagki: “@prekasg Πέρα από όλα αυτά, μιλάμε για πολύ καλοστημένη απάτη. Του δίνω συγχαρητήρια πώς μας κορόιδεψε, γιατί ακόμα και αυτοί που ήταν δύσπιστοι και για λίγο δεν πάτησαν το κουμπί μπήκαν για τα καλά στον πειρασμό. Το σχέδιό του πέτυχε για τα καλά. Αναμένουμε να παραλάβουμε και βλέπουμε! Καλό Σ/Κ” Καθόλου καλοστημένη απάτη και δεν χρειάζεται να του δίνεις συγχαρητήρια. Είναι μια συνηθισμένη απάτη και συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο μια τέτοια περίπτωση.…

• Καλημέρα. Μια ερώτηση, όταν είστε στο φόρουμ μέσω tapatalk, όταν πατάτε κάποιο λινκ σας ανοίγει? Γιατί εμένα εδώ και αρκετό καιρό οχι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “zananiro Ευχαριστώ κατ' αρχήν μου δίνεις κουράγιο. Θα βάλω ένα άλλο ρούτερ για να το συνδέσω και μετά θα γυρίσω στου ΟΤΕ γιατί τώρα που μας βάλανε και το voip μεγάλος μπελάς να ξεφύγεις Συνέχεια του έργου: Το μηχάνημα δεν συνδέεται ούτε σε forthnet ούτε πουθενά. Μίλησα με τον πωλητή και παρήγγειλα ένα ακόμα. Όταν έρθει και αν συνδεθεί το καινούργιο θα με αποζημιώσει για το παλιό. Το μόνο που κάνει είναι λαμπάκι νυχτός αλλά και αυτό σε ένα σταθερό χρώμα και φωτεινότητα. .” Δ…

• @efkolo έχεις το καινούργιο router του ΟΤΕ με ευρυζωνική σύνδεση μήπως? Αν ναι, πιθανό ποτέ να μην σου δείξει επιτυχής σύνδεση. Αυτό έχω και εγώ, παιδευομουνα ώρες, κάνε αυτά που σου έγραψα πιο πάνω και δοκίμασε βράδυ που δεν έχει πολλές παρεμβολές. Εμένα έτσι συνδέθηκε. Δηλαδή έκανα reset, ποτέ δεν έδειξε επιτυχής σύνδεση, το παράτησα και μετα απο καμία ώρα που κοίταξα το app από το κινητό είχε συνδεθεί κανονικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• @RASTAVIPER σου έχω στείλει pm με τα screenshots. Πήγα να κάνω edit το προηγούμενο μήνυμα με links αλλά γινόταν ένας χαμός. @efkolo να υποθέσω ότι την έκανες reset τη συσκευή, έτσι? Δοκίμασε στο router να βάλεις το ίδιο password με αυτό που είχες συνδέσει πρώτη φορά το mihome. Επίσης χρησιμοποίησε το τελευταίο διαθέσιμο app του mihome. Γενικά, όταν κανείς προσπάθεια σύνδεσης, να έχεις κάνει reset πριν. Και όταν δεις ότι απέτυχε η σύνδεση, μην δοκιμάζεις στα καπάκια να ξανασυνδεθεις, άστο 5-10 λε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ Για το Το μονο που χω τώρα αγωνια, είναι τι τελικά θα παραλάβω, καλώδιο, νοκια, sony ericcson ή απλά μπανάνα?? :lol:” Εσύ θα παραλάβεις κανονικά αυτό που αγόρασες. Ο chuck norris όμως όχι... df00a84ebf25a2e3b0b3fe9d1f1d0ddb.jpg Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Έβαλα timer για να κάνει arm το Smart home όταν πάω δουλειά και δεν δουλεύει. Μήπως θέλει διαφορετικά να βάλω την ώρα ή κάτι άλλο; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Θέλει να το ορίσεις με βάση την ώρα Κίνας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Ρίξε μια ματιά Δημήτρη εδώ. Μόνο η ώρα θέλει αλλαγή; Τα αλλά είναι οκ; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Noμιζω δεν ειναι αυτό που θες Γιατί ουσιαστικά αυτό που κάν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Έβαλα timer για να κάνει arm το Smart home όταν πάω δουλειά και δεν δουλεύει. Μήπως θέλει διαφορετικά να βάλω την ώρα ή κάτι άλλο; Sent from my m1 note using Tapatalk” Θέλει να το ορίσεις με βάση την ώρα Κίνας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παιδιά από tapatalk δεν κόβει διαφημίσεις εδώ και πολύ καιρό. Όσα φόρουμ επιτρέπουν διαφημίσεις, όπως πχ το miui.gr, thelab.gr και xda θα βλέπετε διαφημίσεις. Στο myphone πχ δεν βλέπετε oχι γιατί κόβει τις διαφημίσεις το adaway, αλλά γιατί δεν επιτρέπει διαφημίσεις το φόρουμ. Όποιος θέλει να κόψει διαφημίσεις στο tapatalk θα πρέπει να βάλει στο black list του adaway την διεύθυνση graph.facebook.com. Αλλά αν το κάνει αυτό δεν θα δουλεύουν σωστά τα facebook, Instagram, messenger. Γι αυτό δεν προσθ…

• RE:

zananiro - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Maniataros: “Παιδιά πάλι ξεφύτρωσαν νη διαφημίσεις σαν μανιτάρια! Κάτι άλλο φταίει! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Που βλέπεις διαφημίσεις? Στο tapatalk και YouTube πχ δεν τις κόβει. Αν στον browser που χρησιμοποιείς έχεις ενεργοποιήσει κάποια λειτουργία για data saver, επίσης δεν κόβει διαφημίσεις. Δεν ξέρω τι έκδοση ρόμ χρησιμοποιείς, αλλά θα πρέπει να ορίσεις ώστε το adaway να είναι στις προστατευόμενες εφαρμογές και να μην κλείνει όταν πχ απενεργοποιε…