Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 507.

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Καλά θα μας τρελάνει η Xiaomi νομίζω....Την ημέρα των ερωτευμένων ανακοίνωνε ειδική smart κιθάρα για να μάθουμε να παίζουμε, τώρα βγάζει γυαλιά! 70+ gadgets έχει βγάλει λέει και συνεχίζει ακάθεκτη....! ” Πραγματικά, έχει βγάλει άπειρα gadgets και όλα πολύ καλής ποιότητας. Μας έχει ξεπαραδιασει . Σε λίγο θα βγάλει και χαρτί υγείας Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από nikos154: “καλησπερα στην ομαδα εχω δυο θεματα αν μπορειτε να με βοηθησετε αν παω να κανω ανανενωση την εφαρμογης εχω την 3.9.5 και λεει να κανω update σε 3.10.6 μου εμφανηζει μηνυμα οτι απετυχε, και οταν παω να συνδεσω τον αισθητηρα κινησης ή οτιδηποτε αλλο στο gateway με βγαζει οτι διακοπηκε η εφαρμογη και κλεινει (δηλαδη παει να φορτοσει ποιον αισθητηρα θελω να προσθεσω και και εκει κλεινει ) ευχαριστω!” Έχεις την 3.9.5 του γιατρού ή την official? Αν έχεις του.γιατρού το update Ί…

• @geotok Βάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση του mi home από το play store και επιλέγεις Αγγλικά. Καθυστέρηση στον αφοπλισμό του συναγερμού δεν υπάρχει, θα πρέπει να το κάνεις πριν μπεις σπίτι. Ράδιο επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• mi scale εντυπώσεις...

zananiro - - Mi Scale

Μήνυμα

Παιδιά όσοι την έχετε Τελικά είστε ικανοποιημένοι όσον αφορά αξιοπιστία στη μέτρηση? Γενικά αξίζει η αγορά της? Γιατί δεν είναι και φθηνή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• Μπράβο. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk

• Χρήσιμες πληροφορίες, μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Διαβαζοντας το κείμενο έχω κάποιες παρατηρήσεις που ίσως σου φανούν χρήσιμες: 1. Στο πρώτο κομμάτι αναφέρεις αγορές από εξωτερικό, αλλά όλο το υπόλοιπο κείμενο αναφέρεται σε αγορές από Κίνα συγκεκριμένα. Εξωτερικό δεν είναι μόνο η Κίνα. Ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμενος στο που αναφέρεται ο οδηγός. 2. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να αναφερθεί ότι πριν την αγορά καλο είναι να επικοινωνούμε με το κατάστημα για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Nick Grispos: “Καλησπερα, εχω παρει το gateway και 2 smart switch. Προσπαθω να κανω το ξυπνητηρι και το timer να δουλεψει αλλα το gateway φαινεται να εχει λαθος ωρα γιατι χτυπαει αλλη ωρα απο αυτην που εχω ορισει απο το app. Εχει κανεις καμια ιδεα? Ακομα το ενα switch θελω να το χρησιμοποιησω ως κουδουνι αλλα ειναι πολυ μακρια απο το gateway. Υπαρχει περιπτωση να δουλευει μεσω του ρουτερ η πρεπει να ειναι το gateway στην εμβελεια του? Καμια προταση? Αν παρω και αλλο ενα gateway για …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitrisdmtriou: “Παράθεση από zananiro: “ ” Εννοω πως θελω ειδοποίηση συναγερμου. οχι μια απλη ειδοποίηση. δηλαδη να μου κανει τον ηχο τον συγκεκριμενο το κινητό, συνεχομενα και να μου βγαίνει η οθονη του mihome πως κατι εγινε” Από τη στιγμη που θα χτυπήσει συναγερμός, θα σου έρθει ειδοποίηση συναγερμού, δηλαδή συνεχόμενο ήχο κλπ, άσχετα από το σενάριο που έχεις φτιάξει για να χτυπήσει ο συναγερμός. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitrisdmtriou: “Καλησπέρα, Με ποιον τροπο μπορουμε να αφοπλίσουμε τον συναγερμό εκτος απο το να μπουμε στην εφαρμογη του κινητου? δεν υπαρχει δυνατοτητα να μπει καποια συσκευη εκτος χωρου που προστατευεται οποτε ψαχνω να βρω καθυστέρηση στην ενεργοποίηση του συναργεμου. Βρηκα καθυστέρηση κατα τον οπλισμό του συναγερμου αλλα οχι στον αφοπλισμο” Μπορείς από το wireless switch να απενεργοποιήσεις τον συναγερμό. Καθυστέρηση στην απενεργοποίηση δεν έχω δει. Παράθεση από dimitrisdmtriou…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από zananiro: “ ” Η μονάδα συνδέεται στα 2.4. Παίξε με τα κανάλια.” Παράθεση από Peterredmi: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από zananiro: “ ” δες τι ασφάλεια έχει το ρουτερ και κάντο wpa2/Psk και μάλλον θα παίξει” Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα όλα, δεν συνδεόταν με τίποτα. Το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν το σπάσω ήταν να βάλω το παλιό password στο wifi. Ανοίγω σε μία φάση την εφαρμογή και βλέπω είχε συνδεθεί . Τώρα τι και πως μόνο…

• Άλλαξα ρούτερ μετα απο αναβάθμιση της γραμμής σε ευρυζωνική και δεν μπορώ να συνδέσω την κεντρική μονάδα του mi home με τίποτα. Πριν δούλευε κανονικά. Έχει κάνεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Έκανα restart το ρούτερ άλλα τίποτα. Μέσα στο ρούτερ βλέπω ότι συνδεδεμένο Αλλά στην εφαρμογή δεν υπάρχει σύνδεση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Επιστροφη κινητου σε banggood για επισκευη, στο 17track βγαζει αυτα 2017-02-15 08:08 CHINA 2017-02-12 08:54 CHINA 2017-02-11 14:50 CHINA 2017-02-01 09:44 CHINA,RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-25 23:59 SEND ITEM ABROAD 2017-01-25 15:41 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED2017-01-25 14:45 ARRIVAL AT AIRPORT 2017-01-25 13:15 ΧΧΧ - ELTA, ITEM LOADED 2017-01-25 11:28 ΧΧΧ - ELTA, ITEM IN CONTA ΧΧΧ - ELTA 2017-01-25 09:02 ΧΧΧ - ELTA, ITEM PICK UP Τι China China …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitrisdmtriou: “ποια καμερα εχεις? εγω εχω την xiaomi xiaofang 1080 και εχει 5 εντολες. η πρωτη ειναι record and upload to cloud. αυτην την επιλογη εχω και μπαινω μεσα στην καμερα στο video record και μου τα εχει μεσα, 16 δευτερολεπτα video . αλλα δεν μου τα ανοιγει παντα, μαλλον ειναι φορτομενος ο server. ολα αυτα χωρις sd” Όπως είπα και πιο πάνω εχω τη yi home την κινέζικη. Δοκίμασε με μια sd card για να μην χρειάζεσαι cloud. Στο cloud γράφει μέχρι κάποια δευτερόλεπτα. Sent from…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotok: “Παράθεση από RASTAVIPER: “ ” το σεναριο πως το εκανες μεσω ποιας εφαρμογής? της Mi home? η εβαλες αλλη αυτονομη που ειναι μονο για την camera? μπορεις να μου πεις πως???Αυτο ψαχνω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω γιατι με εχουν μπερδεψει τα κινεζικα στην mi home app.” Εγώ έχω την official κινέζικη εφαρμογή mi home, έχει σχεδόν 100% αγγλικά. Επιλέγεις το gateway, scene, add scene. Στα meet conditions επιλέγεις το gateway, μετά alarm και στο add instructions επιλέγεις την κάμ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitrisdmtriou: “Έχει δημιουργήσει κάνεις απο εσας σενάριο να περιελαμβάνει φωτογραφία ή βιντεο απο κάμερα? π.χ. να ανοιγει η πορτα και να τραβαει φωτογραφια ή βιντεο και να στο στελνει. όσες προσπάθειες και να έκανα δεν μπόρεσα να το κάνω. και κάποιες φορές δεν κατεβαίνει το βίντεο όσο και να περιμένω, έχω τις 1080 τις τετράγωνες τις φθηνές τις κινέζικες” Έχω σενάριο όταν χτυπήσει συναγερμός να ανοίγει η κάμερα και να αρχίσει να καταγράφει βίντεο με την yi home camera. Sent from m…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotok: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από geotok: “τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama. ” Το my home του Play store έχει αγγλικά Sent from my m1 note using Tapatalk ” δεν τα μεταφραζει ολα πχ στην κεντρικη σελιδ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SNATSIDIS: “Είχα το miband 1s στο note 2 μετά πήρα το miband 2 και το note 4 και όλα καλά με αναγνώριση τα πάντα όλα τώρα έχω το mi5 και έχει το πρόβλημα. Αυτό που λες το έκανα.” Κάνε unpair από τα άλλα κινητά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SNATSIDIS: “Και δεν ξέρω τι να κάνω” Το έχεις συνδέσει και σε άλλο κινητό ή στον ίδιο λογαριασμό έχεις συνδέσει και άλλο miband? Αν όχι, Απεγκατάσταση την εφαρμογή και δοκίμασε ξανά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk